Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Objashnjava profesor matematike danas kvadar i drzi spuzvu u rukama.
"Ovaj oblik najbolje znaju pushachi.Ovo je oblik kutije shibica,kutije cigara..." - smije se i gleda u mene.
"Profesore,shto gledate u mene?!" - ja.
"Znam ja sve..." - reche on.
Tishina...
"JA NE PUSHIM NISHTA IZ KUTIJE!" - ja.
Muk u razredu dve sekunde.
A onda... :lol::lol::lol:

Ja sam se u trenutku preznojila od glave do pete i poljubichastila.
On se zbunio i pocheo diktirati neshto drugo uz rijechi : "Mislio sam na cigare."

I da,to JESTE onaj profesor kod kojeg sam ishla 2x na popravni.
Ou jea.

A inache,ne pushim uopshte.

Mislim da ne treba naglashavati da su za pola sata svi chuli za fazon.. Postala sam urbana legenda. 8-)

Napise profesor na tabli H20...
Profesore sta je to???--> ja
Ne znam, Darko stvarno sta je to...--> profa
Ne ali ja stvarno ne znam sta je to imam 1 iz hemije i ne znam sta je to!!!-->ja
Kad ne znas onda pitaj nekog vola...--> profa
I profesore sta je to???--> ja

Svi skapirali i valjaju se po podu a profa to ukapira posle 5 minuta i prozove me da odgovaram...

pusti ga....
chek da se setim ja necheg....
ah da...
proshle godine dok sam bila na sastanku parlamenta...
predsednik(Dragan) je bio najgotivniji lik u shkoli,bio je chetvrta godina i ugl redovno je vario....
i trebalo je da radimo neku anketu... i dodje pedagod i kaze nam da imamo previshe papira za tu anketu,da nam je potrebno manje jer nema toliko ljudi u uchionici...
i Dragan kaze... Iskoristice se taj papir,ne brinite vi nishta....
:) koja je gotiva bila... svi smo se nasmejali,i pedagog... mnogo opushtena devojka....
eh srednja shkola.....

ja i drugarica juče napolje kad smo bile smišljale neki izokrenuti govor...nismo uspjeli mnogo da smislimo,sem riječi:stubenice(stepenice),paščeto(pas),i propni(popni):lol:i danas na hemiju nastavnica govori ani:ajde ana srećo,popni se na stolicu da mi dovatiš neke papire pošto ja ne mogu u štikle sam,a govori ana:''jel' treba da se propnem''a nastavnica joj govori:e,e..propni se...a ja umirem od smijeha:lol:niko drugi ne kapira o čemu se radi...:lol:a govori ana:''a nastavnice kako ću da se propnem,trebaju mi stubenice i smije se...a ja još više:lol::lol::lol:a govori joj nastavnica:''ajde više dijete milo popni se'' a ana govori:''evo dobro,propinjem se..:lol:a govorim joj ja:pazi ana da ti ne skoči kakvo paščeto sa tog ormara..:lol:a nastavnica:''ajde varajić ne potpaljuj'' a ja i ana umiremo od smijeha:lol::lol::lol:

Pise nesto nas profa na tabli i objasnjava u jednom trenutku stane sa objasnjavanjem i napravi pauzu od 5 minuta gledajuci u tablu. Mi se u tom periodu nesto razgalamili i raspricali. On se odjednom lupi o celo i rece "Jao pa ja sam pogresio". Mi svi odjednom zacutimo a drug iz zadnje klupe misleci da ga profesor nece cuti od galame bas u tom trenutku viknu "Veeezeeee nemas".I profesor ga naravno istera napolje.Mi smo se kidali od smeha.

a provale današnje...:lol:pita nastavnica fizike:da je npr zamračena vaša soba a da nema svijetla a vaše knjige su unutra,kako bi otišli po njih i kako biste ih vidjeli kad nema svjetlosti...a govori moj drug:pa..da su knjige unutra,ja ne bih ni otvarao vrata od sobe,a da su npr unutra kondomi ja bih utrčao unutra,i ne bi mi trebalo svijetlo jer jedino tom predmetu znam gdje je mjesto...mi svi popadali od smijeha..a nastavnica mrtva 'ladna:jesu li durex''-a mi na to još više zacenusmo:lol::mrgreen:

Back