Provod koji vam je zauzeo posebno mesto u srcu i sećanju!

• Začetnik teme Začetnik teme FrE@k
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ove godine,na letnjem raspustu.Bilo je FaNtAsTiCno,posto imam kucu u Utjehi,isle smo drugarice i ja i ostale smo mesec danaaaaaa.....Bas je bilo dobro,zezale smo se svaki dan,jednom smo otisle sve do susedne plaze kol'ko smo se zapricale...(na dusecima)..Uvece smo retko izlazile u kafice,ali smo s drustvomk blejali na lezaljkama pored mora,sve dok nas neki deda nije oterao..:rumenko: lol Ali,bice jooos mnooooogo boljih uspomenaaaa.......................

Kad smo kod Grcke...
Treca godina..Zadnje vece...Neka diskoteka malo dalje od Atine, na otvorenom,okromna....Dzinovski bar,sav club u tropskom stilu, pogledash gore vidish nebo,...baklje...{ili neshto slicno ne secam se sad}...Tad se u meni prvi put probudilo da se pavim poslom vezanim za clubove,PR,promocije....

I diskoteka u Pragu....Za koju su nam rekli da je druga po velicini u Evropi..Ogrooomno...Dzinovske ljuljaske sa necim belim,nalik na baldahine gde su se ljuljale gogo plesacice,bar isto nenormalno dugacak, posebni podijumi za gogo plesace i plesacice,kavezi..Imali su posebne separe-pa kao tri prostorije sve zajedno sa mnogo mini stolova, jedan veliki podijum,neko uzvisenje za DJ-a,kad idesh u WC imash muski,zenski i zmedju njih ceo zid je ogledalo...

shushu:
@tema
ovo jutro ce mi ostati u secanju :rolleyes:
tj negde od 3:30 do 6:30 jutros (:
:lol: :lol: :lol:
Sada uopšte nemam pojma šta je tada bilo :lol:
Znam sa kime je, al ne znam šta :lol:

A sada... Jedno veče u Petrovcu... kraj leta, šetnja, večera, još šetnje, priča, zagrljaji, poljupci, kiša, smeh, muzika, još priče, još šetnje, ćutanje, pogledi. I tako celu noć...Obično, ali meni savršeno veče.

letos u chachku ..... krenuo da cirkam sa ortacima sa ciljem da se odvalimo i posle drugog piva ja upoznam preslatku devojku i zaljubim se cim smo se upoznali i tad smo se smuvali...... najlepsi dan...... a mogu da kazem da je najbolji i nezamenljivi provod kad se zabodemo u cetvrti ili peti parkic na lionu, kupimo vops i bleja, sharamo zidove sprejom.......

Gde je tacno cetvrti parkic...?

Back