Prva zrtva

ti stvarno misliš da je unutra bila ijedna osoba??? Mislim da njima takav propust ne može da se desi...

Ама рекао је овај тип из амбасаде "ДА ЛИЦЕ НИЈЕ СТРАДАЛО У КОНТАКТУ СА ОБЕЗБЕЂЕЊЕМ"... тј. одмах брже-боље пере руке, а њихово обезбеђење су маринци, то сви знају.

Sto ne mozes da progutas?

Зато што пожар очигледно није био таквих размера да би неко тако могао да изгори да од њега остане само костур - таква паљевина људског тела може да се изведе само са неком каубојском "справицом" ...

Зато што пожар очигледно није био таквих размера да би неко тако могао да изгори да од њега остане само костур - таква паљевина људског тела може да се изведе само са неком каубојском "справицом" ...

kakav kostur?
kakve spravice???

Otkud ti znas kakvih je razmera bio pozar i kakav treba da bude da bi se telo ugljenisalo?

moguce mito,ali to bi znacilo,da amerikanci u ambasadi,iza saltera za prijem stranaka u prizemlju,drze i ljudski les,onako,ispod trepiha,ali ja u to neverujem,najpre da je neko izgoreo,a nije nemoguce uopste

ALO!
Niko ne kaže da je čovek umro od opekotina, mogao je da umre od bilo čega, čuknuo malo jače glavom u zid ***!

Izvini jel sam te ja dobro razumeo ili ti mislis da treba da izginemo svi do jednog zato sto je ceo svet protiv nas jer su se usrali od Amera??? Aha, znaci priznacete, ali poslednji, kako ste vi dobri, znaci ako poslednji priznate, to je kao da i niste priznali. A ti kad bi znao sta je bilo 1999. mozda i ne bi bio toliko za taj rat koji bi mi objavili a onda se branili jer tesko da ista mozes da znas na toj tvojoj planini.

Stalo bi mnogo njih u vasu zastitu kad biste imali petlje...
!999. ste pravili gluposti...ovdje ja mislim da kukom i motikom treba istjerati gov*a iz svoje drzave...ako ti tu nije nesto jasno mislim da si ti taj koji treba da posjeti apoteku...
Dati svoju zemlju cisto tako bez prolivene krvi moze samo bolestan covjek ili pic*a...na neki od ta dva fazona su vas uhvatili Albanci i neka i treba!
Aj neka se cuju u CG pa ce dobiti po usima vec koliko sjutra...kod nas moze demokratija ali kur*anje ne prolazi...
normalno da smo dobri...mi vas nikad nijesmo izdali...
znam sta je bilo 99`...pilo se, silovalo, klalo ali se najmanje ratovalo!

Ама рекао је овај тип из амбасаде "ДА ЛИЦЕ НИЈЕ СТРАДАЛО У КОНТАКТУ СА ОБЕЗБЕЂЕЊЕМ"... тј. одмах брже-боље пере руке, а њихово обезбеђење су маринци, то сви знају.

To znaci da su nekog ubili pre toga, pa ga samo stavili u pozar, da se ne otkrije njihov trag!

Stalo bi mnogo njih u vasu zastitu kad biste imali petlje...
!999. ste pravili gluposti...ovdje ja mislim da kukom i motikom treba istjerati gov*a iz svoje drzave...ako ti tu nije nesto jasno mislim da si ti taj koji treba da posjeti apoteku...
Dati svoju zemlju cisto tako bez prolivene krvi moze samo bolestan covjek ili pic*a...na neki od ta dva fazona su vas uhvatili Albanci i neka i treba!
Aj neka se cuju u CG pa ce dobiti po usima vec koliko sjutra...kod nas moze demokratija ali kur*anje ne prolazi...
normalno da smo dobri...mi vas nikad nijesmo izdali...
znam sta je bilo 99`...pilo se, silovalo, klalo ali se najmanje ratovalo!

Sa takvima kao ti nema svrhe razgovarati. Ti bi da prolijes krv i celu zemlju odvedes u propast pa sa njom i to Kosovo samo da bi sprecio da ga neko uzme, to je npr. kao kad bi ti neko oteo porodicu a ti ubio i te teroriste i tvoju pordicu i to sve pod parolom da to radis za dobro tvoje porodice.

Back