Prrde li zene?

Poruka
4.644
Neki dan idem peske od buske stanice u Bg ka zeleznickoj i okrenem se iza sebe da vidim ima li koga, i posto nije bilo ja pustim gas kroz kanalizacionu cev (prdnem) ali sa moje leve strane se nenadano pojavila devojka koja je upravo izasla iz auta i rekla mi "eeeee jeeebem ti mater"! Nisam je video stvarno, pa mi bilo jako krivo. Ali se zapitah, pa nije valjda da samo mi muskarci prdimo. Valjda je to svojstveno i zenama.

Zdravo je prditi, cak i ako treba nekome kulturno smjestiti opojni miris pod nos jer tzv. "primitivan covjek" i dijete prirode je u odnosu na civiliziranog covjeka moralno uskladjeniji i neumitno predstavlja pansemioticki ideal covjecnosti, sto su svojevremeno naznacili Montesquieu, Voltaire, Rousseau i ostali. Prdez kao obicajna odlika metaforickog i alegorijskog ljudskog okolisa u kojem obitava imaginarno i stvarno u centru kozmoloskih zbivanja, ta cvrsta spona izmedju covjecanstva i budne Prirode, sto nonsalantno leluja niz nogavicu i rasplinjava se bestidno u paradoksalnom svijetu snova, simbolizma i racionalno-znanstvenog uma.

Gas koji izlazi iz zadnjice? Mislim da ne bira kroz koju ce izaci. Bila ona mala a dlakava, kruskasta a celulitna, ravna a nikakva. ili pak veoma lepa.... Da ulazi, reklo bi se da je biseksualac sa poremecajem intenziteta polnog nagona, ali posto izlazi, ima reputaciju ravnu fekalijama, narodski receno govnnima.

sta mislis sto me niko nece :per:

nekad je bas tesko da ne izadje :( mada zenski obicno mirise na ljubicice, i moj ce tako kad budem uradila na tome
salim se onako izivljavam se nerealno
e a pasulj je bash lepa hrana je l da.

Neki dan idem peske od buske stanice u Bg ka zeleznickoj i okrenem se iza sebe da vidim ima li koga, i posto nije bilo ja pustim gas kroz kanalizacionu cev (prdnem) ali sa moje leve strane se nenadano pojavila devojka koja je upravo izasla iz auta i rekla mi "eeeee jeeebem ti mater"! Nisam je video stvarno, pa mi bilo jako krivo. Ali se zapitah, pa nije valjda da samo mi muskarci prdimo. Valjda je to svojstveno i zenama.

Ako ti je za utehu ja jutros umalo ukućane nisam pobila, sva sreća hladno pa brzo izvetri.

woman-farting-in-water-600x446.jpg

Свеједно бих је уебо:zelenko2::zelenko2::zelenko2:

nego sta, ja sam cak usvojila musku taktiku.
pre nego sto cu prdnuti, dotrcim kod nekoga u sobu, ispraznim se onako temeljno i iz detinjstva, grohotom se nasmejem, obavezno zatvorim vrata za sobom i nestanem u nepoznatom pravcu :neutral:

ebi ga, pokvarila ti je merak

Nimalo privlacno, ni prijatno videti zenu koja prdi kao konj, zvace kao krmak dok jede, psuje kao kocijas i ponasa se krajnje neotesano.

Prdi ti se? Odi do wc-a pa se isprdi k'o covek ili se skloni od ljudi, isprdi se i provetri sobu.
Sto se mene tice moze zajahati luster u wc-u i gadjati solju prdezima, ali u sobi zelim udisati svez vazduh.

Prdenje pred drugima pokazatelj je nevaspitanja i bezobrazluka.

Jedite zdravo, sporije i dobro zvacite hranu. Tako cete smanjiti osecaj nadutosti i manje cete prdeti.

Zanimljivo, barem mi se čini, kako ljudi melodramatično reaguju na "veliko puvalo", tj bučan prdež koji se nakon toga ni ne oseti, dok na "tihe ubice" gde ne znaš ko je ali bi da povratiš od smrada se prave fini, sve se bojeć ako se uzvitopere neko će pomisliti da su to bili oni.

Zdravo je prditi, cak i ako treba nekome kulturno smjestiti opojni miris pod nos jer tzv. "primitivan covjek" i dijete prirode je u odnosu na civiliziranog covjeka moralno uskladjeniji i neumitno predstavlja pansemioticki ideal covjecnosti, sto su svojevremeno naznacili Montesquieu, Voltaire, Rousseau i ostali. Prdez kao obicajna odlika metaforickog i alegorijskog ljudskog okolisa u kojem obitava imaginarno i stvarno u centru kozmoloskih zbivanja, ta cvrsta spona izmedju covjecanstva i budne Prirode, sto nonsalantno leluja niz nogavicu i rasplinjava se bestidno u paradoksalnom svijetu snova, simbolizma i racionalno-znanstvenog uma.

Trrrrrrrrrt...

Back