Prva ekonomska škola

neeee..........smrt.....necuuuu u muuuciiiiliiisteeee.....jbni "starac i more"....i jbla ga i riba i camac i onaj klinac i sve zivo i jbo ga i hemingvej koji ga napisa...i kaja koja pita sve od pocetka...koj djavo sa tim vise...ko je ovo upisao gadno se zajebao...
deco, idite u drugu, petu, zemun, sta god, nemojte da se zeznete kao mi jadnici koji smo zaglavili...
i shanetov kont u utorak...
havarija.

A joj, i nama je rekla Kaja da pita sve od pocetka sledece nedelje, i mi imamo kontrolni kod Shaneta sledece nedelje (nishta novo) i tako... A mi josh imamo za domaci iz racunovodstva da 100 puta uradimo istu promenu, aha, mozda i stignem do petka, bash smrt...

hahahha...rekla mi dafina kako vas je zajebao....uzas. nije bio takav prema nama prosle god. zapravo bio je extra...bilo oko 20 petica... a kaju cu zajedno sa despotovickom da zapalim ispred skole...glumi loodilo...koj q sad da ucim sve od pocetka.....

kad vec pominjete racunovodstvo, jel nekom predaje kosta, i kakav je? meni se cini da je bas napaljen i strog, prepotentan

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

E kosta je uf, bolje da ne lajem..... Predavao mi je prošle godine.... Tek došao lik sa ekonomskog fakulteta.... Usukao se u pretesne pantalone i glumi ludilo....
toliku mi je jedinicu roknuo u rubriku............. :razz::razz:
Kao fora sinulo čoveku da nas pita i tako to... Ja naravno ni da zinem...hahahah razredna(koja mi predaje računovodstvo), popizdela kolike nam je jedinice stavio... Al imala sam 5 na kraju...ahahaha... inače, imali mi neku anketu kod pedagoga.... i moja drugarica ocrnila Kostu...:razz::razz::razz::razz: kao u fazonu on je iskompleksiran(jede nam hranu)ahhaha.... ljubomoran je na šlank devojčice.... bla bla... ma pocrkali smo od smeha.... i na kraju naravno naše "anonimne" ankete su stigle do njega..........

E a Kaja je carica... moja drugarica je uvek kad ona dolazi u učionicu pevala ono od Džeja "evo ide ćelavi ganac nosi prsten i zlatan lanac" :lol::lol::lol::lol::lol:(ko razume, shvatiće)... :wink::wink::wink:

I takoooooooooo...................8-)8-)8-):D:D:p:p:p:p

Pa i prema nama je bio ekstra u drugoj, mislim imala sam 5 a sada imam 2 :)

hvala bogu, nama sad predaje andrejana....mislim ono, cesto mi dodje da je zapalim, al vas cvele bas muci....

e a takav filing imam da svi ovi profesori ovo citaju da je to strasno...tako da pazim na govor i komente...mislim koliko mogu...;)

ako neko hoce da sazna vise i cuje bas gadno pljuvanje neka sidje u dvoriste za push-pauze....

a, da , inace, prvacima je po nepisanom pravilu zabranjeno blejanje u dvoristu....al jbs mu sad nisam sadista... blea.

hahahha...rekla mi dafina kako vas je zajebao....uzas. nije bio takav prema nama prosle god. zapravo bio je extra...bilo oko 20 petica... a kaju cu zajedno sa despotovickom da zapalim ispred skole...glumi loodilo...koj q sad da ucim sve od pocetka.....

ja cu se pridruziti kod despotovicke....to mi razredna.....ne treba nista vise da pricam....jos mene bas ne gotivi....

ne znam...meni se on svidja, mislim da sam zaljubljena u njega, nema veze sto je strog, al je3 slaaaaaaaaaaaaaadakkkkk:):):):):):):):)
jel ima neki nadimak? tebi je razredna cakana, jel da, koliko sam ja mogla da ukapiram iz tvoje price?

:lol::lol::lol::lol::-P:-P:-P:-P nemoj da se ložiš na njega!!! piliiizzzzzz :shock::shock::D:D

Nadimak, ono, nem pojma.... nije za javnost :oops::razz::lol:

Jeste Caki mi je razredna :lol::lol::lol::razz::razz: ona je najveća carica u celoj Prvoj ekonomskoj... Šta ta žena radi za nas, svaka joj čast... Ma bre kupujemo joj cveće i bombonjere svake nedelje, ne mož da joj se odužimo :wink::wink::razz::razz::-D:-D

Imate nešto da me pitate vi mali slatki ekonomisti?? :wink::wink::oops::oops::lol::lol:

Back