Прва Влада Коштунице Др Војислава

Тада је губитник транзиције, наш колега @Stojkov Menidjer изгубио радно место у ООУР Дрвни комбинат "14. октобар" Раковица, и од тада му све иде наопако у животу.

Осим кад добије гратисе у Максију.
@Redmond

KMG Trudbenik, svetska gradjevinska firma sa (danas dobar deo blagopočivši) iskusnim radnicima posle dede, ćaleta i keve, nije stigao da uhlebi i mene sa dnevnicama u zemlji i po inostranstvu jer se Zoranu Djindjiću i kumu strašno žurilo...

...jer ako Srbija stane...

A i pustite Legiju, Bajden je nalogodavac :kafa:

Такође је колега @Nosferatu___2 написао и блог на задату тему.

https://forum.krstarica.com/threads/osveta-ponizenih.953886/#post-44955179

Освета Понижених​

Дан када сам умро био је сунчан дан. Мој уговор са гигантском фабриком "Куглагери 29. новембар" раскинут је једног сунчаног дана, 2004. године, током приватизације, и тада сам умро, у мојој 42. години живота. Проглашен сам за технолошки вишак и отпуштен уз отпремнину од 1200 евра. До тада је ситуација била доста добра. Имао сам 1 хектар земље, трактор и две краве, а на радном месту плату од 120 евра, топли оброк, бесплатне цигарете и радно време до 13.00 часова. Живот је био добар. Ваљање степ сокића из каде, бутлег ВХС филмова, шверц 2 бокса цигарета месечно доносили су 200 евра месечно. Фабрика још 120, на храну нисмо морали ништа да трошимо. Живот је био добар.

А онда је дошао дан када сам проглашен за вишак. Дан када сам умро. Дан када је престао мој сексуални живот, када је једина прилика за неко узбуђење био тикет од 2000 динара у кладионици. Дошао је неки нови свет. Жене су постале директорке, бизнисменке, ивент мениџери, блогерке, инстаграмерке, инфлуенсерке. Жене су одједном постале две трећине радне снаге. Своје напирлитане косе и звецкаве ђинђуве проносиле су кроз банке, школе, домове здравља. У Банци у којој сам узимао кредит да пошаљем најстаријег сина на екскурзију у Будимпешту. У Дому Здравља у којем лечим притисак и дијабет тип 2. На ФОН-у где ми студира мала. Жене. Онда, појавили су се неки Ај Ти цвикераши. Такве смо били иза школе и отимали им доручак. Сад они зарађују 2 хиљаде евра.
А тек педери... Хиљаде и хиљаде педера. Сваки четврти у разреду мог сина је педер. А и мој мали, од кад је уписао факултет... ретко га виђам са девојкама. И кад га виђам с њима, он им каже "Чао Срце ајмо на нес, јес?" и љуби их у образ. То је почело од кад су нас бомбардовали и укинули војску. И све те стотине хиљада педера, на телевизији, на радију, у филмовима. И мог лекара у дому здравља, кажу, ухватила је жена на гомили са мушкарцем, а имају троје деце. Маму му његову, лепо ми лечи притисак. И даје вијагру на рецепт.

Можда је дошао неки нови свет. Можда моја врста, рођена 50 и неке, одрасла у ФНРЈ, служила војску у СФРЈ, дошао кући са ЈНА тетоважом, правио ћерку док се рушио Вуковар а сина док се (није догађало ништа!) у Сребреници... Можда ми више никоме и не требамо? Можда је наше прошло. Можда... можда је време да прихватимо да су нам неки ставови застарели, и да пустимо ону, Урсулу Фодер Лајна, да нас помири са шиптарима. Истина је да смо се Агим и ја много добро слагали по хладним ноћима у ЈНА и...

