Prva zrtva

Na pitanje da li će ambsada u SAD u Beogradu nastaviti da radi, Haris je rekla da će "na žalost" zbog pričinjene štete zgada ambasade sutra biti zatvorena. "Ambasador i osoblje će ostati u Beogradu" istakla je Haris.

http://www.beta.co.yu/default.asp?m=Vesti dana,ves&j=sr&h=Home,sr&prikaz=1789236

Ma sto li ne odu?!

kako neutralni, a vec ih pozivas iz rusije :):)

Ruski strucnjaci iz sudske su najbolji, eto zasto, a lepo sam rekla i nasi da prisustvuju...!

Moja prica govori da treba proliti krv...na taj nacin ce vam druge velike sile pomoci...ovako ce svi da priznaju Kosovo kao nezavisno...jer vide da vama nije dovoljno stalo...demonstracije imas svuda po svijetu da se ne ubijaju zivotinje radi krzna ali se one i dalje ubijaju...sta mislis? Sta ce se postici demonstracijama?
Primjer ti je strasan...
A sta bi ti uradio u tom slucaju veliki Poglavice?
Ti bi sjedio kuci a oni bi ti radili sa porodicom sto im se prohtje...aooo...pa taman i bi!
nemoj da mi pricas price za malu djecu...nego pogledaj oko sebe...ima li jos neceg vrijednog u tvom zivotu osim kompjutera?
Moja prica govori da bih i zivot dao samo da mi porodica bude dobro a slusaj tvoju...uzas!
U ovom slucaju bih i zivot dao samo da je zemlja moja! KAPIRAS...strumf Kefalo?

Ti bi dao i zivot i zemlju, jel ne kapiras to?

Moja prica govori da treba proliti krv...na taj nacin ce vam druge velike sile pomoci...ovako ce svi da priznaju Kosovo kao nezavisno...jer vide da vama nije dovoljno stalo...demonstracije imas svuda po svijetu da se ne ubijaju zivotinje radi krzna ali se one i dalje ubijaju...sta mislis? Sta ce se postici demonstracijama?
Primjer ti je strasan...
A sta bi ti uradio u tom slucaju veliki Poglavice?
Ti bi sjedio kuci a oni bi ti radili sa porodicom sto im se prohtje...aooo...pa taman i bi!
nemoj da mi pricas price za malu djecu...nego pogledaj oko sebe...ima li jos neceg vrijednog u tvom zivotu osim kompjutera?
Moja prica govori da bih i zivot dao samo da mi porodica bude dobro a slusaj tvoju...uzas!
U ovom slucaju bih i zivot dao samo da je zemlja moja! KAPIRAS...strumf Kefalo?

Zaboravio si jos nesto. Mada, iz price vidim da ti ne treba "dopinga" i "alkohola" jer imas previse adrenalina u sebi da bi bio prvoklasni hladnokrvni ubica!

Pa naravno da predsednik civilizovane zemlje , kakva je Srbija, ne zeli da ima ucesca u vandalizmu gomile polupismenih i napaljenih smradikala - koji sve rade na stetu svoje zemlje.

A kako je mogao da "zna" da ce biti vandalizma osim ako nije sve unapred izrezirano, a on za to znao.
To je kao kad muz preko placenika ubije zenu, a kao nije bio tog dana tu, pa ima alibi...

Za tu zemlju su dali mnogi zivot i bila je vasa!
Nijesu razmisljali da ne vrijedi dati zivot za zemlju...vec su ga dali sa vjerom u buducnost i pobjedu!
A danas slusamo tebe kako ne treba dati zivot za zemlju...hej...toliku zemlju?
Nego je predati onima koji je vise zele...pa lijepo...upravo stvari i idu tim putem...Albanci se vesele sirom Kosova...prave manifestacije cak i u Albaniji...lijepo!!!!!
Pogaziti pretke...i mirno spavati...to je bilo davno...sta me boli uvo sto su tamo neki ginuli nekad...nije to moj posao...cek da vidim sta ima za jelo...stidi se tvoje glave! I svi vi koji tako mislite!

A kako je mogao da "zna" da ce biti vandalizma osim ako nije sve unapred izrezirano, a on za to znao.
To je kao kad muz preko placenika ubije zenu, a kao nije bio tog dana tu, pa ima alibi...

Ako ćemo tako, po toj vašoj paranoji, ja slušala danas Vučića kako je rekao da se pribojava kraja mitinga i moli građane da sve protekne mirno bla bla bla. Malo su mi čudna ta radikalska predviđanja

Bas si dosadan! Razmisljaj logicki Znaci, izmislio je Rumuniju?
Pala zrtva nepoznatog porekla, a on se pojavljuje na Tv i moli za mir posle 6 sati...
Zar ti tu nesto nije cudno? U najmanju ruku...

ne, ti razmisljaj logicki.
na pitanje
- zasto mislis da su ruski strucnjaci najbolji?
ti odgovaras "jednostavno ZNAM"
to nije logican odgovor, i ponovo ti postavljam isto pitanje.

Back