provodadžija

Na dejting sajtove jos nisam spala...

Promenilo se vreme Atavizam, sad se muvaju preko Badoo, fejs aplikacija ili cega vec...

Nije pravilo da se tamo nalazi talog, cak pre se tamo moze naci nesto kvalitetno nego "preko preporuke".

"Preporuka" ti je zapravo tudja rec da je doticna osoba kvalitetna, a preko neta mozes dosta da vidis kakav je neko, a i siri je izbor realno.

...oh, treba se udati za lokalnog glupaka, pijanca ili makar otici u belo roblje da bi naucio sta je ljubav...uspesni muskarci ne zasluzuju ljubav i svakako su bez kvaliteta...kao i zene koje su bile njihov izbor.
...ono, jel stvarno verujete u te gluposti:lol:

Znaci seoski momci, ako hocete roda i poroda, prodajte dedovinu i kupite stan neki, jer ovako vam "Provodadzija" ne gine.
Bio sam ja tako u nekim zabacenim selima, malo zabacena od nekih gradova, i bas kao u toj emisiji, momci neozenjeni po 50 godina i to dosta njih.

Realno je tako, oni ne mogu putovati iz svog sela do nekog veceg grada na posao, dok da na primer zive u Austriji, Nemackoj, Danskoj to im ne bi bio problem zbog brze i jeftine zeleznice.
Za sat vremena bi stigli na posao.

pa misim cijeli rat sam slusao to kad odem u beograd pa mi ostalo u sjecanju

E sad zamisli kako je nama koji smo izbegli iz Sirije.. taman naucim srBski jezik i knjizevnost, koliko- toliko... kad tamo neki kazu da budem zahvalna zemlji Srbiji na svemu sto mi je dala i da se stidim...
Ja od tad nisam prestala da se stidim... hvala bogovima pa mi to rekla stjuardesa iz neke od mojih obrezanih zemalja...
Zahvalna, odbegla stjuardesa.

E sad zamisli kako je nama koji smo izbegli iz Sirije.. taman naucim srBski jezik i knjizevnost, koliko- toliko... kad tamo neki kazu da budem zahvalna zemlji Srbiji na svemu sto mi je dala i da se stidim...
Ja od tad nisam prestala da se stidim... hvala bogovima pa mi to rekla stjuardesa iz neke od mojih obrezanih zemalja...
Zahvalna, odbegla stjuardesa.

bogovi su zapisali u knjigu zivota prokleta je za mene tvoja ljepota <3

Ma nisam mislio bukvalno, ali ne znam devojku koja vidi svoju buducnost u tome da hrani svinje i kopa kukuruz.
Dobar deo momaka ne vidi buducnost u tome, i oni malo ajde da kazem "urbaniji" ne zanima ih to 2%, gledaju da zive od neceg drugog.

Ovi koji su na 5-15-20 minuta voznje do prvog grada, njima je ok, zive na selu, rade u gradu, i ok je. E sad, tesko da ce neko da ima sta znam, 30 hektara zemlje i da to obradjuje sam, i da radi do 3 popodne svakog dana u gradu, pa pravac njiva, ali nesto skromnije, manje, za svoje potrebe, moze da se skrpi.

Da, sa 18-19 godina...a posle se same/sami sutaju u dupe. Normalno da im u tim godinama nije privlacna zamisao zivota na selu.

Ne postoji Jevrej koji voli Ruse.

A ruski jevreji? :confused:

Ti kao da si vona bi sponzorusa..:(

Ali samo kao... :lol:

Back