BIG PEOPLE
Poznat
- Poruka
- 9.741
najjace kad je prof. rekla ''ko je pobegao s kontrolnog, imace teze zadatke. nista dosli, imali ste vise vremena da ucite, nema smisla da vam ne izadjem u susret'' 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izjava profesorice prosle godine...
,,Vidite deco,na skolsku slavu ne dolaze samo pravoslavci,vec i hriscani''![]()
Hahhaha tvoja gora od moje profesorice![]()
![]()
Moja profesorica je gora od njegove, sto znaci da je moja profesorica gora i od tvoje, ako je njegova gora od tvoje.
A moja je najgoraaaa!![]()
Madjarica koja predaje srpski![]()
Nastavnica srpskog: "Lazar se probijao kroz Turke (prirom maše rukama) i probo Murata!"
Nastavnik tehničkog: "Sad ću da vas bijem bezbolnom palicom!" ; "Sad ćemo da vidimo čija baba radi na crno/ je stjuardesa" (ovo kaže kad pita)
Nastavnica istorije: "Gadjaću te ključevima!"
Nastavnica geografije: "Tu rastu mali kinezi" (kukuruz)
Nastavnica fizike: "I atomi se sudare i naprave, izvinite na izrazu, srpski pičvajz!" ; Ulaze neki reporteri, niko ne obraća pažnju na nastavnicu koja iznervirana kaže zbog jednog reportera: "Pa on se skida!!!"
Najbolja Hemičarka: "Ovaj kontrolni je u poredjenju sa ostalim Teletabis lak! Ja sam teletabis"
"Od 113 elemenata učimo samo 111"
"Nemoj da me maltretiraš! Bubašvabo jedna! DX"
![]()
Evo jedna moja....situacija xD
Bila ja žednai uzme mlijeko da pijem. I znate kako je nezgodno sa onim tetrapak pakovanjima, i kako sam sipala prospem malo po stolu.
Tad se mama upali:
-"Šta prosipaš tu po stolu jesi ti normalna??"
-"Ženo bona smiri se, šta se dereš zbog tri kapi?"
I fino uzmem krpu, počistim nered. Opet sjednem da se fino napijem, kad, kako sam podigla čašu, izmače mi iz ruke i sve se proli po stolu, meni, stolici, na tepih![]()
Tad se ja odvalim smijati, mama u šok pada, a joj govorim:
-"Eto! Pa se ti deri zbog tri kapi!"
xD![]()
Evo jedna moja....situacija xD
Bila ja žednai uzme mlijeko da pijem. I znate kako je nezgodno sa onim tetrapak pakovanjima, i kako sam sipala prospem malo po stolu.
Tad se mama upali:
-"Šta prosipaš tu po stolu jesi ti normalna??"
-"Ženo bona smiri se, šta se dereš zbog tri kapi?"
I fino uzmem krpu, počistim nered. Opet sjednem da se fino napijem, kad, kako sam podigla čašu, izmače mi iz ruke i sve se proli po stolu, meni, stolici, na tepih![]()
Tad se ja odvalim smijati, mama u šok pada, a joj govorim:
-"Eto! Pa se ti deri zbog tri kapi!"
xD![]()
Istoricar: E sad cu da ti zakljucim dve jedinice!
Istoricar: Ako ti sad dam jedinicu moz' pravis rasvetu kroz celu ulicu.
Pisi te deco. Draza Mihajlovic je bio vodja ustasa.
Ae sad daj sveske, ko je to napisao dobija jedinicu!
A najbolje je kad on ulazi u ucionicu i samo cuti. Nas boli ki*a, uzme on knjigu kao nesto cita poce da se klati na stolici, i samo cujes BAM ono profa pao i udario glavom o katedru.
Matematicarka: Jel imas ti imalo mozga, kretenu!
Ja: Volim i ja Vas nastavnice!
Covek, kraljina. xD
Ja sam citarao profu i pravio greske zato sto profa bas tako govori.
Covek je hercegovac i ima malo "smesan" govor.
Da, da li svesno ili ne nzm.