*maidenka*
Aktivan član
- Poruka
- 1.060
najbolje kad je moj drug odvalio na istoriji da su u seci knezova koja je bila u prvom srpskom ustanku knezovima odsekli glave na pancevackom mostu...i dobio 1 ko vrata...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мој друг одговара социологију прошле недеље...
Ољача: Професоре, нисам баш учио био сам јуче у Београду цео дан...
Професор: На утакмици си био?
Ољача: Да
Професор: И како је било?
Ољача: Па супер.
Професор: Јел било туче неке? Јел си се тукао?
Ољача: Није ништа...
Професор: Значи атмосфера на нивоу?
Ољача: Да...
Професор: Ево ти 2!
![]()
![]()
Иначе профа нам је краљ! Код њега не постоје јединице, најмања оцена коју можеш да добијеш је два... Стално се зајебава са нама, лик је скроз 93ФУ-Л!8)
kaze nasha biologicharka pre neki dan : ,,Deco, danas tjemo uchiti mozak, mada sam neshto drugo imala u glavi." :-)
Biologicarka je najveca likinja u skoli...znaci provala od zene. Ulazi ona na cas, mi decaci se uhvatili u pricu o Zvezdi i Bayernu ne konstatujemo je uopste, ne jebemo zivu silu.
Devojcice narano ustaju(kako je i red) i ono kao: Dobar dan.
A profesorka, naravno zacudjena sto je mi nismo primetili prozbori: Sta je momci, vama se ne dize kad ja udjem!
Ista ta profesorica, videvsi mog druga kako carka mobilni ispod stola, rece mu: Dobro, Ivane i drugi ga imaju al ga ne diraju ispod stola na mojim casovima![]()
Pre neki dan srpkinja izvali: "Ona ga tako prima......."![]()
Isto tako profesorska srpskog, u gimnaziji kaze jednom liku:
"Hajde, procitaj domaci "
A on kaze:
"Sacekajte, samo da ga izvadim "![]()
![]()
![]()
Isto tako profesorska srpskog, u gimnaziji kaze jednom liku:
"Hajde, procitaj domaci "
A on kaze:
"Sacekajte, samo da ga izvadim "![]()
![]()
![]()
nastavnica biologije: Kako se razmnozavaju alge?
Nemanja: Pa kad udje ono...a nista, nastavnice pobrk'o sam sa nekim filmom!
nastavnica iz biologije: Nastavi ono sto si poceo pa da ti vec jednom upisem ocenu.
Nemanja: Ma ajde, nastavnice, Vi bolje znate nego ja... a da....sta ce te mi ono upisati?
nastavnica: Evo, Nemanja... Kako se ocene razmnozavaju? Eto...ne znas... to kada udje ona...jedinica
i sve jedinice se tako razmnozavaju dok ti ne budes znao....
Ja se uglavnom jedina smejem svojim provalama...Pre neki dan ja pricam nesto i umesto -baterijska- kazem -baKterijska lampa-.
I pocnem da se smejem i dodam:
-Ma to je zbog mikrobiologije, vrte mi se bakterije po glavi...
I drugi su se smejali, ali ja sam crkla!!!