Prva Velika Ljubav u Teen Godinama...

u svojoj 14 godini sam se, eto iz hira smuvala sa jednim deckom, ne sluteci da je to moja velika ljubav. i eto i dan danas mi smo zajedno. ali treba biti pazljiv, tolerantan jer se moze sve pretvoriti u vasu nagoru gresku u zivotu. ne treba se samo posvetiti toj pravoj ljubavi vec imati vremena i za druge ljude.
zamislite samo situaciju da raskinete sa tom osobom i na kraju ostanete potpuno sami, bez igde ikoga!!!

samo sam u dve osobe do sada bila stvarno stvarno zaljubljena al s njima nikad nisam bila :cry:
evo sad se pojavio i treci, al jbg, nista od toga opet.
ma, sve moje "veze" su generalno bile propast...
i mislim da sam zbog decka samo dva put u zivotu plakala..... i 1 kad sam bila pod dejstvom alkohola al to se ne racuna :oops:

Keeper:
winnetou:
upravo sAm oterala decka koji mi se svidja od sebe.. i to bez ikakvih osecanja.. pa dobro, nema veze, valjda :? mhhmh.. da li je to mozda trebala da bude ljubav.. pa, ako je trebala onda ce biti verovatno kasnije, ne sada..
ne znam zasto sam to uradila i sad se osecam veoma cudno. :?: :?: :?: :?:

haha :lol:
ne brini se nishta, to je sasvim normalno za devojke u tim godinama..... c c c :) e, kad se samo setim.

pa, nije sve bas propalo. ovaj se neda lako oterati.. hehe :D sada vise necu da ga teram.

dkole:
ovako...ja sam je nasao...za dve nedelje punim 18 godina, a zivim najlepsi period svog zivota...nasao sam onu pravu, pravu ne samo za teen godine, vec za ceo zivot, jer da smo nekih 5 godina stariji, zaprosio bih je istog trenutka...i msilim da cu vas skenjati sa ovim, ali jako su male sanse da se nadje takva osoba...ta osoba je tu negde stalno oko vas, kao sto je meni bila, ali ja je nisam kontao...kao ni vi verovatno...a danas svaki dan zahvaljujem bogu svaki dan sto mi je okrenuo zivot za 180 stepeni, dozvolio mi da budem srecan...sada pored sebe imam devojku koju volim celim svojim bicem, svakog jutra se budim nasmejan...medjutim, visi mi nad glavom stalno ono "sve sto je lepo kratko traje" ... ovako strasne i duboke veze ostavljaju velike oziljke nakon zavrsetka, i ja se toga jako bojim...ali valjda nece doci tako brzo...
Jedan savet...ljubav ne mora da ti bude jedini uslov da budes srecan...jednostavno, moras voleti sebe, ne mislim da budes narcis, ne u fizickom smislu, vec da budes siguran u sebe, da ne moras da se foliras, da radis samo ono sto ti u tom trenutku odgovara...tvoja prava osoba ce to prepoznati...napr, kad ceo svet subotom ode u grad, ja odem sa drugom ispod mosta, ponesem gajbu piva, i uzivam...zasto? zato sto radim ono sto volim, tako sam radio dok nisam nju nasao, i bio srecan, ne kao sada, doduse, ali sam uzivao...sreca se moze postici slusanjem odredjene muzike...ja mogu da dozivim potpunu srecu slusajuci Rage against the machine...stvar je poznavati sebe...
ne znam zasto sam sve ovo napisao, dosao mi neki trip, ali istina je...poenta je UZIVAJ U ZIVOTU...

xa,xa...zasto imam osecaj da ce sledecih par postova biti :shock: :shock: :shock: ?

