manndarina
Početnik
- Poruka
- 11
ma daaaj bre cile ja jos ispadoh tracararekla mi mandarina....hihihiihh.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma daaaj bre cile ja jos ispadoh tracararekla mi mandarina....hihihiihh.....
ma daaaj bre cile ja jos ispadoh tracara..a sta sam ti ja to rekla inace?
aa to...ajoj i sutra muciliste......i prekosutra muciliste.....i sve tako do petka....i tako sve do juna..aaaaaaaaaaaaaaa ocu raspust, i to letnji da se odmorim ko covek...ma rekla si mi da ide sa daf u odeljenje, bwe...
neeeeeee.....sutra opet muciliste.......aj, deco, vidimo se sutra....
A mi josh imamo za domaci iz racunovodstva da 100 puta uradimo istu promenu, aha, mozda i stignem do petka, bash smrt...
kad vec pominjete racunovodstvo, jel nekom predaje kosta, i kakav je? meni se cini da je bas napaljen i strog, prepotentan
kad vec pominjete racunovodstvo, jel nekom predaje kosta, i kakav je? meni se cini da je bas napaljen i strog, prepotentan
Pa i prema nama je bio ekstra u drugoj, mislim imala sam 5 a sada imam 2![]()
KAkve tesne pantalone, lik se ekstra oblaci.....i uopste nije iskompleksiran...meni je ok, ja sam tek dosla u ovu skolu.a on tad otisao. koliko sam mogla da vidim, ok je, mada......zna ponekada da smara i sere
Prvi put cujem to za prvake, jadni, pa sto to? Ja bih se ubila kad ne bih silazila u dvoriste. Meni je Andrejana predavala u prvoj godini, bila je ok...
hahahha...rekla mi dafina kako vas je zajebao....uzas. nije bio takav prema nama prosle god. zapravo bio je extra...bilo oko 20 petica... a kaju cu zajedno sa despotovickom da zapalim ispred skole...glumi loodilo...koj q sad da ucim sve od pocetka.....
E stefane sta si dobio iz ekologije?Sad na ovom kontisu?
ej ja sam četvrta godina, znam šta pričam
;-);-);-)
ne znam...meni se on svidja, mislim da sam zaljubljena u njega, nema veze sto je strog, al je3 slaaaaaaaaaaaaaadakkkkk
jel ima neki nadimak? tebi je razredna cakana, jel da, koliko sam ja mogla da ukapiram iz tvoje price?