- Poruka
- 76.576
Одакле ти та глупа идеја да прелепа Иванка воли совјетски народ??Da ali lepota je unutrašnja. Meri se u tome ko manje voli sovjetski narod
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Одакле ти та глупа идеја да прелепа Иванка воли совјетски народ??Da ali lepota je unutrašnja. Meri se u tome ko manje voli sovjetski narod
Kako stvari stoje on bi bio odlican kandidat.
Kako stvari stoje on bi bio odlican kandidat.
Cela familija je uvrnuta.Sinoć sam prvi put čuo zeta, koji je Trampov ekspert za sve živo, od diplomatije na Bliskom Istoku do pandemije, kako priča. Retko govori u javnosti
Bolje da nije progovorio lol.
On jeste popularan, ali ne moze da dobije nominaciju.Stvari za njega mnogo dobro stoje ( barem tako pisu ozbiljni mediji) Tramp ga je prvo hvalio,
a kad je cuo da demokrate razmisljaju o njemu kao kandidatu, sledio se.
On jeste popularan, ali ne moze da dobije nominaciju.
Nema ko drugi.Biden je svakako nece dobiti, dobice je neki heorj iz ovog picvajza, a to je on.
Andrew Cuomo said he'll never run for president. That's a mistake.
But the reality -- and trust me, someone who has been in and around politics for as long as Andrew Cuomo knows this -- is that a) he is getting extremely high marks not just in New York but nationally for his take-the-bull-by-the-horns approach to the crisis and b) the fight against coronavirus will be the defining moment in not only his governorship but his political career to date.
To that first point, an almost-unheard-of 87% of New Yorkers approve of the job Cuomo is doing in battling the coronavirus, according to a new Siena College poll. Cuomo's overall job approval in that same poll is at 63% while is personal favorability is at 71%.
Pa njen otac je postavljen od strane KGB-a.Одакле ти та глупа идеја да прелепа Иванка воли совјетски народ??
Kako će Kuomo da se kandiduje tako brzo, ima samo 6 meseci i 29 dana do izbora
Ne. To su činile samo pristaše Slobice.
Mi normalni smo navijali za jedan potpuno drugi savez
Njen otac je Lud.Ako Sjedinjenim Americkim drzavama,treba prepametna zena,da je pri tom prelepa a uzgred i bogata (sta ce im slepica ) onda u SAD postoji
samo jedna takva.....to je Andzelina Zoli.!
Pazi, bitkoin je bezvredan.
To ti ja potpisujem kao #1 ekonometričmarka svih vremena, i mesta.
Recimo neko prodaje 1 kg nečega, i dobije 2 bitkoina. Međutim ubrzo shvati da je cena bitkoina pala na 0 evra.дрогом
Recimo neko prodaje 1 kg nečega, i dobije 2 bitkoina. Međutim ubrzo shvati da je cena bitkoina pala na 0 evra.
Kako je on tu zajebo vek tačno?
Recimo neko prodaje 1 kg nečega, i dobije 2 bitkoina. Međutim ubrzo shvati da je cena bitkoina pala na 0 evra.
Kako je on tu zajebo vek tačno?
Ne nego ti pojašnjavam zašto bitkoin nije novac.Аха, а ти мислиш уђеш у коцкарницу и да зарадиш ?
Ne nego ti pojašnjavam zašto bitkoin nije novac.
Чини ми се да си мало параноична, а то није одлика здравог размишљања.Pa njen otac je postavljen od strane KGB-a.
Common knowledge, mein gudalo.