Prva veza

Možda, ali zar nije bolje princ na belom konju nego bilo ko, samo da bih imala nekoga kraj sebe ?
ja bi voleo da vozim Aston Martin, al je to moguce samo u snu tako da se moram zadovoljiti golfom.
Da je tebi otac tajkun, da imate vilu na azurnoj obali, da vozis Lambordzini, svaki vikend party na jahti privezanoj u Monaku............svakako bi imala daleko vece sanse za "princa na belom konju" . Ovde ne mislim samo na "princev" materijalni status vec i na obrazovanog, finog i ugladjenog dzentlmena , dostojnog tvoje paznje. Buduci da je tvoj radijus kretanja daleko od jahte i Monaka , moras se zadovoljiti i sa "princom na crnom konju"..........sa osmog sprata zgrade na Tasmajdanu.

ja bi voleo da vozim Aston Martin, al je to moguce samo u snu tako da se moram zadovoljiti golfom.
Da je tebi otac tajkun, da imate vilu na azurnoj obali, da vozis Lambordzini, svaki vikend party na jahti privezanoj u Monaku............svakako bi imala daleko vece sanse za "princa na belom konju" . Ovde ne mislim samo na "princev" materijalni status vec i na obrazovanog, finog i ugladjenog dzentlmena , dostojnog tvoje paznje. Buduci da je tvoj radijus kretanja daleko od jahte i Monaka , moras se zadovoljiti i sa "princom na crnom konju"..........sa osmog sprata zgrade na Tasmajdanu.
Kakve veze ima materijalno stanje sa kulturom, finoćom... Pa evo ja nisam iz neke bogate porodice, pa sam normalna, kulturna devojka, studiram, radim...

Kakve veze ima materijalno stanje sa kulturom, finoćom... Pa evo ja nisam iz neke bogate porodice, pa sam normalna, kulturna devojka, studiram, radim...
mnogo. Znas i sama. Kultura i finoca bez para ne ide. Mrzim pare i bogatstvo ali sam u zivotu naucio da mogu biti fin i dzentlmen samo ako sam finansijski siguran. To valjda i vi zene znate.

mnogo. Znas i sama. Kultura i finoca bez para ne ide. Mrzim pare i bogatstvo ali sam u zivotu naucio da mogu biti fin i dzentlmen samo ako sam finansijski siguran. To valjda i vi zene znate.
Ne bih se složila sa tim, ja mislim da sve potiče iz kuće i da si ti slika svojih roditelja bez obzira na njihovo ili tvoje materijalno stanje. Pa koliko njih ima koji su imućni i imaju neku "moć" pa su amebe

Ne bih se složila sa tim, ja mislim da sve potiče iz kuće i da si ti slika svojih roditelja bez obzira na njihovo ili tvoje materijalno stanje. Pa koliko njih ima koji su imućni i imaju neku "moć" pa su amebe
ne mislim ovde na opancarske tajkune balkanskog tipa. Kada bi vaspitanje poticalo samo iz kuce, ne bi danasnji opancari-tajkuni bili to sto su , vec ono sto su im i roditelji, znaci, prosecni pa i ispod prosecni gradjani ovog drustva.
Postoji i tradicionalna "elita" koja nije previse vezana za materijalizam i bogatstva, gospoda, prepoznatljiva bas po tom finom , ugladjenom, dzentlmenskom karakteru...........za razliku od ovih nasih polupismenih i poludivljih primitivaca koji su kriminalom i ubistvima postali bogati tajkuni.

ne mislim ovde na opancarske tajkune balkanskog tipa. Kada bi vaspitanje poticalo samo iz kuce, ne bi danasnji opancari-tajkuni bili to sto su , vec ono sto su im i roditelji, znaci, prosecni pa i ispod prosecni gradjani ovog drustva.
Postoji i tradicionalna "elita" koja nije previse vezana za materijalizam i bogatstva, gospoda, prepoznatljiva bas po tom finom , ugladjenom, dzentlmenskom karakteru...........za razliku od ovih nasih polupismenih i poludivljih primitivaca koji su kriminalom i ubistvima postali bogati tajkuni.
Ma dobro to.... Nego ja kazem generalno za kulturu, finoću da nema veze sa tim koliko imaš love, viđala sam se dugo sa dečkom, koji i nije bio toliko finansijski stabilan, ali tako fin prema meni, tako da nije mi smetalo to mogli smo i da jedemo sladoled na klupici u parku i da pijemo kafu kod mene ili njega, niti je on imao novca, niti sam ja, jbg studenti, al ni u jednom trenutku to nije smetalo bas nam je bilo fino i bas je bio dzentlmen prema meni ..

