Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

pazite kraljicu sto mi je predavala srpski :lol:

Uploaded with ImageShack.us

ko ne moze da procita: :mrgreen:

aleksu paunovic udarila lopta na fizickom, odveo ga kuci calic, shoshevica boli stomak, odveo ga peshic, gavrilovica boli stomak, odveli ga saric i lazarevic, milanova boli noga, odveli ga jankovski i jovanovic

:hahaha:

:lol: Nemam reči .... :rotf: .... ali što je pismena ... :roll:

A guy came to a Catholic priest’s confessional and said
-Father, forgive me, I made love to three different women last night.

The priest said
-Well say a hundred Hail Marys and wash yourself in the holy-water.

The guy says
-No, I don’t have to do that, I’m not Catholic.

The priest says
-Why are you telling me for?

The guy says
I’m telling everyone!

A guy came to a Catholic priest’s confessional and said
-Father, forgive me, I made love to three different women last night.

The priest said
-Well say a hundred Hail Marys and wash yourself in the holy-water.

The guy says
-No, I don’t have to do that, I’m not Catholic.

The priest says
-Why are you telling me for?

The guy says
I’m telling everyone!

:hahaha:

Jao secam se da je dosta dosta dosta odvala bilo u srednjoj. Tj u prvoj godini :D

A tek u osnovnoj.
Najbolji primer:

Profesorka Hemije mom drugu koji nema pojma hemiju al ga keva natera da nabuba: Nemate vi deco pojma. Evo Mladen. Da vidim Mladene kako si uradio zadatak.
Mladen:Profesorka ja nisam znao zadatak. Nisam znao.
Profesorka Hemije: Zar i ti sine Brute, sto bi rek'o Sekspir :D (inace to je rekao Cezar za neupucene)

Btw mene je profesor geosa u osnovnoj nazvao dzukelom, a profesor istorije sad u srednjoj konju glupi.(zato sto sam izgasio TV na kom smo gledali neki film).
Onda se okrene i kaze, al to je zato sto ga volim haha

Cas kuvarstva,profesorka pita... doso red na druga Kneleta da odgovara :lol: koji se inace zove Nenad,i nije bas nesto....bistar,momak. :lol::lol:

Profesorka : Nenade,reci ti meni sta sve ima u povrcu?

Nenad cutiiiii... :lol:
posle pet minuta i listanje knjige... :lol:

Nenad : Vitamini,proetini,minerali...(ucutao se,opet)

Ja : (sapucem) Knele,eritrociti,eritrociti! :hahaha::hahaha::hahaha:

Nenad : (dere se,sav nasmejan) Eritrociti,profesorka!!! :D :D :D

:hahaha::hahaha::hahaha:

Jao secam se da je dosta dosta dosta odvala bilo u srednjoj. Tj u prvoj godini :D

A tek u osnovnoj.
Najbolji primer:

Profesorka Hemije mom drugu koji nema pojma hemiju al ga keva natera da nabuba: Nemate vi deco pojma. Evo Mladen. Da vidim Mladene kako si uradio zadatak.
Mladen:Profesorka ja nisam znao zadatak. Nisam znao.
Profesorka Hemije: Zar i ti sine Brute, sto bi rek'o Sekspir :D (inace to je rekao Cezar za neupucene)

Btw mene je profesor geosa u osnovnoj nazvao dzukelom, a profesor istorije sad u srednjoj konju glupi.(zato sto sam izgasio TV na kom smo gledali neki film).
Onda se okrene i kaze, al to je zato sto ga volim haha

Ako sam ja ovde nešto razumeo, ubio me otac:neutral::eek:

Cas kuvarstva,profesorka pita... doso red na druga Kneleta da odgovara :lol: koji se inace zove Nenad,i nije bas nesto....bistar,momak. :lol::lol:

Profesorka : Nenade,reci ti meni sta sve ima u povrcu?

Nenad cutiiiii... :lol:
posle pet minuta i listanje knjige... :lol:

Nenad : Vitamini,proetini,minerali...(ucutao se,opet)

Ja : (sapucem) Knele,eritrociti,eritrociti! :hahaha::hahaha::hahaha:

Nenad : (dere se,sav nasmejan) Eritrociti,profesorka!!! :D :D :D

:hahaha::hahaha::hahaha:
e ladno procitah KURVARSTVA :rotf: :rotf: :rotf:

Kakav si ti zlikovac, tako se ponašaš prema drugu koji i nije baš inteligentan. To nikako nije u redu :(

Zlikovac sam,nisam..... nije on tolko glup da ga treba sazaljivati...iq mu je normalan... to mu je mozda zbog okoline u kojoj zivi... selo Gornji Barbes u Zaplanju. :lol::lol::lol: e sad,mojne me ovde shvatis pogresno,ne smejejm se jer je iz sela,to je ok,nego mi smesno ime tog sela. :lol:

Uglavnom...

Moje odeljenje tokom časova nemačkog jezika se naprasno pretvara u rodovsko-plemensku zajednicu, tako da ukoliko prođete pored naše učionice čuju se neki vrlo neljudski zvuci, po principu - unga, bunga, vunga...
U takvom sveopštem haosu, profesorka uoči kako jedan dečko drnda mobilni ispod klupe.
Ona ga sasvim ravnodušno upozorava na to što čini, ovim rečima:
'' Stefane, izvadi ga i stavi ga na sto. Desna ruka će ti biti zauzeta nečim drugim''.
Stefan je dobro dete, pa ga je izvadio i stavio na sto, no možete zamisliti ostatak odeljenja, koje je od uobičajenog ponašanja :tease: :maramica: :vudu: na ovu rečenicu u istom mahu reagovalo ovako :eek:.

Oh, zabave li... :lol:

Mi smo na prvoj godini sve provale pisali u te sveščice za provale, nastavnici su verovatno mislili kako smo strašno vredni kad sve zapisujemo, :hahaha: npr. cela strana za jedan čas, i tako... U drugoj smo krenuli pa prestali jer navikneš se nekako na profesore i ne primećuješ to što smešno govore... recimo profesorka hemije je bila kao lik iz nekog filma, potpuno pogubljen deca cveća frik, i ona nam je predavala četiri godine, na kraju smo samo klimali glavama kad nešto uvrnuto izvali (kao kad gledaš četvrtu sezonu neke serije) ali da je prvi put gledaš :rotf:

ili ima ovo izvela jednog mog druga profesorica na tablu i on kaze(sad citiram) pozdravljam hugu hugolinu i male hugice..

i jedna:odgovarala jedna djevojka na tabli i trebala dobit 1 kace i kaze djevojka nastavnici dok je odlazila na mjesto(uplakana)a profesorice jel moze jos jedno pitanje??
profesorica:ajde dobro
i dodje djevojka pred tablu
profesorica:sine kako su ti kod kuce???
ee tad je smjeh do suza nastao XD

Back