E_X_I_T_O_V_K_A
Zainteresovan član
- Poruka
- 233
E ljudi...ok je, profani ili nastavnici......to vam je sve ISTO SR*ANJE DRUGO PAKOVANJE.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milica BG:zakljucak, olivera i miljojka cu kraljice lapsusa
:-) :-) :-) :-) :-) :-)
b.k. koliko se ja secam u osnovnoj su nastavnici,ne znam da su im menjali titule, jedino ako u zadnjih par godina nisu postali isfrustrirane mazge pa sad voledu da ih deca zovu profesorima... oni nikakve veze sa profama nemaju....
Milica BG:b.k. koliko se ja secam u osnovnoj su nastavnici,ne znam da su im menjali titule, jedino ako u zadnjih par godina nisu postali isfrustrirane mazge pa sad voledu da ih deca zovu profesorima... oni nikakve veze sa profama nemaju....
E_X_I_T_O_V_K_A:E ljudi...ok je, profani ili nastavnici......to vam je sve ISTO SR*ANJE DRUGO PAKOVANJE.....![]()
goldfish:zakon donet pre nekoliko godina kaze da u osnovnoj skoli, srednjoj skoli i na fakultetu mogu da predaju samo i samo PROFESORI, znaci ljudi koji su zavrsili fakultet i koji imaju titulu : profesor tog i tog predmeta![]()
osnovci svoje predavace zovu profesorima , jer oni za to znaju, za razliku od tebe![]()
nastavnika koji rade u osnovnoj gotovo da i nema vise![]()
B.K.:O.K. Izvinjavam se na ne znanju. Tako ti je to kada zavrshish osnovnu shkolu u nevreme :razz: 'Ajde sad raspalite o biserima, pa da se ne vracamo na ovu temu. Jel' si? Si! Tatatatira!!!![]()
goldfish:imala diplomu srednje ili zavrsen fakultet za tebe je isto sra.nje drugo pakovanje ?![]()
E_X_I_T_O_V_K_A:U ovom slucaju jeste,zato sto nije tema-profesori vs nastavnici????Da je tema vezana za to,objasnila bih svoju recenicu....ali nije
kvmina:E evo jos nekih Oliverinih provalaa , carica je ...
- To je ratovi, noseli ,pomogni joj , o tim pravilama
- U tom slucu
- Nestala da postoji![]()
- U tim osvajackim pohoda
- Manufakturnu proizvodu
- Aj tise !!!
- U Sibiru je svaki put, znate minus dvaes, tries ... :-D
najjaca je![]()
![]()
![]()
Milica BG:meni je zao sto tocka necete upoznati...
sve do cetvrte godine svi profesori su nam bili zanimljivi, a od cetvrte... samo on
svi bivsi gimnazijalci uglavnom njega pamte i o njemu pricaju...
i oliveru naravno![]()