blizance
Ističe se
- Poruka
- 2.391
Kako se ponašati ako zateknete provalnika ili čak on zatekne vas u stanu/kući? Kako se ponašati i šta činiti?
EEE...sve si nas lepo propitao jos da ti damo adrese...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se ponašati ako zateknete provalnika ili čak on zatekne vas u stanu/kući? Kako se ponašati i šta činiti?
Niko nece da puca bez prethodnog upozorenja, dranja i teranja provalnika iz kuca, bar ja ne bih, ali da vidim da nesto vrda ne bi mi bilo tesko ni sarzer da stucem u njega.Sutra mi komsija prica , JBTE STO SAM SINOC BIO PIJAN , OMASIO SAM SPRAT I PROBAO DA UJEM U TVOJ STAN .Evo jedan istinit dogadjaj . . .
Covek u svojoj vikendici zatekao lopova kako mu krade neko bagremovo kolje.
Uz pomoc brata , nalupao ga istim tim koljem i vezao ga za drvo kako ne bi bezao dok ne dodje milicija .
Kasnije mu u SUPU objasnjavali kako je to izivljavanje , eto nije smeo da ga bije i jos manje vezuje , kako su njih dvojica a lopov u manjini i ako lopov odluci da ga tuzi da ce na . ebati.
Evo i mog slucaja
Neko pomenu kako je dobro imati vatreno ili hladno oruzje u kuci ili stanu .
Pocese pre neku god da obijaju stanove , kradu bicikle i sl stvari u mom komsiluku .
Posto sam stolar , napravim jednu doobru jasenovu bezbol palicu , i stavim blizu vrata da bude pri ruci .
Ne prodje dugo , jedno vece posle 12 primetim da se kvaka ulaznih vrata pomera , nesto skripi i grebe ka da neko nabija kalauz .
Pogledam kros spijunku , kako imamo prozor u hodniku uz pomoc mesecine lepo vidim siluetu nekog krupnog glavonje .
Roditelji stari , ne cuju dobro , vec spavaju dubokim snom , nisam hteo da ih uznemiravam vec uzmem onu bezbol palicu , namestim se u hodniku u mrklom mraku i cekam lopova da obije bravu , i pomolo glavu u stan .
Zategao bih ga svom snagom po glavi , vec sam rekao da je krupan covek i ako ga udarim slabije jos ce on mene posle da bije . . .
Potrajalo je to grebanje i cackanje oko brave 5 min , i onda sam cuo uzdah i covek sidje niz stepenice
Sta da je brava bila slabija , da je oslabio onaj lim ( shlic pleh ) da je on onako pijan i iznerviran jace nalegao na vrata i nekako usao ???????
Ne igrajte se sa vatrenim i hladnim oruzjem moze izazvati more problema .
Niko nece da puca bez prethodnog upozorenja, dranja i teranja provalnika iz kuca, bar ja ne bih, ali da vidim da nesto vrda ne bi mi bilo tesko ni sarzer da stucem u njega.
i šta posle?
Ја сам имао случај. Тужно је то. И пријавиле комшије, па била полиција да га одвеже и спаси.
meni nikako nije jasno da ja nemam prava da pribegnnem svim sredstvima kako bih zastitila svoj zivot i imovinu.
amerika bato to je zemlja svi arsenal oruzja i gaje kulturu lovista,stavis natpis privatan posed ulazite na sopstveni rizik,a ne ko mi pazi pas ujeda,a nema kuce za sta nas ujedemeni nikako nije jasno da ja nemam prava da pribegnnem svim sredstvima kako bih zastitila svoj zivot i imovinu.
I jesi imao nekih problema sa zakonom?
- - - - - - - - - -
Ma bolestina.
Lepo kazu: Ko ce koga ako ne svoj svoga..ja bih na te cevi prikljucio banderu sa strujom da ga sprzi ***** mu materina
Lepo kazu: Ko ce koga ako ne svoj svoga..
70% provalnika su nasi poznanici/prijatelji/komsije...
Pa kazem 70%....У мом сллучају, није било тако. Овај није имао појма ни о мени ни де удара ни у чији стан упада.