DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
evo ja sam sinoc ..
Nemoj da pricas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo ja sam sinoc ..
11 ili 12 godina, ne znam tacno.
kreveti na sprat,ja u gornjem, ispod je bila sestra.
veoma sam se trudila da ne ljulja,skripi,susti...
prva masturbacija je za mene bila nesto cega nisam bila bas svesna... tj. nisam znala sta ja to bas radim, ali mi je bilo lepo![]()
kad sam prvi put dozivela orgazam - uplasila sam se mnogo i mislila sam da mi nesto nije dobro![]()
11 ili 12 godina, ne znam tacno.
kreveti na sprat,ja u gornjem, ispod je bila sestra.
veoma sam se trudila da ne ljulja,skripi,susti...
prva masturbacija je za mene bila nesto cega nisam bila bas svesna... tj. nisam znala sta ja to bas radim, ali mi je bilo lepo![]()
kad sam prvi put dozivela orgazam - uplasila sam se mnogo i mislila sam da mi nesto nije dobro![]()
a kako si se osecala ?![]()
tsk... sto vise citam naslov teme medju novim porukama, sve cesce mi se cini da pise prva menstruacija....![]()
Aj nemoj sad da ti je neprijatno, nego pricaj![]()
sta? zar ti ne znas od koliko mjeseci djete pocinje da masturbira? tsk... neko nam je spavao na casovima psihologije...
prva masturbacija, smijesno...
ma pravo govori unsaie. jedan decak mi je , kad smo oboje imali po 5 godina, pokazivao svoju pisu i stiskao je jako jer ,kaze on, tako mora kad ide da piski...pa je to bila kao neka demonstracija. a koliko li ih je pre mene bilo pred kojima je stiskao... i sta je on sam radio...i kad je sve to pocelo... djavo ce ga znati.
E, ajd sad....pricamo o prvoj koje smo bili svesni, tj shvatili je i doziveli na taj nacin.
Ok, ne zeli svako da prica o tome, samo sam se nasalio![]()
tsk... sto vise citam naslov teme medju novim porukama, sve cesce mi se cini da pise prva menstruacija....![]()
vrlo bitan momenat u svacijoj sex karijeri
pa budite dobri i ispricajte nam kako se sve to izdesavalo![]()