Provale,biseri...sa casova,iz zivota...

Da da sa miljokom nema zezanja......ali kad nesto odvali nema tu spasa za nas stomak (zbog smejanja tj cepanja)..ajde da dodam joj par izvala...fizika:"kako da nadognadjavamo"....?????....matis:"matematika je kao muzika izdvojite SAMO TRI SATA DNEVNO......ima jedna lepa grupa zadataka a zovu se razni zadaci....pet i dva jeee PET.....(obraca se nama,a kao da nismo prisutni i kao da prica nekoj drugoj osobi)treba da objasnim deci da..."...Onaj ko ostane citav u gimnaziji pored njihovih izvala(mislim na profane) dajem mu medalju.... :) :) :) :) :) :D

tokom godine,moji susedi na istoriji i ja smo vredno belezili Oliverine bisere...Lepo je pocelo,ali nam je ubrzo ponestalo mesta za pisanje,tako da smo prestali da belezimo greske u padezima...Ali,da izdvojim neke:
-ostrvo sveti Spasatelj,
-ribelarizam,
-nedovrsena recenica tipa : ``Reci mi...A?`` ili ``Odlicno,jeste,odlicno,odlicno...Ne lupaj!``
-ona je htelela (htela+zelela)
-Ja necu da vas pitam humanizam i renesansu,ali ja ne mogu da verujem da ne znate ko je Leonardo i sta je on napisao...``
-Taman posla da su nas Turci sve pretvorili u muslimane i dzamije...
-Umro je jako mlad,u 1355 godini...
-Dakle,u ovom periodu vazan je izum leteceg chuna ili...leteceg chuna...
-u tom periodu je prokopan Giblartar...

ima ih jos,ali se toliko ponavljaju da nisu zanimljive...

Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa.....Oliveraaaa!!!Pa mislim stvarno...e,a ta recimo izvala sa tim odlicno,odlicno...pa na kraju te ugasi k'o svecu sa 'Ne lupaj'...po tome je poznata,hi,hi.Ma to je i kod nas u odeljenju pricala....bas je neka...ali kad smo kod gashenja tu je matematicarka carica..(100% znate o kome pishem),bar Felicita zna...
A joj,Miljojka...pa kako te u'vati bwe?A Miljojka je sva u fazonu "Njeno selo lepshe od Pariza"...kad pocne da prica...krave,sir bla bla..znate vec....:)))))

Milence? On i kad lupi,mi ne smemo da se smejemo... Ne znam znate li za Gordanovo gradjenje mnozine,recimo... ``truovi`` - mnozina od true,
``elsovi`` - mnozina od else,
``aovi`` - mnozina od A,
i ``beovi``- mnozina od B...
ili recimo,cas je bio jako zanimljiv kada nam je nesto objasnjavao i stigao do broja 69...onda je rekao: ``seset devet``,a mi smo se pocepali od smeha,ali on izgleda nije ukapirao zasto pa je prokomentarisao :``ja mislim iskljucivo na broj 69,ne znam na sta vi mislite...``a posle smo mi,ucenici,perverzni...

ej, milenceta ne pominjite.
razredni, cetiri godine tiranije, jos uvek imam traume.
nemam sta da vam kazem u vezi tog coveka, sem da nama ama bas nista nije bilo smesno kod njega. da, i svi su ga se plasili a ja ne podnosim takve likove, bar da je neki autoritet za fiziku...
cula sam da se manje vise promenio, al brate... brrrr jeza...
zato je miljojka bolja tema uvek, ma vecito je pricala o svom selu i o svojoj majci koja je skolovala pa sad kad je ona omatorila ona mora da je gleda itd itd...
pa nam je pricala (posebno meni i drugarici jer smo kao za baksuz se zakucale u prvu klupu ispred nje i vazda nam je nesto objasnjavala...) kako ode kod neke zene na rucak a ona sve lepo spremila i aranzirala i sir i kajmak i papriku i kupus i pile...a ona mucena nista, samo sve nabaca na tanjir...kaze, ne ume... :-) bolest

a rato i njegovo plust, minust i ses?

Ha,ha pa apache....traljavo,traljavo?Njena omiljena(Oliverina) recimo recenica...a,sto obozava da pogresi prezime,pa to ti je...A Milence?Car je...cool je za ocenu,kad je raspolozen ume i da se nasali...meni je ok sasvim..
A Gordan?Moja generacija ga je prozvala Smoki,zato sto na odmoru uvek jede smoki i pije coca colu....ume i on NEKAD da bude ok,daa,poznati su mi njegovi elsovi...hi,hi:))))))

MA GORDAN JE JEDNA OBICNA SVINJA!!!!!!!!!!!!!!
MENI PREDAJE INFORMATIKU, I SELJACINA JE NEOPEVANA, POKUSAVA DA IMITIRA MILENCETA I DA GLUMI NEKU STROGOCU , KRETEN JEDAN ISFRUSTRIRANI!!!!!!!!!!
PEDOFILCINA JEDNA KOJA MUVA SVE CURE, OKRECE SE ZA KLINKAMA I ODMERAVA IH!!!!!!!!!!
NJEGA TREBA IZBACITI IZ GIMNAZIJE, NAJVISE ME NERVIRA STO GLUMI NEKOG MANGUPA, I DAJE JEDINICE JER HOCE DA POKAZE DA JE ON NEKO I NESTO U GIMN.!!!
MRZIM GA______ NEPODNOSIM GA JER SE MNOGO FOLIRA I ZAMISLJA DA JE NEKO I NESTO, TAKVE LJUDE KAO STO JE GORDAN TREBA ZAKONOM ZABRANITI DA RADE NEKI POSAO!!!!!!!!!!!!!!
LECI SVOJE KOMPLEKSE NA DJACIMA,ON SE JADNIK TRUDI DA BUDE NESTO STO NIJE, ALI TAKO SMOTANE BUDALE KAO STO JE ON NE ZNAJU NISTA!!!!!!!!!!!!!
NIKADA ON NISTA NECE BITI U GIMN. MOZE DA SE TRUDI ON KOLIKO HOCE!!!!

