Prvi čovek Rosatoma zadužen za Srbiju: Spremni smo da vam pomognemo u izgradnji nuklearke

Ja i Putin hocemo da napravimo od tebe coveka

Ali ti hoces da budes sirotinja i bednik koji prosi ispred EU praga pa to ti je

Mi smo prosjak ispred EU praga samo zbog Rusije. Da nam nije njihovog uticaja i vašeg nerazumnog mastrubiranja na njih, sad bi bili država u EU sa standardom Slovenije i sa svim teritorijama.

I Francuzi imaju nesto sirovina .
I Ameri sigurno imaju stabilnu tehnologiju .
Ali sve je to duplo skuplje od Ruske tehnologije ,
koja ima i sirovine .
Nažalost ta najavljena nova obećavajuća tehnologija , ako se sećam da su je Kanadjani prodali Kinezima , u kojoj nema otpada zasad je vrlo skupa tehnologija .
U ovakvim stvarima je najbitnija stvar da apsolutno ne postoje razni zbrda zdola podizvodjači i podizvodjači podizvodjača ...
Jedan se koji gradi ( zemlja koja ima tehnologiju ) se pita i taj jedan komanduje za sve radove .

Je li to provereno, ili ste se Av i ti dogovorili da malo lažete i spinujete? :D

imas video zapis provereno sve

Rusi nam nude to godinama . Nudili su jos dok je bio Tadic .

Al niko nema MUDA da od Srbije napravi energetsku velesilu.

Jer bi se tako zamerili gazdama na zapadu.

I to je to.

Ovi tvoji blokaderi su jos vece kukavice.

Mi smo prosjak ispred EU praga samo zbog Rusije. Da nam nije njihovog uticaja i vašeg nerazumnog mastrubiranja na njih, sad bi bili država u EU sa standardom Slovenije i sa svim teritorijama.

ma to su tvoje halucinacije

to nema veze blage sa zivotom

jednostavno nije im u interesu da nas ikad prime.

i to je to

Sta hoces da kazes da su Bugarska hrvatska i Rumunija ispunili sve uslove pre prijema? Kako da ne

Putin nije ni od sebe napravio čoveka. Tebe neću da komentarišem.
Како није,Путин јаше Коња,Медведа..вози хеликоптер,борбени Авион,свемирски Брод..окупа се у Бајкалу,сврати до Камчатке,прошета се трансибирским Возом-и то у све једном Дану!
Па он је само за 3 Године вратио комплетан Дуг ММФ-у после тешке Деценије за 200 Милиона Руса који нису имали чиме ни да се прехране.
Шта Вас жуља па се конфронтирате са таквом једном Величином од Човека?
мени нејасно :)

Mi smo prosjaci najpre zbog politike evrointegracije i razvojnog modela u kojem smo sve bitne razvojne funkcije države i resurse predali strancima.

Sa strucnim kadrovima SNS-a nema razloga za brigu.

images

Back