Gryphon
Domaćin
- Poruka
- 3.800
Pa lepo ti ide matematika, samo imam malo vise toga izmedju nogama. Dobro pretpostavljas, svidja mi se tvoj nacin razmisljanja. Reci mi koliko ti imas toga izmedju nogu. Jos se ucim,valjda mi ide nekako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gryphon:Pa lepo ti ide matematika, samo imam malo vise toga izmedju nogama. Dobro pretpostavljas, svidja mi se tvoj nacin razmisljanja. Reci mi koliko ti imas toga izmedju nogu. Jos se ucim,valjda mi ide nekako.
Psihologue:Provodadzisanje je stvar koja krije mnoge tajne...Bitje ti odgovoreno...

Psihologue:Zelenooka sve je napisano samo trebash deshifrovati...
Psihologue:Zelenooka pripremi se za veceras dolaze 4 nove teme...Negde oko 01.00
Nisam mislio na provoddzisanje!Gryphon:Jos se ucim,valjda mi ide nekako.
Zadovoljna sadašnjim stanjem. I zadovoljna da upoznajem ljude 1-1, provodadžisanje mi je debilno.Psihologue:KALIMERO-Jesi li zadovoljna sadashnjim stanjem.
Kazesh mi 1 na 1 a ja pitam imash li uspeha..........
Nisam ni previse hrabra, ni previse lepa. (A sramežljiva i nesigurna jesam kao i svaki prosečan čovek.)Psihologue:Mozda jeste debilno ali ponekad uliva sigurnost nesigurnima i sramezljivima..Nije svako hrabar kao ti
ili nisu svi lepi kao ti...
CaLiMeRo:Nisam ni previse hrabra, ni previse lepa. (A sramežljiva i nesigurna jesam kao i svaki prosečan čovek.)
Samo mislim da se za svakoga nađe odgovarajuć neko, i da to najbolje možemo naći sami.

Giovanna:Ne znam to mi je ok ali samo ukoliko moja drugarica i drug pokazu interesovanje jedno za drugo.Nervira me ono kad ona se njemu svidja, pa ja na sve nacine pokusavam da ih smuvam a drugarica ne zeli....
Giovanna:Psihologue Jeste i previse ( A nije klinka)
Psihologue:Da li ste bili u situaciji da provodadzishete u nekoj budutjoj vezi?
Da li rado upoznajete svog druga/druagaricu sa nekim znanim?
Koliko te veze uspevaju posle toga...
DA LI DANAS POSTOJI NEKI DRUGI NACHIN OSIM FORUMA DA SE UPOZNATE...