Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

danas veli meni nastavnica likovnog:ajde vi siđite dolje u kabinet,ja ću se malo zadržati,budite mirni....i ja dolazim u kabinet i svi sjede,i ja govorim:ajde,šta ste se umirili,na noge lagane,i uključim radio...na najače...i naravili tu neku žuraju...i dolazi nastvanica-a mi je ni ne primjećujemo,igramo,pjevamo,skačemo,i okrene se goca i govori:evo je nastavnica,u roku 5 sekundi-svi smo bili na mjesto...i govori ona-ko je upalio radio?i ja se ustanem...kad svi se za mnom ustadoše...i nisu htjeli da priznaju ko je upalio....kako nam je bilo ludo....oooouuu jeeeaaaaa....:lol:

na exkurziju..Kladovo.u hotelu....gledamo nesh kroz prozor...
samo chujesh mog ortaka: Jbt,vidi Drine....loooool
na matematici...
drugarica radi zadatak na tabli:
1 x -3 = -2..lool
ista devojka
2x=6
x=12

...ortak na geosu...
Nabroj mi kontinente..kazhe nastavnik..a on ladno...
Juzhna Amerika,Severna Amerika,Zapadna Amerika,Istochna Amerika,Centralna Amerima,Latinska Amerika,Evropa,Azija,Austrija,Afrika,Antartik,Arktik..

@chokogirl

Ne,samo konstantujem.

@Marge

Ajd prochitaj makar svaku petu stranu od pochetka teme i bice ti jasno zashto sam to rekao.

Evo ti samo par primera sa ove strane

Na pitanje:”Koja reka protice ispod Savskog mosta,Dunav ili Drina”Stojanic odgovara:”Morava”.

Puaca:”Uzmi tablu i obriši sunder”.

Kostic Slobodan:”Dva zarez ipo”.

"e provali pa bane ima dve ruke"
"imacjete ne najavljeni kontrolni u sredu"

Mislim, WTF ?

Јокић: ''Професорице јел могу да изађем, да издувам нос?''
Професорица: ''Ма дувај га ту''

:mrgreen:

Иста ситуација је била са мном и са другом професорицом само је мени рекла ''Издувај га ту'' (:

Филип (у обраћању професору): ''Који ти је?'' :D

Back