- Poruka
- 27.122
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
) ...bio je zec sa otvorenim ustima u kojima je bila cigara plishana...koju sam odma pocepao....i tako ja krenem bzw neshto me svrbelo i ja kao da se pocheshem....i nesvesno sam to radio dok se nisam napalio....tada me obuzeo neki osetjaj brateeee nije normalan
))
)))

19 god.
mojoj sreci nije bilo kraja kad sam shvatila da je za O dechko potpuno nepotreban
reci da se zezasCek cek..nisi nikad pre 19 ni pre deckareci da se zezas
![]()
a možda si promašila kad si probala pa nisi doživelajesam probala,ali nisam dozivela O...
a daaaa.... ovo je tema prva masturbacija.onda se ja izvinjavam.promashila sam temu
doživljava je upravo
ništa nije izgubljeno, kao što vidiš![]()
milka canic?12 godinica pred TV-om muzichka slagalica i prva prva prva prva voditeljka (NE Neshkovic roll)
secam se da je bolelo![]()

19 god.
mojoj sreci nije bilo kraja kad sam shvatila da je za O dechko potpuno nepotreban

znala sam da je ovo neka istorijsko-arhivska tema
slična raspadu stare Jugoslavije

vrlo bitan momenat u svacijoj sex karijeri
pa budite dobri i ispricajte nam kako se sve to izdesavalo![]()

vrlo slicno. Prvi put sa 12 godina, sam u sobi, na tv-u neki film gde se neka zena sve vreme seta polugola i par scena gde je neki tip svlaci i vode ljubav.
Vise je to bila instinktivna reakcija i sto rece, nisam znao da bas to radim, sve je islo spontano, meni je bivalo sve lepse i lepse, bio je to potpuno nov osecaj a trenutak pre kraja sam pomislio da cu da riknem![]()

slucajno.
natakla sam se na koc za paradajz
i ondak sam stalno trcala u bastu.....![]()

ti me tako neodoljivo podsecash na forumashicu
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8980875&postcount=3581

chuj nabola se na kolac.... sllp sllp sllp(srchem)...pa sha ti mislish da smo mi sisali wesla???![]()