kvmina:
MA GORDAN JE JEDNA OBICNA SVINJA!!!!!!!!!!!!!!
MENI PREDAJE INFORMATIKU, I SELJACINA JE NEOPEVANA, POKUSAVA DA IMITIRA MILENCETA I DA GLUMI NEKU STROGOCU , KRETEN JEDAN ISFRUSTRIRANI!!!!!!!!!!
PEDOFILCINA JEDNA KOJA MUVA SVE CURE, OKRECE SE ZA KLINKAMA I ODMERAVA IH!!!!!!!!!!
NJEGA TREBA IZBACITI IZ GIMNAZIJE, NAJVISE ME NERVIRA STO GLUMI NEKOG MANGUPA, I DAJE JEDINICE JER HOCE DA POKAZE DA JE ON NEKO I NESTO U GIMN.!!!
MRZIM GA______ NEPODNOSIM GA JER SE MNOGO FOLIRA I ZAMISLJA DA JE NEKO I NESTO, TAKVE LJUDE KAO STO JE GORDAN TREBA ZAKONOM ZABRANITI DA RADE NEKI POSAO!!!!!!!!!!!!!!
LECI SVOJE KOMPLEKSE NA DJACIMA,ON SE JADNIK TRUDI DA BUDE NESTO STO NIJE, ALI TAKO SMOTANE BUDALE KAO STO JE ON NE ZNAJU NISTA!!!!!!!!!!!!!
NIKADA ON NISTA NECE BITI U GIMN. MOZE DA SE TRUDI ON KOLIKO HOCE!!!!

wow...

E_X_I_T_O_V_K_A:
Ha,ha pa apache....traljavo,traljavo?Njena omiljena(Oliverina) recimo recenica...a,sto obozava da pogresi prezime,pa to ti je...A Milence?Car je...cool je za ocenu,kad je raspolozen ume i da se nasali...meni je ok sasvim..
A Gordan?Moja generacija ga je prozvala Smoki,zato sto na odmoru uvek jede smoki i pije coca colu....ume i on NEKAD da bude ok,daa,poznati su mi njegovi elsovi...hi,hi:))))))

au brate, ne mogu da verujem... al se milence promenio... sad je i cool za ocene. izgleda da on ide naopacke, umesto da pod stare dane bude najgori on se popravlja. predavao je jos mojoj kevi u ekonomskoj a tek tad je bio ludak... ne znam, bice da vuk menja i cud a ne samo dlaku :-) a jel jos uvek izvodi po troje cetvoro na tablu kad ispituje? to mu je izum iz moje generacije, izgleda da smo mu bili inspirativni...pa tako izreseta pola odeljenja za pola sata... da li jos uvek ima onu foru da ti zvekne jednog keca ako samo cutis pred tablom a ako kazes ne znam onda ti postavi jos jedno pitanje pa ti lupi i drugog pa u dnevnik... ajd pricajte...
juce sam srela drugaricu iz srednje koja je inace super lujka, i za sve je uvek bila opustena, ali kod njega na casu je vecito bila pod klupom od straha... :-)

gordana ne znam, taj je neki noviji lik...

Milica BG:
au brate, ne mogu da verujem... al se milence promenio... sad je i cool za ocene. izgleda da on ide naopacke, umesto da pod stare dane bude najgori on se popravlja. predavao je jos mojoj kevi u ekonomskoj a tek tad je bio ludak... ne znam, bice da vuk menja i cud a ne samo dlaku :-) a jel jos uvek izvodi po troje cetvoro na tablu kad ispituje? to mu je izum iz moje generacije, izgleda da smo mu bili inspirativni...pa tako izreseta pola odeljenja za pola sata... da li jos uvek ima onu foru da ti zvekne jednog keca ako samo cutis pred tablom a ako kazes ne znam onda ti postavi jos jedno pitanje pa ti lupi i drugog pa u dnevnik... ajd pricajte...
juce sam srela drugaricu iz srednje koja je inace super lujka, i za sve je uvek bila opustena, ali kod njega na casu je vecito bila pod klupom od straha... :-)

gordana ne znam, taj je neki noviji lik...

MA MILENCE SE NIJE UOPSTE PROMENIO, ISTI JE , ONAKO STROG ALI UVEK KOREKTAN!!!! U PRAVU SI IZVODI I DAN DANAS NJIH NEKOLIKO NA TABLU I NJIH NEKOLIKO NA ZADATKE I TAKO IZRESETA VISE OD POLA ODELJENJA :) I DA IMA I DAN DANAS FORU DA DA KECINU VELICINE VISE OD POLA RUBRIKE AKO KAZES NE ZNAM, JA MISLIM DA ON TU REC ne znam NE PODNOSI :-) MA NJEGA SE SVI PLASE, NE MOZE MU NIKO NISTA I ZATO JE NAJBOLJI!!!!!!! SVI MU SE SKLANJAJU, I TREBA :) MILENCE NIKADA NECE DA BUDE MEK TO NEKA SVI ZNAJU JER TO JE ISTINA... MILENCE I MEKOCA NE IDU ZAJEDNO... MA NEMA STA AUTORITET U GIMNAZIJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back