Prva zrtva

A sto ga ne bi zalio? Pa zar je on kriv sto je njegov predsednik priznao Kosovo?

Tako je, kad ce ljudi ukapirati da se ni Albanci ni slovenci, ni Amerikanci ni Italijani, ni Englezi , ni Hrvati pa ni mi ne odlucujemo o Kosovu(mislim na obican narod a ne na politicare). Znaci nema razloga za napadanje slovenaca i hrvata jer ne odlucuju oni nista.

A cemu napadi na ove prodavnice sportske opreme??? Jel to patriotizam?

Izvini a jesu li oni (ameri) zalili malu Milicu Rakic ili bilo koje dete ili bilo kogg Srbina koji je nastradao od americke-siptarske ruke? A ima ih... Ja zalim bilo kog amerikanca koliko i oni moj narod-srpski!!!

izvini, a jel si ti glup ili postoji neka krema za to?
znaci, tebi je ok da budes divljak, samo ako je neko drugi isto divljak......bas lepo...

izvini, a jel si ti glup ili postoji neka krema za to?
znaci, tebi je ok da budes divljak, samo ako je neko drugi isto divljak......bas lepo...
Mozda sam i glup, al nisam kreten i idijot ko ti!!! Picko, zallis nekog za koga nije ni proverena vest da je nastradao, a nije ti zao male Milice i jos ko zna koliko srpske dece!!! Stoko jedna zuta ldp-eovska!!! Nek me banuju posle ovoga, zabole me, al ti si olos i dzukella i smrad i stoka jedna!!!

Izvini a jesu li oni (ameri) zalili malu Milicu Rakic ili bilo koje dete ili bilo kogg Srbina koji je nastradao od americke-siptarske ruke? A ima ih... Ja zalim bilo kog amerikanca koliko i oni moj narod-srpski!!!

Ja da sam roditelj male Milice Rakić golim rukama bi zadavila svako ko moje pokojno dete uzme u usta u smrdljive političke svrhe!!!!!!!!!!

Mozda sam i glup, al nisam kreten i idijot ko ti!!! Picko, zallis nekog za koga nije ni proverena vest da je nastradao, a nije ti zao male Milice i jos ko zna koliko srpske dece!!! Stoko jedna zuta ldp-eovska!!! Nek me banuju posle ovoga, zabole me, al ti si olos i dzukella i smrad i stoka jedna!!!

aha, a jel ima i neka krema za vidovitost?
mislim, ocigledno bacas pasulj pa znas koga je meni zao a koga ne?
vidis, svet nije crno beli, a treba imati malo vise mozga od crnog ispod nokta da se to skapira...

Back