Али онда. Онда сам чуо његов глас. Његову намрштену, надувену главу.
"Устајте понижени! Устајте огорчени! Устајте одбачени. Ваше сузе су моја снага. Уздићићеш се опет. Бићеш битан. Придружи ми се.
Згазићемо укропа. И шиптара и укропа и обрезаног сарајевског балију што кмечи "ђеносајд". И напудерисаног пургера, који ти је пропедерисао сина. И јанеза, терористу, који је растурио твоју ЈНА као Вилијем Освајач Саксонце. И Швабу што једе кобасицу, спалићемо лепе градове и села. Французу што му Арапин и Црнац ј.ебу жеену и ћерку, и ми ћемо да их ј-ебемо. И твог сина ћемо да излечимо да воли п-ичку, и он ће да их ****. Вијагра за све. Јанезима ћемо отети веш машине. Горење за све. Спржићемо фашингтон православним ракетама "Сатана". И вратићемо фабрику. Плави комбинезон, радно време од 4 до 12. Али за тебе од 9 до 12. Јер си жртва. Јер си понижен. Изигран и заборављен. Придружи ми се. Спржимо Украјину, и Пољску, и Литванију. Стани иза мојих Чечена. Спржимо Румунију, опљачкајмо Словенију, запевајмо сви храбро "Е мој друже Загребачки, ето нас код вас у пљачки". Појебимо Францускиње. Демолирајмо аустријска Алпска Села. Похарајмо. Подјармимо. Осветимо им се за СВЕ!"

Примећујем како ми тече вода на уста. Мој сан се остварује.
Коначно, нуклеарни холокауст. Да и овом народу коначно сване!
Nadji na Googletu: penzioneri nisu s esni da su žrtve porodičnog nasilja pošto im unuci koriste čeko ne kartice..

Tužno i tako demokratski...
Što da se zlopatiš po MAXI-ju? (Ex C Market)
@Redmond

DS i slobisti se bore za poziciju unutar Socijalističke internacionale. S tim što, po svoj prilici, DS predstavlja precizniju i pogubniju varijantu socijalističke doktrine. Zato im smetaju šumadinski domaćini i starosrpska gospoda Voja, Velja, Mlađa.
Nismo mi nikad stigli do podele na pristalice socijalizma i pristalice slobodnog tržišta.

Najpre smo morali da se uopšte vratimo u svetsku zajednicu (pozna 2000.)

Koštunica je bio za to do 2008, a onda se predomislio i rekao da je Azija njegov dom

Glupstva.

Odlučujući momenti za Kosovo bili su 1999 (tvoj Vučić na vlasti)

i 2013/2023 (tvoj Vučić na vlasti)
milosevic ga je izgubio 70 posto

najmanje

kostunica 10

tadic 5

vucic , 6-7 , vise od tadica a manje od kostunice

tu smo na oko 92 posto, JEDINO ALBANSKI POVRATNI SISTEM

tj da radimo ono sta su albanci radili od 1912

rast naseg stanovnistva uz odrsku srbije srbima

a parole i prebacivanje krivice vodi ka 100 posto

Korenje je prirodna hrana za idealiste, dakle evropljane i azijate.
A Srbin Šumadinac je od ovog sveta, nikakve magle i nedođije.
Prvo pitanje je želimo li biti Iran u Evropi

A6CC7114-1C21-45E5-BB99-3ED7DB2C0812.jpeg

To je ishod koji nude Koštunica i radikali bez bedža

milosevic ga je izgubio 70 posto

najmanje

kostunica 10

tadic 5

vucic , 6-7 , vise od tadica a manje od kostunice

tu smo na oko 92 posto, JEDINO ALBANSKI POVRATNI SISTEM

tj da radimo ono sta su albanci radili od 1912

rast naseg stanovnistva uz odrsku srbije srbima

a parole i prebacivanje krivice vodi ka 100 posto
Nije Milosevic predavao sve institucije siftarima, nego vucic i dacici.

Realno ne možeš ti održati bilo koje institucije bez srpske policije i vojske. Srbija je mogla odbiti Briselski sporazum pa i ovaj novi što dolazi ali onda bi stvari išle u pravcu istom kao i Rusija i Ukrajina - rat. Šešelj Junior je nedavno rekao da bi trebalo forsirati zamrznuti sukob što je stav i ostale nacionalne opozicije po modelu Kipra samo što zapad i Šiptari nikada ne bi pristali na to. Najverovatnije bi poslali policiju i vojsku uz pomoć KFOR-a na sever da nasilno uspostavi kontrolu i izbaci srpske organe vlasti. Da li bi Srbija to samo posmatrala kao kod Krajine ili bi uletela u intervenciju i rat ne znamo sigurno.

