Peta W.
Veoma poznat
- Poruka
- 10.072
David Guetta @ EXIT 07.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

lol Ali,bice jooos mnooooogo boljih uspomenaaaa.......................Nijedan period,jedino mozda zabaviste...Inace u ostalim periodima ili sam bio melanholik ili flegmatik...

18. rodjendan jednog mog druga...Bilo je ludilo...sta swe nismo tada radili...![]()

Ne razumem sta si time htela da kazes?Uh bas je bilo extra..fala ti sto si to podelila s nama![]()

shushu:@tema
ovo jutro ce mi ostati u secanju :rolleyes:
tj negde od 3:30 do 6:30 jutros (:

letos u chachku ..... krenuo da cirkam sa ortacima sa ciljem da se odvalimo i posle drugog piva ja upoznam preslatku devojku i zaljubim se cim smo se upoznali i tad smo se smuvali...... najlepsi dan...... a mogu da kazem da je najbolji i nezamenljivi provod kad se zabodemo u cetvrti ili peti parkic na lionu, kupimo vops i bleja, sharamo zidove sprejom.......
Gde je tacno cetvrti parkic...?
narkic parkic

Koji naziv j.bt...

1-vi i 2-gi maj prošle godine. Dva dana nespavanja, tone dobre hrane, pića, muzike i zezanja van civilizacije. Priceless...
Ove godine pucamo na tri dana, biće izazov napraviti i podjednako dobar provod kao prošli...
Ove provode od po par sati ni ne računam...