nemanja_m
Zainteresovan član
- Poruka
- 193
*ebem ti petarde...brate,srecna ti nova i da mi pozivis jos tolko (pa se ubismo od smeha)
p.s. trenutak kasnije:koje gov*o od vatromet!!
p.s. trenutak kasnije:koje gov*o od vatromet!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
love_girl:Ja sam cula da ce te onaj koga prvog poljubis pratiti cele godine...
U fazonu,biti u tvojoj blizini..
I meni je...pa ispalo mi je tacno!
Hah,pa ja to nisam znala,ali etolaura87:...i da treba musko prvo da te poljubi......mene je prvo poljubila drugarica,ona me makar iskreno voli,to mi je vaznije...
love_girl:Hah,pa ja to nisam znala,ali eto8)
Poljubilo me je musko,i jos ono koje volim![]()
Pa dobro,i meni je decko bio samo drug,pa smo sada vise od 9 meseci zajednolaura87:Blago tebi.....i tebe ce da prati ljubav cele godine....a ja smrc,mucenica ima da se druzim cele godine samo.....
love_girl:Pa dobro,i meni je decko bio samo drug,pa smo sada vise od 9 meseci zajedno![]()
![]()
Mislim,sta falo drugovima???![]()
love_girl:Ja sam cula da ce te onaj koga prvog poljubis pratiti cele godine...
U fazonu,biti u tvojoj blizini..
I meni je...pa ispalo mi je tacno!
joockey:****** nismo trebali ovoliko da pijemo..
laura87:...i da treba musko prvo da te poljubi......mene je prvo poljubila drugarica,ona me makar iskreno voli,to mi je vaznije...
Jao i mene!!!Tinar:Mene je mushko prvo poljubilo.E sad koje, ne mogu bash da se setim. :? Znam samo da je neko od mojih dobrih drugova...
SrećničeShinoda:Jao i mene!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ima, ima...ali dodje taj trenutak ponekad kad se osecam tako bespomocno i vezanih ruku da ocu da porazbijam sve oko sebe!LPhoklica:aaaah nemoj
ima to svojih prednosti
osim toga ne taje večno...ni jedno, ni drugo....
Shinoda:Ima, ima...ali dodje taj trenutak ponekad kad se osecam tako bespomocno i vezanih ruku da ocu da porazbijam sve oko sebe!
Vidis, a ja sam samo ponekad srecan... ):LPhoklica:ali ruke su ti tako slobodne sada... ja sam samo ponekad tužna...
):