Milošević prvo nije znao da izbegne rat, da ga dobije kada je već počeo, onda je dopustio da se umešaju drugi, izgubio ga je , kapitulirao formalno i povukao državu sa tog prostora potpuno.
O kakvoj krivici drugih vi uopšte pričate...možemo samo pričati ko je manje ili više bio sposoban da izvuče nešto za nas iz situacija koje su usledile kao posledice poraza., a tu se niko nije proslavio, ali krivica je 100% Miloševićeva i tu nema šta da se razmatra dalje.

Прва Влада Војислава Коштунице разарала је Србију у периоду од 3. марта 2004. године до 15. маја 2007. године.

Окосницу Владе чинили су:

1. Стари ДСС Војислава Коштунице,
2. Г17+ Мирољуба Лабуса и Млађана Динкића,
3. СПО Вука Драшковића
4. СДП Небојше Човића

уз мањинску подршку Социјалистичке партије Србије Ивице Дачића.

У љутој опозицији су били Демократска странка и Српска радикална странка.

У току мандата ове мањинске владе, кандидат опозиционе Демократске странке је постао председник Србије, те је Председник Владе Србије измислио термин "Кохабитација", како би могао да делује као председник Владе, док му је Председник Републике из опозиције, и то је трајало пуне три године.

Ова Влада има велики утицај на пропаст Србије, те растакање Државне заједнице два ока у глави, економско разарање Србије у режији Милана Париводића, Предрага Бубала, Радомира Наумова и целе Г17 + екипе.
mnogo lazes
rastakanje je izvedeno u reziji titoisticke udbe pod patronatom usa i britanije.
milo je covek titoisticke udbe.

kostunjavi nista sa ovakvom koalicijom nije mogao jer covic i draskovic su takodje ceda te udbe.

dinkinc isto.

kostunjavi je pokazao svoje pravo lice, patriotsko, kada je odbio jednostrano proglasenje kosova i americkoj ambasadi rekao da se spakuju i da smo prkeinuli odnose.

mnogo lazes
rastakanje je izvedeno u reziji titoisticke udbe pod patronatom usa i britanije.
milo je covek titoisticke udbe.

kostunjavi nista sa ovakvom koalicijom nije mogao jer covic i draskovic su takodje ceda te udbe.

dinkinc isto.

kostunjavi je pokazao svoje pravo lice, patriotsko, kada je odbio jednostrano proglasenje kosova i americkoj ambasadi rekao da se spakuju i da smo prkeinuli odnose.
Napisao sam "Ова Влада има велики утицај на пропаст Србије, те растакање Државне заједнице два ока у глави"

Dakle, Vlada, a to sto ti Vladu poistovecujes sa Kostunicom, pa u recenici vidis rec koje nema, to je do tebe.

Napisao sam "Ова Влада има велики утицај на пропаст Србије, те растакање Државне заједнице два ока у глави"

Dakle, Vlada, a to sto ti Vladu poistovecujes sa Kostunicom, pa u recenici vidis rec koje nema, to je do tebe.
Pa ako je on na čelu te vlade...

Kostunjavi je jedini van ove udbe titoisticke plejade koji je otvoreno amerima posle proglasenja kosova nezavisnim da pakuju kofere i prekinuo dipl odnose.

Kratko I jasno

Koštunica je prošao kroz 2 faze

Prvo je bio pristalica reformi, i tako osvojio medalje od Klintona i sl.

A onda 2008. se naljutio zbog kosova i odlučio da NE NIKADA u EU.

Sve je to lepo, ali onda ne možemo dopustiti šizofrenicima da nam govore da je Koštunica uvek u pravu, kad je veslao na 2 suprotne strane.
Nije tačno da je vdslao na 2 strane. Do 2007 Kosovo nije proglasilo nezavisnost i nije bilo prvo priznato od usa. Dakle kada je to učinjeno jednostran i prva usa to podrzala, usledila I'm je šut karta SA RAZLOGOM!!!

do tada nije imao razlog za to.

Dzabi ti lazi

Back