Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Jao danas isli u Bg... pokidala sam se od smeha, islo nas 30ak iz cele skole, bilo super...

Izlazimo iz busa...Prilazi baka i kaze: Izvinite, gde ide ovaj autobus?
Razredni: Aaa, ne ide ovaj autobus za Kaludjericu, ne, ne...

Ulazimo na sajam...On: Vec sam progutao bombonu, gledajte gde su bombone, pa tamo idite, da mi ne ostanete gladni!!

Kupili neki gips i nosi on dva dzaka od 20kg i kaze: Sad kad izadjem reci cu da sam isao u Bg da kupim dzak brasna i secera...

Kazem ja: Jao ne bih kupila ovu cetkicu da nisam dobila i kutijicu...
Drugarica: Da, samo si se zajebala, pukla ti kutijica...

Ulazimo u pekaru... pekara ima dva ulaza, jedan za musterije, drugi sluzbeni...I sad svi normalno usli na ovaj za musterije, a jedan lik nije video i ulazi u onaj za pekare i pojavljuje se iza prodavacice i iza pulta... i mi vec svi umrli, a on nista ne konta i jos je lupka po ramenu...Ona se okrece, a on: Dacete mi burek sa sirom!

Ja: Daj mi slusalicu da i ja slusam muziku malo...
Drugarica: Pa rekla sam ti da mi samo jedna radi...
Ja: Pa zaboravila sam...
Ona: Ja bih zapamtila da tebi ne radi slusalica...al ja stavim obe zbog akustike...
Ja: Sta seres bre??

Sedimo juce Marko i ja na kanalu i cekamo da izadje neka zaba. I odjednom protrcava mali Milos, kezi se kao manijak, a bezi ko djavo od krsta. Vice on onako u trku: "Cao Saska!"
JA: Cao. O.o
Milos zamice za ugao, kad protrcava mali Aleksa, besan kao ris, onda zastane i kaze: "Cao Saska, jesi videla Milosa?"
JA: Ma jok, kog Milosa?
ON: Nema veze. (nastavi da trci)
JA i MARKO: O.o
posle dva minuta
Mi i dalje sedimo na kanalu, kad opet protrcava Milos, sa istim, ako ne jos vecim kezom na faci i opet vice u trku: "cao Saska!"
JA (opet): Cao. O.o
Opet protrcava Aleksa, i dalje besan kao ris, opet zastaje i pita: "Cao Saska, jesi videla Milosa?"
JA: Jok ja, kakav te Milos spopao?
ON: Nema veze, zurim. (nastavlja da trci, i dalje sa ubilackom facom)
JA: Hahahahahahahaha.
MARKO: -.-
JA: Sta je s tobom?
MARKO: Meni se nijedan nije javio. -.-

Nisam mogla da dodjem sebi bar nekih pet minuta. :lol:

Радимо граматику, неки текст па да одредимо врсте речи и функцију у реченици, кад ће професорица: "Је ли оно генитив одговара на питања с' ким, с' чим"... Ми се почнемо смејати, кад ће она да се "оправда": "Ма јој, позаборављала сам та питања за падеже, мешам често генитив и датив"... :dash:

А пре неки дан на математици радимо задатак и професорица нам објашњава поступак наглас. Каже: "Добили смо овај дупли разломак и сад ћемо покарат'... :rumenko: ... пократити ово и ово"...

Kako sam se samo pokidala danas....ove godine je doslo do promene razrednih staresina kod nekih razreda i sad
stojim ja ispred geografije,cekam nastavnicu i dolazi ona krece da otkljucava vrata,kad dotrcava neki lik
"Nastavnice,boli me stomak,mogu li ja kuci?"
Geograficarka:"pa,javi se razrednoj staresini"
Decko(krajnje zbunjen):"pa..pa..vi ste mi razredna"
Geograficarka:"a daa,ajde idi"

Back