Provale,biseri...sa casova,iz zivota...

Milica BG:
zakljucak, olivera i miljojka cu kraljice lapsusa
:-) :-) :-) :-) :-) :-)

b.k. koliko se ja secam u osnovnoj su nastavnici,ne znam da su im menjali titule, jedino ako u zadnjih par godina nisu postali isfrustrirane mazge pa sad voledu da ih deca zovu profesorima... oni nikakve veze sa profama nemaju....

O tome i pricham. Zna se kada pochinju profesori, srednja shkola, a to shto vole da ih zovu... :razz:

Milica BG:
b.k. koliko se ja secam u osnovnoj su nastavnici,ne znam da su im menjali titule, jedino ako u zadnjih par godina nisu postali isfrustrirane mazge pa sad voledu da ih deca zovu profesorima... oni nikakve veze sa profama nemaju....

zakon donet pre nekoliko godina kaze da u osnovnoj skoli, srednjoj skoli i na fakultetu mogu da predaju samo i samo PROFESORI, znaci ljudi koji su zavrsili fakultet i koji imaju titulu : profesor tog i tog predmeta :roll:
osnovci svoje predavace zovu profesorima , jer oni za to znaju, za razliku od tebe :roll:
nastavnika koji rade u osnovnoj gotovo da i nema vise :roll:

goldfish:
zakon donet pre nekoliko godina kaze da u osnovnoj skoli, srednjoj skoli i na fakultetu mogu da predaju samo i samo PROFESORI, znaci ljudi koji su zavrsili fakultet i koji imaju titulu : profesor tog i tog predmeta :roll:
osnovci svoje predavace zovu profesorima , jer oni za to znaju, za razliku od tebe :roll:
nastavnika koji rade u osnovnoj gotovo da i nema vise :roll:

O.K. Izvinjavam se na ne znanju. Tako ti je to kada zavrshish osnovnu shkolu u nevreme :razz: 'Ajde sad raspalite o biserima, pa da se ne vracamo na ovu temu. Jel' si? Si! Tatatatira!!! :lol:

Evo jos nekih provala nase ~carice Olivere~
-oni su isli brodovima peske
-hanibal je isao preko Himalaja i spustio se u severnu Italiju

i jedna veoma misaona recenica.....-Zagreb bi bio danas da je nekada bio pod Turcima ono sto je bio
(zena se izgubila u svojim mislima.........ha,ha.......)

jooojjooojjj olivera olivera..."gde ce ti dusa"...kad bi te cuo vuk karadzic bilo bi svasta....
e lik od zene...srecom ne predaje mi inace bi me izbacivala sa casova non stop....jer bi se ne smejala..nego cepala i vristala :) :) :) :)
evo da ja malo dodam..
-prihefti
-ima li neko brisac..da malo ovo PREKRECIM!
-maleni zadacic
-hemofarm je doprineo mnogo toga nasoj kosarKi.....i posle kazu da su djaci opiceni..cc..

Milica BG:
meni je zao sto tocka necete upoznati...
sve do cetvrte godine svi profesori su nam bili zanimljivi, a od cetvrte... samo on :)
svi bivsi gimnazijalci uglavnom njega pamte i o njemu pricaju...

i oliveru naravno ;)

Tochak je osoba chiji bi se biseri mogli navoditi i navoditi, a ovi shto ne znaju ni rechenicu da sastave mi nisu nimalo smeshni, vec potpadaju pod soluciju "Shta uopshe takve osobe traze po shkolama". :roll:

Back