provodadžija

ma...izvadish vizu,prodash dedovinu...ostarele roditelje u penzionerski dom,i pravac...dubai
nikada vishe ne morash misliti o drvima za zimu :smajliladijaja:

To je ta kombinacija i kont. :rotf:

:lol: brate a kako moze da se zivi...narod jede,serre i spava kao i svugde :lol:
koja je ovo mistifikacija sapientne vrste po geograskim razlikama...do nivoa tabua boze me sakloni :lol:

Ma da, samo si zaboravio da ovima iz metropola g*vno ne smrdi. :klap:

Mozda sam se nespretno izrazio ali poznajem situaciju u nekim mjestima i stvarno mi je zao tih momaka koji nemaju nikakvih izglada da ostvare neku vezu a kamoli brak.

Da ti kazem, iz ugla coveka koji je vec 10 godina u braku: ko zna za sta je to dobro. :deda2: :mrgreen:

To je lažna primitivna sredina.
U pravoj primitivnoj sredini svi su nepismeni !
E, tek tada se ispunjavaju....

touche!

- - - - - - - - - -

Celih 50.000 ! 30.000kg x 200 din.= 6,000.000 : 120 = 50.000 E !
Ali, kad bi neko drugi radio, mi gledali i brojali lovu....!

pa zato se valjda uce becke ckole..mislim da bi drugi radili a becki decaci brojali lovu

Samo zato sto su danasnje zene u k*rcu i tripuju se na grad? Izem ti savet za napacenu bracu. :mrgreen:

Ma nisam mislio bukvalno, ali ne znam devojku koja vidi svoju buducnost u tome da hrani svinje i kopa kukuruz.
Dobar deo momaka ne vidi buducnost u tome, i oni malo ajde da kazem "urbaniji" ne zanima ih to 2%, gledaju da zive od neceg drugog.

Ovi koji su na 5-15-20 minuta voznje do prvog grada, njima je ok, zive na selu, rade u gradu, i ok je. E sad, tesko da ce neko da ima sta znam, 30 hektara zemlje i da to obradjuje sam, i da radi do 3 popodne svakog dana u gradu, pa pravac njiva, ali nesto skromnije, manje, za svoje potrebe, moze da se skrpi.

Da sam tip sa sela koji nema prodju kod devojaka ne bih bio popaljen vec bih digao nos pa makar mi Desanka bila jedna jedina, to je sigurno. Ta napaljenost i razmisljanje u stilu "propala jos jedna sansa" mi je prosto :fdlan:

i meni to malo smeta jes da oni nadju nasmotanijeg al valjda nisu svi takvi, a ona je sigurno mnogo cool

i meni to malo smeta jes da oni nadju nasmotanijeg al valjda nisu svi takvi, a ona je sigurno mnogo cool

Gledala sam jednu emisiju tog tipa iz iz toga se dalo zakljuciti da su tu likovi jako prosti, skoro na granici inteligencije i iste takve, samo malo upucenije u zivot zenske osobe zeljne paznje. Cini mi se i da su uglavnom dosta mladje.
Tako da rijaliti ko rijaliti... niko normalan se ne przi na to.

Back