Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Inace izvale mog profesora kojeg sam vec pominjala pricam ja kako mi nije dobro ovo ono a on kaze "ma opusteno ako padnes u nesvest dacu ti ja ova ovaj Lazic ce ti dati vesracko disanje" :D :hahaha: pa onda prica kako u corelu ima gumica (ali mi nju inace nikad ne koristimo dok radimo) i kaze: Ma ima gumica ali mnogo je tesko radi ti sa njom deco verujte mnogo vam je lakse i bolje bez gumice... :hahaha: i ja reko a vi ne koristite gumicu ? a on kaze maa nee ja sam pre koristio ali sad je vise uopste ne koristim...a moja drugarica" znaci da ocekujemo da ce te dobiti drugo dete" :D

Fifty, ja sam stekao utisak da se tak profa lozi na tebe, a mozda i ostale ucenice... :)

Drzi lik prezentaciju o necemu i sapuce dok predaje,niko ga nista ne cuje,i kad je zavrsio,prokomentarise neko kako taj lik inace peva u horu
A nastavnik(inace stariji covek) skine naocare,nasloni se na katedru,promulja nesto po ustima i napravi neku facu kao da ce da kaze sad nesto veoma mudro,krene on onako ozbiljnim glasom:"hor....to vam je kao grupni se.ks....uvek neko zabusava"

Back