Chestitam, srecjnici kao ti su zaista retki!Covek chesto shvati shta ima tek kada to izgubi, to ochigledno nije tvoj sluchaj.Nadam se da cjesh za***ati taj mit "sve shto je lepo kratko traje" :)

miss:
ja se nikad nisam ono bas,bas zaljubila....a to bruka zelim...i nikad nisam plakala zbog decka...a i to zelim da osetim kako je...
E to da zelis da places zbog decka bolje izbaci iz svoje glave... :!: Blejim ja sa ortakinjom pre nekih sest meseci, i posto me je decko smorio kazem ja: "jbt pa sto uvek ja moram da raskidam!? Mene niko nikad nije ostavio, ja ni ne znam kako je ovima sto se zale zbog toga... Hocu je da mene neko zjb, a ne uvek da se zavrsava tako sto cu je smoriti, ne mogu vise, hocu da se nesto promeni! " I raskinem JA sa tim deckom. Posle nekog vremena naidjem ja na nekog lika sto mi se svidja, ali nisam znala kako da dodjem do njega.... I u tu pricu upadne sasvim drugi lik, jer sam ja preko njega pokusala da saznam neke stvari... Pocne on mene nesto da muva, vidimo se mi, svidi se i on meni, i smuvamo se.... Ali on mene ostavi... ON MENE - za mene nesto potpuno nepoznato, nikad nisam bila u vecem bedaku, ni sa kim nisam pricala, nisam mogla da jedem, da spavam. Zvuci kao glupi americki filmovi ali na zalost bilo je tako.... :cry: Zalim sto sam ikada rekla da hocu da me neko ostavi, zato ti uzivaj :)

aroma vanilla:
miss:
ja se nikad nisam ono bas,bas zaljubila....a to bruka zelim...i nikad nisam plakala zbog decka...a i to zelim da osetim kako je...
E to da zelis da places zbog decka bolje izbaci iz svoje glave... :!: Blejim ja sa ortakinjom pre nekih sest meseci, i posto me je decko smorio kazem ja: "jbt pa sto uvek ja moram da raskidam!? Mene niko nikad nije ostavio, ja ni ne znam kako je ovima sto se zale zbog toga... Hocu je da mene neko zjb, a ne uvek da se zavrsava tako sto cu je smoriti, ne mogu vise, hocu da se nesto promeni! " I raskinem JA sa tim deckom. Posle nekog vremena naidjem ja na nekog lika sto mi se svidja, ali nisam znala kako da dodjem do njega.... I u tu pricu upadne sasvim drugi lik, jer sam ja preko njega pokusala da saznam neke stvari... Pocne on mene nesto da muva, vidimo se mi, svidi se i on meni, i smuvamo se.... Ali on mene ostavi... ON MENE - za mene nesto potpuno nepoznato, nikad nisam bila u vecem bedaku, ni sa kim nisam pricala, nisam mogla da jedem, da spavam. Zvuci kao glupi americki filmovi ali na zalost bilo je tako.... :cry: Zalim sto sam ikada rekla da hocu da me neko ostavi, zato ti uzivaj :)
:)
A jbg svima se deshava :P

Moon Child:
samo sam u dve osobe do sada bila stvarno stvarno zaljubljena al s njima nikad nisam bila :cry:
evo sad se pojavio i treci, al jbg, nista od toga opet.
ma, sve moje "veze" su generalno bile propast...
i mislim da sam zbog decka samo dva put u zivotu plakala..... i 1 kad sam bila pod dejstvom alkohola al to se ne racuna :oops:

Ista stvar u djevojke u kojem sam bio zaljubljen nikad nisam izashao sa njim mada sam sa njima i dan danas odlichan dru(prijatelj) i stalno se gledamo i tako :)
A da sam plakao nisam a mislim ni da necu.
Jednostavno sam tip momka koji moze da predje preko svega :)
A "klin se klinom izbija" :P
A trenutno mi je najmilija faza veze mvanje :P
Mada do veze ni ne dodje jer znam koliko bi trajala i sve tako da prekinem sve nakon shto vidim da mogu da izadjem sa djevojkom i tako vishe puta nedeljno(samo da ne zaboravim umjetnost - vjeshtinu) :P
Lol

