Sloveni su po Hitleru takođe niža rasa u odnosu na Arijevce (u koje on uglavnom ubraja Germane i Normane). U poglavlju o prodoru na istok je posvetio veliku pažnju Slovenima. Uglavnom im je namenio sudbinu nemačkih robova koji bi imali pravo na život samo u gradovima dok bi sela i zemljište ostali Nemcima kao životni prostor. Smatrao je da, kad se neki narod preseli sav u gradove, dolazi do degeneracije i propadanja dok seoski ljudi imaju velike i zdrave porodice tako da je život na selu prednost koju će uživati Germani. Hitleru su sva kulturna i naučna dostignuća koja su Rusi (i ostali slovenski narodi) u prošlosti postigli, delo navodnog gornjeg rasnog sloja stanovništva koje je Germanskog porekla, ali pošto su se ti Germani utopili u inferiorne Slovene, treba ih potčiniti Nemačkoj.
Kolika budaletina treba biti pa poverovati u:
Trojnim paktom takođe je postignut cilj na kome je Firer uvek radio: jačanje prijateljskih veza između Jugoslavije i Nemačke. Još jednom Firer izričito uverava predsednika jugoslavenske vlade da Nemačka nema nikakve političke ili teritorijalne interese na Balkanu i da će onog dana kad se rat završi, ili kad spoljna opasnost za Balkan prestane, poslednji nemački vojnik biti povučen sa ovog područja. Iz ovoga proističe mogućnost za prisno pnijateljstvo. Čak i s obzirom na svog saveznika, Nemačka može negovati ovo prijateljstvo sa Jugoslavijom ne kršeći obaveze saveza.
Ptoblem ke moj prijateklju što nisi ti jedina ?!XV#$% na ovom forumu i što je sam forum najmanje važan. U teoriju prijateljstva sa Hitlerom i u njegovu reč koju, uzgred budi rečeno, nikada nije održao, veruje cela aktuelna srpska elita koja je podržala rehabilitaciju pristupanja Trojnom paktu, i Dragiše Cvetkoviča kao potpisnika.
Što bi reko uveženi šef katedre za istoriju Jugoslavije Filozofskog fakulteta u Beogradu prof. Djordje Stojanović, jeste Srbija bila antifašistička ali je u velikoj meri bila i fašistička zemlja. Nažalost to je i danas /mislim fašistička/ overeno u skupštini.
Mi uveliko živimo u Nedićevoj Srbiji.