Prototip novog Yuga

Naravno da treba iskoristiti staro ime koliko toliko je poznato ,onda ne treba previše objašnjavati tj ulagati u taj deo marketinga .Ne ide mi u glavu da nisu našli nekog da pokrene taj projekat do sada sa nekim gradskim Yugo EV.. Umesto sto je trpao milijarde Fiatu mogao je preusmeriti investiciju u start up

Poslednja izmena:
Zastava Electric

1739786095143.png

Нека проба ко хоће, могу да подржим предузимљивост.

Само да напоменем да не треба да правимо прекратке аутомобиле, ту је конкуренција превелика.
И само прављење првобитног Југа је за мене грешка.
Ни Кец није био велики ауто.
Наставило се са Флоридом... треба направити наследника у тој класи.

Свакако ниједан нови Југо не би имао 100 000 производње годишње... Боље је покушати са нешто већим аутом, барем су финансије комотније.

Истина, много зависи ко ће то све да прави. Дизајн је једно, производња је нешто сасвим друго.
Ако бисмо се удружили са Кинезима, да они праве код нас... То бих могао да претпоставим као самоодржив пројекат.

Koliko kapiram, oni hoće da iskoriste nostalgiju za brendom pa da od toga naprave neki biznis. Sad će da naprave neki dizajn, kinezi im naprave auto za 10k i onda ga ovde prodaju za 15k. To je otprilike taj fazon biznisa ;)
Ako bi se proizvodio u Kini to ne bi bio Yugo. Drugo ne mislim da bi Kinezi bili zainteresovani za tako nešto, oni imaju oko 80 svoji auto brendova.

Back