Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Ajde da se i ja uchlanim...:smile:

Sedimo nas desetorica, na Tackovu Chemsu ( kao ostrvce malo, sa klupama, a na sredini chesma )

Sati je..... bilo je oko 23..... i dolazi jedan lik, ja ga lichno ne znam, mrtav naduvan, i sad pozdrvlja se sa svima, onako mumla neshto, sa stalnim osmehom na licu.
Seda na klupicu, i kulirka... Mi nastavljmo da prichamo od neke igre, i host servere, nebitno... i...:

Jovic: A bre, Kojo pa odakle ti? Shta se radi?
Koja (naduvan lik): Evo.... israo sam nogu od igumana...

padanje u komu!!!!!! umrli smo da se smejemo.... a lik izbedari i krene kuci, sam...
Mozda vama nije smeshno, ali mi i posle godinu dana, i dalje se smejemo tome....
Znachi... lol :lol:

Мој друг одговара социологију прошле недеље...

Ољача: Професоре, нисам баш учио био сам јуче у Београду цео дан...
Професор: На утакмици си био?
Ољача: Да
Професор: И како је било?
Ољача: Па супер.
Професор: Јел било туче неке? Јел си се тукао?
Ољача: Није ништа...
Професор: Значи атмосфера на нивоу?
Ољача: Да...
Професор: Ево ти 2!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Иначе профа нам је краљ! Код њега не постоје јединице, најмања оцена коју можеш да добијеш је два... Стално се зајебава са нама, лик је скроз 93ФУ-Л! ;) 8)

Мој друг одговара социологију прошле недеље...

Ољача: Професоре, нисам баш учио био сам јуче у Београду цео дан...
Професор: На утакмици си био?
Ољача: Да
Професор: И како је било?
Ољача: Па супер.
Професор: Јел било туче неке? Јел си се тукао?
Ољача: Није ништа...
Професор: Значи атмосфера на нивоу?
Ољача: Да...
Професор: Ево ти 2!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Иначе профа нам је краљ! Код њега не постоје јединице, најмања оцена коју можеш да добијеш је два... Стално се зајебава са нама, лик је скроз 93ФУ-Л! ;) 8)

blago tebi!!! :)

Ovde ima bas dobrih provala, pa rekoh da zapisem i ja koju!

Biologicarka je najveca likinja u skoli...:lol: znaci provala od zene. Ulazi ona na cas, mi decaci se uhvatili u pricu o Zvezdi i Bayernu ne konstatujemo je uopste, ne jebemo zivu silu.
Devojcice narano ustaju(kako je i red) i ono kao: Dobar dan.
A profesorka, naravno zacudjena sto je mi nismo primetili prozbori: Sta je momci, vama se ne dize kad ja udjem!:lol::lol::lol:

Ista ta profesorica, videvsi mog druga kako carka mobilni ispod stola, rece mu: Dobro, Ivane i drugi ga imaju al ga ne diraju ispod stola na mojim casovima:lol:

Biologicarka je najveca likinja u skoli...:lol: znaci provala od zene. Ulazi ona na cas, mi decaci se uhvatili u pricu o Zvezdi i Bayernu ne konstatujemo je uopste, ne jebemo zivu silu.
Devojcice narano ustaju(kako je i red) i ono kao: Dobar dan.
A profesorka, naravno zacudjena sto je mi nismo primetili prozbori: Sta je momci, vama se ne dize kad ja udjem!:lol::lol::lol:

Ista ta profesorica, videvsi mog druga kako carka mobilni ispod stola, rece mu: Dobro, Ivane i drugi ga imaju al ga ne diraju ispod stola na mojim casovima:lol:

U jbt, ova bas zapela da ga cackate i da vma se dize na njenim casovima :lol:

Ja se uglavnom jedina smejem svojim provalama...
Pre neki dan ja pricam nesto i umesto -baterijska- kazem -baKterijska lampa-.
I pocnem da se smejem i dodam:
-Ma to je zbog mikrobiologije, vrte mi se bakterije po glavi...
I drugi su se smejali, ali ja sam crkla!!!

Juce mi je pricala drugarica provalu iz osnovne. Kaze, pitala ih uciteljica odakle dolazi voda za pice, to negde u drugom osnovne... Ona se javila i rekla:
-Pa, iz kanalizacije, naravno!!
Em sto joj se celo odeljenje smejalo, em sto ja 10 min. nisam mogla da se smirim kad mi je to ispricala/// Inace, ona stalno nesto provaljuje, samo sad ne mogu da se setim........

nastavnica biologije: Kako se razmnozavaju alge?
Nemanja: Pa kad udje ono...a nista, nastavnice pobrk'o sam sa nekim filmom!
nastavnica iz biologije: Nastavi ono sto si poceo pa da ti vec jednom upisem ocenu.
Nemanja: Ma ajde, nastavnice, Vi bolje znate nego ja... a da....sta ce te mi ono upisati?
nastavnica: Evo, Nemanja... Kako se ocene razmnozavaju? Eto...ne znas... to kada udje ona...jedinica
i sve jedinice se tako razmnozavaju dok ti ne budes znao....

nastavnica biologije: Kako se razmnozavaju alge?
Nemanja: Pa kad udje ono...a nista, nastavnice pobrk'o sam sa nekim filmom!
nastavnica iz biologije: Nastavi ono sto si poceo pa da ti vec jednom upisem ocenu.
Nemanja: Ma ajde, nastavnice, Vi bolje znate nego ja... a da....sta ce te mi ono upisati?
nastavnica: Evo, Nemanja... Kako se ocene razmnozavaju? Eto...ne znas... to kada udje ona...jedinica
i sve jedinice se tako razmnozavaju dok ti ne budes znao..
..

:lol::lol::lol:

Back