Rudjer
Iskusan
- Poruka
- 5.513
Juce smo raskinuli. Buduci decko je od mene stariji 17 godina i mnogo je sladak.
Pa to i nije decko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juce smo raskinuli. Buduci decko je od mene stariji 17 godina i mnogo je sladak.
Ja sam to citala, kada sam bila mala.
Kako vreme protice,ja sam unapred procitao "Na drini cupija" i evo danas sam uzeo "Travnicku hroniku" i pocinjem od sutra da je citam u skolskoj biblioteci da neverujete nemaju "Porkletu avliju" moracu da je kupim.
Čudno. Koliko znam "Prokleta avlija" spada u srednjoškolsku lektiru, tako da me zaista čudi da školska biblioteka nema tu knjigu. Inače sve su to sjajne knjige, kao što si verovatno i uvideo pročitavši jednu od njih. Ja obožavam Andrića, taj čovek je jedan od retkih koji je život uspeo da ispiše rečima, i ako je verovati mom ukusu, iz celog njeovog stvaralačkog repertoara, najbolja knjiga, sa najviše istine u sebi, je "Znakovi pored puta". To je neka moja preporuka. Mislim da čovek koji prouči tu knjigu do detalja više ništa ne mora da čita. Dobro, preterujem, ali ima i u tome nešto, jer u toj knjizi je spregnuto sve što su ljudi ikada napisali ili mislili.
Sto se tice "Proklete Avlije" nemaju u biblioteci jer su sve podeli i jos niko nije vratio.
Da li je velika "Znakovi pored puta",ovu sto sada citam (Travnicku Hroniku) ima dosta detalja i broji negde oko 460 strana.
Naravno,sta mi preporucujes koju da uzmem posle "Prokleta avlija" ?Jeste prilično obimna, ali vredi je pročitati. Ne sudi o knjizi ni po korici ni po broju strana.
Cao,ja sam novi clan ovde tako da mi nemojte nesto zameriti.
Imam 16 god i do sada nisam procitao ni jednu knjigu (osim lektira) ali planiram da pocnem,sta mi vi predlazete i sta je najbolje za moj uzrast ?
Hvala