Први "дејт"

Iskreno rečeno

Najljepše su oni “prvi dejtovi” koji se odmah sprovedu u “ej šta radiš sad? Imaš vremena da odemo nešto popiti” i tu bi se već vidjelo oćeš li je voditi na mjesec, stadion ili Bog dragi zna dje još

🤷🏻‍♀️

Где обично изводите девојку на првом састанку односно где очекујете да одете на први састанак ? На кафу-пиће, вечеру, излет, утакмицу, теретану, спа, биоскоп ?
Odmah je zaprosim i obecam joj sve cim pristane na deeeeeejt.
Sve bejbe! Volecu te i grlicu te i zvacu te Djole forever end ever!

Где обично изводите девојку на првом састанку односно где очекујете да одете на први састанак ? На кафу-пиће, вечеру, излет, утакмицу, теретану, спа, биоскоп ?
Prvo ide kafa,pice.tamo gde nema buke,vrlo malo ljudi-kafić,mirniji malo.

Ako imam ozbiljnu želju da budem u vezi s njom onda neka šetnja ili negde u parku na klupi (ako je toplo vreme, naravno), jer je meni opuštenija atmosfera od kafića/restorana. U kafiću smo izloženi pogledima drugih i moram da pazim šta pričam i koliko glasno pričam, to me malo nervira i ne ponašam se prirodno, sve nekako "po propisima". To mi više dođe kao neki intervju. Tamo samo ako je u pitanju upoznavanje bez obaveza pa ako bude nešto, bude. Mogu ljudi da pričaju šta hoće za Dua Lipu i za njenu nacionalnost, ali devojka je izjavila da je njen idealni dejt šetnja parkom, tako da ipak postoje žene koje to preferiraju 🙂

Pa sve zavisi kakva je devojka u pitanju i kakva ima interesovanja i kakav joj stil zivota.

Uglavnom to bude neki lep kafic, leti basta kafica, na kafu i pice preko dana uz neko neobavezno caskanje u opustenoj atmosferi.A kasnije ako nam se poklope interesovanja za nesto vise onda to bude neka vecera u nekom lepom restoranu negde pored neke reke ili mora.

Zavisi, ako je casual first time verovatno neki mirniji lokal gde možemo da pričamo i malo se bolje upoznamo, ako imam osećaj da mi je osoba "posebna" uglavnom biram neko mesto za šetnju tipa oko Dunava i slično

Prvi put!? Pa u svoj stan naravno. Pa se sprema pasta a vino sipa. A moliendo cafe se vrti po deseti put. Mislim bilo nekad, sad kuham pastu za lude zenine prijateljice….

Prvi put!? Pa u svoj stan naravno. Pa se sprema pasta a vino sipa. A moliendo cafe se vrti po deseti put. Mislim bilo nekad, sad kuham pastu za lude zenine prijateljice….

Која ћ жена данас прво отићи некоме у стан кад га први пут види?
;)
Danas je važno pravilo koje se sve informisane žene i pametne drže da je obavezno javno mesto.
Ima puno sigurnosnih pravila, ali nikako kod njega u stan.
Osim toga, zna se šta znači ići nekome u stan. Danas.

prvi put vidi haha. Ja Vas gospodjice Paula naprosto obozavam.
Pa to je znacilo i jucer tj u moje vrijeme. Ali Eto ja sam bio krajnje prirodna osoba a tek sto sam znao s puno entuzijazma da opisem hranu koju kuham da svaka zena kaze-mmmmm sto bih ja to probala .

;)
Danas je važno pravilo koje se sve informisane žene i pametne drže da je obavezno javno mesto.
Ima puno sigurnosnih pravila, ali nikako kod njega u stan.
Mozda da joj da pelcer :p

Imam ja cerku ciju sam majku ozenio kad me udarila kriza srednjih godina a razveo kad me prosla .
Cerka je 19 god. Otisao ja u neki restoran blizu njene kuce a menadzer nece da mi naplati- kaze vasa cerka pravi “ great business” sa nama. Kaze covjek svaki dan je tu. Ja poludio skup restoran i pitam covjeka s Kim dolazi, on se malo zbuni,ne zna sta da mi kaze.
Zovem joj mamu galamim za pare koje trosi po restoranima a ova mi kaze, cerka ti je bandit, svaki dan dejta s drugim u taj restoran cisto da joj plate veceru. I nju ce sjutra neki jadnik da ozeni kukala mu majka

Mozda nije pitanje za ovu temu ali ako nije problem da mi neko odgovori.
Prekjuce pozovem koleginicu da izadjemo,ona pristala ali kao javice mi.
Da li me je na taj nacin samo kulturno odbila ili ce stvarno da se javi?
Mislim koliko da cekam,da li se izlasci podrazumevaju samo za vikende ili ne?

Vodim je u muzej brate, biblioteku ili pozoriste na kostanu.

Mozda nije pitanje za ovu temu ali ako nije problem da mi neko odgovori.
Prekjuce pozovem koleginicu da izadjemo,ona pristala ali kao javice mi.
Da li me je na taj nacin samo kulturno odbila ili ce stvarno da se javi?
Mislim koliko da cekam,da li se izlasci podrazumevaju samo za vikende ili ne?
Ta je smor, igra igru. Isplaniraj svoje vreme, ako se javi, nemoj da skaces na njen predlog, vec predlozi opet neko drugo vreme.

Back