Prva riba

Momci, vi stariji koji imate iole iskustva, kako seksualnog, tako i ljubavnog...
Da li pamtite devojku sa kojom ste prvi put spavali i da li se ponekad setite nje, iako imate npr. sada ribu koju volite i sa kojom ste u vezi???

...naravno da se secam...neki dan joj bio rodjendan al` ja zaboravio telefon pre deceniju i 1/2 (rodjendan nisam :) )...

Momci, vi stariji koji imate iole iskustva, kako seksualnog, tako i ljubavnog...
Da li pamtite devojku sa kojom ste prvi put spavali i da li se ponekad setite nje, iako imate npr. sada ribu koju volite i sa kojom ste u vezi???

Pamtimo,zasto da ne koja se to jos starija riba smiluje pa da sedamnaestogodisnjaku! :mrgreen: Jer tad je mogao biti prolaz samo kod njih, ostale skolske drugarice bile su u onom fazonu :"Jao ne do Bog, kako mozes o tome pricat i pitat"!
Mada se pamti onako,smijesno ti bude,kao prvi put, mada je to veci humor nego nesto dobro!:D:lol:

Ako se potrudis uvijek ce ti biti dobro...jer ipak ste se oboje birali za to(to mogu samo reci trezveni) ;-)
a da li se pamti...pamte ljudi najvece gluposti a kako da ne pamte ono kad su bili najvise uzbudjeni(ipak je to prvi put)...e sad ne znam da li pamte oni stari,ali ne ocekujem da je taj tvoj star! A jedini razlog zasto stari ne bi pamtili je taj da su postali senilni...
I oni koji imaju mnogo djevojaka pamte...mislim da je za zene isto(ipak se kaze za vas da ste emotivnije...mislim da onda i vi pamtite)
dosta filozofije...eto;-)

E devojka koja je meni skinula mrak je ubrzo posle toga deortovana u rdnu Ukrajnu ili bese Moldavija ne secm se tacno :( a bila je tako plava i tako dobra prema nama uspaljenim klincima ,nije ck ni oko para cepidlacila , e zivote lutalico :(

Ma ne pamte, ubacuju te ovi. :)

Ku.ac pamte. Man' se da razmišjaš o tome.

Pa ja sam bila prva momku koji to nije želeo, j.b.g. (više je voleo da bude neka druga, ali verovatno taj balavački san tada nije mogao da mu se ostvari, pa i ja sam bila utešno rešenje)
Čisto sumnjam da pamti.

Ali ja pamtim za dvoje. :)

osvetnicki pamtis

Back