Ma dobro to.... Nego ja kazem generalno za kulturu, finoću da nema veze sa tim koliko imaš love, viđala sam se dugo sa dečkom, koji i nije bio toliko finansijski stabilan, ali tako fin prema meni, tako da nije mi smetalo to mogli smo i da jedemo sladoled na klupici u parku i da pijemo kafu kod mene ili njega, niti je on imao novca, niti sam ja, jbg studenti, al ni u jednom trenutku to nije smetalo bas nam je bilo fino i bas je bio dzentlmen prema meni ..
svakako, i ja sam bio "siromasan" student u drugom gradu i zabavljao se sa koleginicama sa UNI, i novac nikada nije bio tema, .......ali to su godine mladalackog idealizma, koje karakterise nepotpuno poznavanja sveta, koje u doba zrelosti nestaje i ustupa mesto realizmu. Ne gube se emocije ali ih zelimo oplemeniti i sa dodatnim sadrzajem konformizma kako bi krajnji rezultat bio potpuno i svestrano zivotno zadovoljstvo.

I nebitno da li su besna kola, opasna karijera, bitno je da smo sve to same stekle

Al to vas opet ne cini sposobnima , uspjeh je jedno a sposobnost je nesto sasvim drugo.

E sada ima zena koje svojim radom steknu sve,i zrtve su nekih predrasuda,al cak ni to ih ne cini sposobnima.Jer ne postavljaju žene pravila i ne smisljaju one sada neke ideje

Dobro, ajde, skontala sam da imaš nešto protiv žena, nmg više sorry

Nemam nista protiv zena sem cinjenica.Al ti ne prihvatas kao zena da ste slabiji pol.I tu nema nista lose ni ruzno ,tako je priroda podesila imate vise ljepote ,ta razlika izmedju zena i muskaraca je lijepa.Samo treba biti realan

Ja volim kada je zena zena,a ne muskarac ili strasilo

U danasnjem svijetu svim silama se trude da se izgubi razlika izmedju muskaraca i zena.Realno doci ce vrijeme i kada ce se polovi stopiti u jedan pol,kada ne samo nece biti razlikovanja Izmedju muskarca i zene vec i izmedju muskog i zenskog pola.Ko zna kako ce se zvati taj jedan pol koji obuhvata i muske i zene pa mozda i zivotinje sa njihovim polovima

Uzmite primjer sporta imate muski i zenski sport.E sada kada gledate zenske sportiste bilo koji sport,da li se one ponasaju kao zene ili muskarci dok se takmice.Vicu,psuju,neke se i tetoviraju,imaju grub glas,neke se i na kratko sisaju poenta je da se one degenerisu i svojom prirodom i ponasanjem sve vise lice na muskarce.I kada bi im to neko realno rekao daj igrajte sport vase pravo al pokazite neke zenstvenost u igri poeticnost i esteticnost ne budite degenerisane i muskobanjaste odma bi rekli takvoj osobi da mrzi zene.Nije problem da zene budu bilo sta pod uslovom da su zene.

Zenstvenost je:

a) njeznost
b)strpljvost
c)esteticnost
d) pricljivost
e)dvosmislenost
f) emocinalnost
g) stidljivost

Uzmite primjer sporta imate muski i zenski sport.E sada kada gledate zenske sportiste bilo koji sport,da li se one ponasaju kao zene ili muskarci dok se takmice.Vicu,psuju,neke se i tetoviraju,imaju grub glas,neke se i na kratko sisaju poenta je da se one degenerisu i svojom prirodom i ponasanjem sve vise lice na muskarce.I kada bi im to neko realno rekao daj igrajte sport vase pravo al pokazite neke zenstvenost u igri poeticnost i esteticnost ne budite degenerisane i muskobanjaste odma bi rekli takvoj osobi da mrzi zene.Nije problem da zene budu bilo sta pod uslovom da su zene.

Zenstvenost je:

a) njeznost
b)strpljvost
c)esteticnost
d) pricljivost
e)dvosmislenost
f) emocinalnost
g) stidljivost
Au jbt, pa sad ga baš pretera, aj zabrani nam sad da treniramo. Sad ću ja samo zbog vas muskaraca da poeticno serviram i udaram odb loptu, jer u suprotnom neću vam se svideti i bicu muskobanjasta, dečko koliko ti imaš godina jesi ti realan sa ovim stavovima koliko ideš predaleko??

