Prva ekonomska škola

evo i ja da izjavim nesto za dnevnik-sta vam mogu reci o Prvoj ekonomskoj,sem da je extra skola. Po izgledu i ne,ali likovi koji rade u njoj su ono nenadmasivi.
Ja sam treca godina i poznajem vecinu profesora,tako da mogu da donosim sud o njihovom radu i ophodjenju prema ucenicima. Svi su manje-vise ok prema ucenicima,neki su zahtevni,neki nisu,ali ni kod jednog nema ocene ''na lepe oci''. Svaka ocena mora da se zasluzi,manje vise. Evo najbolja kombinacija koja moze da Vas zadesi-
Petar Savic(Ekologija);Radovan Damjanovic(Istorija);Nebojsa Popovic(korespondencija);Branko Milosevic(fizicko);Mladen Stevanovic(srpski);Dragan Sanovic(matematika);Nina Nesic(monetarna);Daliborka Djukic(statistika) i to je dosta da bi Vam se svidela ova skola. Likovi nezapamceni. Pozzz

Oni koji se dvoume izmedju ekonomske i gimnazije, bolje je da upisu ekonomsku ako ne planiraju posle srednje da nastave dalje, ili ne znaju sta ih najvise zanima.

Ukoliko ne znaju shta ih najvishe zanima i ako su odlichni uchenici, neka upishu gimanziju, pa cje posle mocji lakshe da upishu faks, mada ne mora da znachi, ali 'ajde...
To je kao neko nepisano pravilo...:-)

Back