neko je rekao da to zheli. blbh, ja mislim da je to glupost i da je rano za to, i da ljubav nije za teen godine... naravno da mozhe da se desi, naravno da ne treba kategorichki poricati, ali... nekako mislim da se treba shto vishe sklanjati od toga. ne treba mi to sada. tj. nije mi trebalo ovo sada... (8

bleach:
neko je rekao da to zheli. blbh, ja mislim da je to glupost i da je rano za to, i da ljubav nije za teen godine... naravno da mozhe da se desi, naravno da ne treba kategorichki poricati, ali... nekako mislim da se treba shto vishe sklanjati od toga. ne treba mi to sada. tj. nije mi trebalo ovo sada... (8

shta je, tebi sad treba neko meso da ga iskoristish i odbacish, a? 8) :lol:

Keeper:
bleach:

shta je, tebi sad treba neko meso da ga iskoristish i odbacish, a? 8) :lol:
mRsh bre tamo bRe :pPp ne.
ma i ja sam smuljala rechenicu samo tako... :roll: hocju recji, vreme za ljubav je uvek! (: drugo je to shto ljudi na ljubav kao na to gore posle nekog vremena...
bash to shto si mi rekao mi ne treba. ne sad, neg' nikad, a sve oko mene se pretvara u to. necju da me ponese masa. (8

Ja sam sa devojcicom vise od godinu dana, ali ne znam da li je to prava ljubav. Mislim da je volim ko ni jednu do sada....ustvari siguran sam. Raskinuli smo jednom prosle godine zbog nekog mog glupog tripa i oboje smo plakali ko..... Pomirili smo se i sve bilo cool do skoro kada smo poceli ko ludi da se svadjamo, ali naravno uvek se pomirimo......medjutim sinoc mi rekla da zeli jedno vreme da se ne vidjamo i ne cujemo kako bi razmislili sta je sve uzrok nasih svadja i sta bi trebali da menjamo....ne znam da li hoce da raskine....svaka pomisao na to me ....ufff... ne znam sto sam sve ovo na kraju napisao ali jbg.....

corradi:
Ja sam sa devojcicom vise od godinu dana, ali ne znam da li je to prava ljubav. Mislim da je volim ko ni jednu do sada....ustvari siguran sam. Raskinuli smo jednom prosle godine zbog nekog mog glupog tripa i oboje smo plakali ko..... Pomirili smo se i sve bilo cool do skoro kada smo poceli ko ludi da se svadjamo, ali naravno uvek se pomirimo......medjutim sinoc mi rekla da zeli jedno vreme da se ne vidjamo i ne cujemo kako bi razmislili sta je sve uzrok nasih svadja i sta bi trebali da menjamo....ne znam da li hoce da raskine....svaka pomisao na to me ....ufff... ne znam sto sam sve ovo na kraju napisao ali jbg.....

tako je bilo i meni sa deckom... posle jedno godinu dana smo imali period kad smo se stalno svadjali, tako "pauzirali" na par dana... al pregurali smo preko toga i dalje smo zajedno :D godinu i devet meseci... :D

shushu:
corradi:

tako je bilo i meni sa deckom... posle jedno godinu dana smo imali period kad smo se stalno svadjali, tako "pauzirali" na par dana... al pregurali smo preko toga i dalje smo zajedno :D godinu i devet meseci... :D
Culi smo se i videcemo se veceras. :wink: :D

Keeper:
bleach:
Keeper:
dobro je dobro je, samo te proveravam :p
ne daj seeee :D
Samo Rokaj u Slobodnom Svetu 8)
proveravash? c c c c... p dobro, poglavica si, mozhe ti se. (8
ne dam se... mogu da menjam ime u ~ Belina Koja Roka (:p) U Slobodnom Svetu :mrgreen: lupam. (8

belina koja roka..... hihihi
samo nemoj da budesh Ona Koja Roka Belo :mrgreen:
pa necju... belo smor. :p mozhe crveno? LoL m necju. (8

Back