Prvi dejt i glupa pitanja :D

Prvo da kazem da je tema predivna.
E ti prvi dejtovi, pa taj strah da se posle prvog sastanka vise nece javiti... Ludilo.
Ali ima neke lepote i u tom strahu, u tom iscekivanju...
I lepo je kad se dve duse koje se simpatisu nadju i pocnu da se upoznaju...
Ima nesto predivno u tome, pa kad se vratim kuci, vrtim film od pocetka do kraja...
A prvi poljubac... to je tek bila enigma...
Kod mog prvog decka i mene sve je to doslo spontano... samo smo se pogledali i znali da cemo se poljubiti, nije se znalo ko je stidljiviji od nas dvoje, ali ipak smo nekako to uradili... I dopalo nam se.
To su mnogo lepi dani... iscekivanje da te nazove, spremanje na drugi dejt, treci, peti... pa oni leptirici o kojima se toliko pisalo, pise i pisace se...
To je zivot.

Priča mi drugarica, izašla s tipom prvi put, posle nekog višemesečnog online muvanja, nebitno, i on je pita - a šta bi ti rekla kada bih te ja sad poljubio?

:eek:
:lol::lol::lol:

Mislim, možda je nekome to romantično, al' ja nikad nisam shvatala te najavljivače poljubaca. Još gore je - a je l' smem da te poljubim? :huh: Pa ako smo se već našli u toj situaciji da smo sami (dobrovoljno i dragovoljno), pa se još i milo gledamo (:lol:), onda je logično da smeš :lol:

A šta ste vi sve čuli, ili drug, drugarica, kako god :D

seekcodes_227_5922.jpg

Ja ovo ne bi ljubio ni na trećem dejtu...

Hehe prvi dejt sa mojom sadasnjom devojkom,prvo smo se dopisivali mesec dana,onda dodje vreme za taj prvi dejt,dogovorili se da se nadjemo kod bioskopa u 18:00,dodjem ja par minuta ranije i cekam,a neka me drhtavica i nervoza spopala,malo mi je falilo da zbrisem,no medjutim 18:01 eti nje,prilazi ona meni i onako spontano ja ni pet ni sest poljubim je u usta a ona takodje zbunjena probala da mi poturi obraz.Oboje se zacrvenesmo pa je ja zagrlih pa onda ona mene poljubi u usta,hteo sam da se skljokam tu na mestu od radosti. :)

Back