sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.833
Tvoj problem je ocigledno u tome da smatras da se svakih pet do deset godina moze menjati strana.Da zanemarimo atentate i ubistva ,prevrate koje smo izveli i tako sami sebe osakatili zadrzimo se na ovome "Nudili smo baze Amerikancima".Ovo je decije razmisljanje, "Nudili smo baze oni su to odbili",naravno da su odbili kada je Milosevic 1992. podrzavao tvrdu komunisticku liniju u pokusaju drzavnog udara 1992.Pa kada je popusio a i mi svi skupa sa njim ,setio se da nudi baze Amerikancima.Znas sta brajko,ti si se pet godina ranije izjasnio koga podrzavas i sada kada si ostao na na kisi ostao spustenih gatja jer su te i Rusi odje8ali nudis mi kao paze.Ne hvala,uzecu sam sta i koliko mi treba.Srbi nisu potrebni Amerikancima. Možemo sa njima imamo trgovinske odnose,i lobirati da nas manje pritiskaju,ali Ameri nas nisu željeli i to je to. Bošnjaci su bili miljenici zapada 90-ih pa gdje su sad tu njihovi prijatelji ? Podržavali su ih u borbi protiv Srba a kad su vidjeli da im nisu više potrebni,okrenuli su im leđa. Povremeno se oglasi američki ambasador pomalo Incko i to je to. Misliš da nije neko srpske političke elite nudio bazu Amerikancima ?? Bilo je i takvih ponuda samo se ne priča. Preko Albanaca Amerikanci kontrolišu 3 države: Albaniju,Sjevernu Makedoniju i Crnu Goru. Kosovo je neka provincija odmetnuta sa poluprotektoratom koju kontrilišu Amerikanci. U slučaju da Grčka pokuša da koketira sa Rusijom velika vjerovatnoća da bi Albance nahuškali iznutra protiv Grčke a Turke spolja.
Hrvatima nije problem da srastu sa nemackim anusom,da se nude Amerikancima i po potrebi dodvoraju Rusima,pa ce tako Putin odlikovati Mesica.Hrvati su ucili politiku pod Hasburzima pa su se izvestili u spletkarenje,Srbi su ucili pod Osmanlijama ,a tu nije bilo finesa nego sablju u ruke pa glavu na panj.Iz tog razloga Hrvati uvek preveslaju Srbe,a Srbi i dalje veruju da se sve ostvaruje upotrebom sile i da nam niko nista ne moze