U smislu da ukoliko žena postigne bilo kakav uspeh u poslu ili ukoliko je jednostavno sposobna:
1) " posao je dobila preko kreveta "
2) " ma sredio joj neko sve preko veze "
3) kad zatrudni velike su mogućnosti da će dobiti otkaz
4) iako podjednako uspešno ili možda čak bolje obavlja posao od nekog muškarca, plaćena je manje
5) na razgovoru za posao uglavnom se postavlja pitanje o budućnosti vezanoj za brak, decu dok muškarce to ne pitaju
6) bez obzira na sve što je postigla, po stavovima pećinskih ljudi žena i dalje pripada kuhinji, i dalje je mašina za rađanje a živimo u 21. veku
Jednostavno društvo ne prihvata uspešne žene koje su obrazovane, jake, samostalne, a pogotovo kod nas na Balkanu po nekih manjim mestima, kad vide ženu u dobrim kolima, recimo, uglavnom prepišu tome da ima bogatog tatu, muža šta god, a dosta njih su upravo same ta kola zaradila na pošten način.
Nornalan I'm to ne osporava.

No ne bih mnogo kako su žene zapostavljene ili ugnjetavanje, ne kažem da nisu da nema slučajeva... No ni muškarčina nije lako, ako rade pošten posao onda preživljavaju ili rade drugi dodatni pa crkavaju a kod kuće deci sva prava država daje po Zapadu, te sis tel te žene zaštićene a muškarcima za čas prijava...

To je taktika da zemlje u tranziciji se uništavaju počevši od porodice kao temelj društva a muškarac je temelj porodice...

Nornalan I'm to ne osporava.

No ne bih mnogo kako su žene zapostavljene ili ugnjetavanje, ne kažem da nisu da nema slučajeva... No ni muškarčina nije lako, ako rade pošten posao onda preživljavaju ili rade drugi dodatni pa crkavaju a kod kuće deci sva prava država daje po Zapadu, te sis tel te žene zaštićene a muškarcima za čas prijava...

To je taktika da zemlje u tranziciji se uništavaju počevši od porodice kao temelj društva a muškarac je temelj porodice...

Ne razumije ona sto ja hocu da kažem,ona misli da ja svojim komentarima kritikujem to sto zene imaju prava svoja ili slobode,pa niko im to ne osporava.U mom prethodnom postu sam kritikovao unistavanje prirode zene same pod parolom ravnopravnosti.

Npr uzmi feministkinje one mogu da pricaju sta hoce i da se zalazu za sta hoce ,al njihov problem nije sto one pricaju,vec kako se ponasaju i kakva im je priroda ponasaju se kao muskarci i priroda im je muska,sto ih cini degenerisanim

Sve te svoje stavove koje one iznose,one te stavove iznose ne kao zene,vec kao muskarci

Imperativ te nove filozofije nehumane koja je zavladala svijetom je da sve denaturalizuje ,pa tako i zene.Danas zene izmanipulisane da su moderne,svojim ponasanjem i prirodom su klasicni muskarci,jedino sto imaju tijelo zene.Pa samo prodji ulicom koliko glasnije danas zene pricaju,koliko su grlatije,bahatije imaju pravo al to nije njihova priroda.

Au jbt, pa sad ga baš pretera, aj zabrani nam sad da treniramo. Sad ću ja samo zbog vas muskaraca da poeticno serviram i udaram odb loptu, jer u suprotnom neću vam se svideti i bicu muskobanjasta, dečko koliko ti imaš godina jesi ti realan sa ovim stavovima koliko ideš predaleko??

Treniraj sport al ga treniraj kao zena a ne kao muskarac.

Zasto zene vole danas da piju i da puse cigare vise nego Ikada,jer to je imperativ da budu kao muskarci.Pa imas zene koje bilduju opet imperativ da budu muskarci.Skroz se ide ka cilju da se izgubi razlika izmedju polova

Nacin njihovog zivota je skroz negiranje same zenske prirode i dovodi do ne samo do degeneracije nego i do degradacije zena.

Muskarac kada se ponasa tako odstupa od svoje sustine ali zena odstupa od svoje prirode

Poslednja izmena:
mlad si, zivot je pred tobom, pronaci ce te i ljubav, ne mozes ti pronaci nju, ona ce pronaci tebe...zivi, uzivaj u zivotu, probaj sve i istrazuj, u tom trazenju naci ces momka za sebe, za pocetak nadi i zavedi nekog ko ti se svida za sex

Back