Прва ми пише а неће са мном напоље?!

А шта кажеш на то да је отворено питаш уместо што гледаш у пасуљ са осталим форумашима?
Брате питао сам мислимд а сам чак и написао, можда и нисам написао, али питао сам, и мења тему одма

Ja sam mu rekao odma da kaze javi se za kres ne smaraj
Нејтен Крес

1694788677350.png

Брате питао сам мислимд а сам чак и написао, можда и нисам написао, али питао сам, и мења тему одма

Па не дај јој да мења тему. Кад крене, ти јој скрени пажњу на то и постави питање изнова, али не изокола, већ директно.

Ако настави да глуми лудило — откачи је и крај приче.

Па не дај јој да мења тему. Кад крене, ти јој скрени пажњу на то и постави питање изнова, али не изокола, већ директно.

Ако настави да глуми лудило — откачи је и крај приче.
Тако и јесте. Тако и радим. Али брате, ме могу мајке ми да јој наваљујем кад просто видим да неће. Само откачим, ал она поново пише!!

ал она поново пише!!

Значи ниси је откачио. Реци јој да те не замајава и да се одлучи одмах, на лицу места, да ли хоће с тобом да изађе или не. Ако неће, прекини контакт са њом за стално и завршена прича.

Све је боље од америчких прича кроз кроје пролазиш.

Значи ниси је откачио. Реци јој да те не замајава и да се одлучи одмах, на лицу места, да ли хоће с тобом да изађе или не. Ако неће, прекини контакт са њом за стално и завршена прича.

Све је боље од америчких прича кроз кроје пролазиш.
Тако је. И хоћу. Хвала на савету!

Back