PROVODADZISANJE

Pa lepo ti ide matematika, samo imam malo vise toga izmedju nogama. Dobro pretpostavljas, svidja mi se tvoj nacin razmisljanja. Reci mi koliko ti imas toga izmedju nogu. Jos se ucim,valjda mi ide nekako.

Psihologue:
Mozda jeste debilno ali ponekad uliva sigurnost nesigurnima i sramezljivima..Nije svako hrabar kao ti
ili nisu svi lepi kao ti...
Nisam ni previse hrabra, ni previse lepa. (A sramežljiva i nesigurna jesam kao i svaki prosečan čovek.)
Samo mislim da se za svakoga nađe odgovarajuć neko, i da to najbolje možemo naći sami.

CaLiMeRo:
Nisam ni previse hrabra, ni previse lepa. (A sramežljiva i nesigurna jesam kao i svaki prosečan čovek.)
Samo mislim da se za svakoga nađe odgovarajuć neko, i da to najbolje možemo naći sami.

Nisam hteo da se hvalim da sam sticajem okolnosti bez ikoga sa strane upoznao svoju
suprugu...Sudbina ali...Pobijash mi teorije a ne verujem ti da nisi lepa...

Psihologue:
Da li ste bili u situaciji da provodadzishete u nekoj budutjoj vezi?
Da li rado upoznajete svog druga/druagaricu sa nekim znanim?
Koliko te veze uspevaju posle toga...
DA LI DANAS POSTOJI NEKI DRUGI NACHIN OSIM FORUMA DA SE UPOZNATE...

Ja baš volim da spajam ljude jer nekako imam dobar osećaj za to. I ako je bar jedna strana zainteresovana, ja onoj drugoj ništa ni ne kažem nego iskoristim povoljnu priliku pa ih upoznam. To je uvek u nekom većem društvu, pa sve ispadne spontano i opušteno.
Jedna veza se završila brakom, jedna je trajala 2 godine, a jedna još uvek traje.
A što se tiče foruma, ja sam još uvek nova, ali mislim da forum nije pravi način. Ipak se ljudi ovde nikada ne prikažu realno, tj. možemo stvoriti pogrešnu sliku o nekom na osnovu sporadičnih razmišljanja (ako su istinita).
Ja isto imam puno prijatelja koji su sami, nemaju devojku/momka niti bilo šta slično u izgledu, ali mislim da je provodadžisanje super stvar. Ili barem upoznavanje preko neke treće osobe.

Pa ja sam možda malo netipična po tom pitanju. Jer moji svi momci su bili iz poznatog društva ili nečiji prijatelji. A koliko znam, nije niko provodadžisao za mene, ja na to nikad ni ne bih pristala, jer u tom slučaju ne bih mogla biti opuštena. Pogotovo što nikada nisam ni patila ako sam sama, jer sam smatrala da će prava osoba naići kad tad.
A moji momci su stvarno svi baš morali da se pokažu u pravom svetlu i da mi "pašu" da bih uopšte razmišljala o vezi sa njima. Znači morali su sami da se dokažu. Nikakvo provodadžisanje tu ne bi pomoglo, tj. samo bi odmoglo, jer ako znam šta je cilj upoznavanja, onda izgubim interes.
Više volim spontanost u životu, po svakom pitanju...

Neshto mi se ne uklapa tu..Kazesh da su svi momci iz poznatog drushtva a sa druge strane ne volish prpvodadzisanje...Meni je to malo mutno...Provodadzisanje nije samo da ti neko nabaci svog priajtelja
ili drugara vetj i nesvesno chenjenje toga...upoznavanje u drushtvu...Kako znash da nema nekog
pretjutnog dogovora izmedju tvojih drugara za koje ti neznash...Pojasni mi malo stavove...

Back