Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 184.040
Rusija je spremna da od Srbije naptavi energetsku velesilu Evrope
Da li sme Vucic da krene stopama Viktora Orbana?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka, hvala.
Kakve nuklearke, pored toliko hidropotencjala i termocentrala? To kosta mnogo, a mi ionako prezaduzeni. Smanjiti pljacku struje (20% nestaje bestraga) je rjesenje.
Je li to provereno, ili ste se Av i ti dogovorili da malo lažete i spinujete?
Ajde, baš vas dvojica zajedničkim snagama?Ja i Putin hocemo
Ja i Putin hocemo da napravimo od tebe coveka
Ali ti hoces da budes sirotinja i bednik koji prosi ispred EU praga pa to ti je
Putin nije ni od sebe napravio čoveka. Tebe neću da komentarišem.Ja i Putin hocemo da napravimo od tebe coveka
Ali ti hoces da budes sirotinja i bednik koji prosi ispred EU praga pa to ti je
Je li to provereno, ili ste se Av i ti dogovorili da malo lažete i spinujete?![]()
treba i nama Černobil, što da nam ne pomognu
Mi smo prosjak ispred EU praga samo zbog Rusije. Da nam nije njihovog uticaja i vašeg nerazumnog mastrubiranja na njih, sad bi bili država u EU sa standardom Slovenije i sa svim teritorijama.
Savladajte najprije tehnologiju izgradnje nadstrešnica, pa onda nuklearke, jer ako vam ova vlast bude gradila nuklearku, nayebasmo svi.
Ja i Putin hocemo da napravimo od tebe coveka
Koliko bi kostalo to Srbe da im braca Rusi odrade najbolje na svetu sto znaju?Srbi bi samo trosili struju.
Koliko bi kostalo to Srbe da im braca Rusi odrade najbolje na svetu sto znaju?![]()
Како није,Путин јаше Коња,Медведа..вози хеликоптер,борбени Авион,свемирски Брод..окупа се у Бајкалу,сврати до Камчатке,прошета се трансибирским Возом-и то у све једном Дану!Putin nije ni od sebe napravio čoveka. Tebe neću da komentarišem.
Mi smo prosjaci najpre zbog politike evrointegracije i razvojnog modela u kojem smo sve bitne razvojne funkcije države i resurse predali strancima.Mi smo prosjak ispred EU praga samo zbog Rusije. Da nam nije njihovog uticaja i vašeg nerazumnog mastrubiranja na njih, sad bi bili država u EU sa standardom Slovenije i sa svim teritorijama.