I shta to znachi?vanzemaljci su izgradili Vashington?George Washington se shevio sa ribom sa Sirijusa?U chemu je poenta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oximoron:I shta to znachi?vanzemaljci su izgradili Vashington?George Washington se shevio sa ribom sa Sirijusa?U chemu je poenta?
Oximoron:pola stvari koje si ti ovde sada kopirao nisu mogle biti izrachunate kada je pravljen washington...
Oximoron:Postajesh ochajan kada nemash argumente...

Obersturmfuehrer:@vidusa
oces li mi objasniti sta znaci
A-B-C
kod normalne matematike, stvar je jasna, a u ovom tvom prethodnom postu nista nema veze sa mozgom...oduzimas neke brojeve, sabiras uglove sa inchima, uopste ne razumem...
deder, pojasni...
Oximoron:pa gle,prvo sabere sve dimenzije koje ima.pa onda izmisli neki broj i pomnozhi ga sa dimenzijama.pa onda izmisli josh jedan broj i doda ga i dobije duzhinu ekvatora![]()
![]()
Oximoron:Netjesh ti dugo rodjache...

Oximoron:Nema problema...samo sam ti nashao rupu u jednoj od onix jednachina...pogledaj temu o udaru groma...
Oximoron:Pogledaj shta sam ti napisao na pochetku zadnje strane na temi 'Udar groma'
Niti ista tamo ima veze sa mnom.sada znam da nemash ni blagog pojma o astronomiji...Vidusa:Niti nadjoh nesto pametno,![]()
Niti ista tamo ima veze sa mnom.
Vidusa, sta znaci to? Zasto si sabirao ove stranice?A-B + A-C = 2906,505942 inchi = 7382,525093 cm
proximo:Vidusa, sta znaci to? Zasto si sabirao ove stranice?