gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Хахахах хвала ти на (комплименту?)Zato što si zanimljivo nezanimljiv...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хахахах хвала ти на (комплименту?)Zato što si zanimljivo nezanimljiv...
Не требам да молимMa treba da moli.
Занимљиво, осмислим тему али обично анегдотирам стварне догађајеMislim, Bernardo je ovo izmislio za potrebe teme, ali svejedno.
Не морате ви мени веровати, не терам вас ја @MugatuProcitala sam samo prvi post,moram priznati.![]()
Слажем се! Али и 99,9% мојих вршњакаNa pogrešnoj si mreži![]()
Па нећу ваљда шизофреничарку да женим бемгаŠizofreničarka, ženi odmah, sve su iste
Брате питао сам мислимд а сам чак и написао, можда и нисам написао, али питао сам, и мења тему одмаА шта кажеш на то да је отворено питаш уместо што гледаш у пасуљ са осталим форумашима?
Нејтен КресJa sam mu rekao odma da kaze javi se za kres ne smaraj
Па не знам, мислим, зашто ми онда пише? Ја не пишем свакојŽene pišu i pišu i pišu, al to ne znači ništa.
Tako da to što ti neka piše na osnovu toga ne zidaj kule u vazduhu. Polako.
Све је могуће, оба сценаријаO kojoj starosnoj dobi ovde pričamo?
...sve se čini da čekaju da ih s nečim "napališ"...
ili te jednostavno zjbvjaju![]()
Брате питао сам мислимд а сам чак и написао, можда и нисам написао, али питао сам, и мења тему одма
Тако и јесте. Тако и радим. Али брате, ме могу мајке ми да јој наваљујем кад просто видим да неће. Само откачим, ал она поново пише!!Па не дај јој да мења тему. Кад крене, ти јој скрени пажњу на то и постави питање изнова, али не изокола, већ директно.
Ако настави да глуми лудило — откачи је и крај приче.
ал она поново пише!!
Тако је. И хоћу. Хвала на савету!Значи ниси је откачио. Реци јој да те не замајава и да се одлучи одмах, на лицу места, да ли хоће с тобом да изађе или не. Ако неће, прекини контакт са њом за стално и завршена прича.
Све је боље од америчких прича кроз кроје пролазиш.