Protiv BEOGRADIZACIJE!

Па ја предлажем да сви ми у Србији дамо право да се отцепи и да се лепо поделимо на Србију и Независни Београд
али да између Србије и Београда буде уведен строги визни режим и да небуде царинске или било које друге уније
па када Беиград и Београђани схвате шта су без Србије да покренемо преговоре о уједињењу Србије и Београда

Poslednja izmena:
Microwave
Одличан спот, све што су рекли истина је.

maxigirl
Зато је и неопходно да се Београд дислоцира, како људи из Србије не би морали да долазе овде (да ти не сметају својим присуством), јер у њиховим местима не постоји никаква шанса да се запосле. А признаћеш да право на запослење имају сви држављани Србије, а не само београђани.

Чињеница је да је Београд постао вампир који сише крв Србији, и ако му се као у неком хорор-филму не забије глогов колац у срце, онда је са Србијом готово.

Niko meni ne smeta pa cak ni oni koji zive u mojim stanovima, meni je nih zao, sve su to nesrecne sudbine...A sto se tice glogovog kolca zabili ste ga Beogradu jos 45.
Nego koji ti konkretan predlog imas, ako ga imas, mislim ozbiljan, a ne kafanski ili skupstinski. Na koji nacin da dovedes investitora u unutrasnjost Srbije i objasnis mu da ce radnici raditi do setve ili zetve a posle ce masovno na bolovanja i tako to. Koji bi seljak pristao da radi od 9 pa do najmanje 5. Da dobije odmor od dve nedelje i tako to?
Problem je sto u Srbiji nicu samo trgovine, banke i ostale usluge. A za to nije kriv Beograd. Ja recimo ne poznajem ni jednog jedinog Srbina koji radi u nekoj proizvodnji.

pinki borac
Па ја предлажем да сви ми у Србији дамо право да се отцепи и да се лепо поделимо на Србију и Независни Београд
али да између Србије и Београда буде уведен строги визни режим и да небуде царинске или било које друге уније
па када Беиград и Београђани схвате шта су без Србије да покренемо преговоре о уједињењу Србије и Београда
Бојим се да не разумеш колико ти људи презиру и мрзе свој народ, зато је и непоходно да се то антисрпско и расистичко гнездо растури, те да уместо аристократије моћ преузме српска интелигенција.

Додуше они имају јаку подршку нацистичког Новог Светског Поретка, те стога треба рачунати на жилав отпор.

maxigirl
Niko meni ne smeta pa cak ni oni koji zive u mojim stanovima, meni je nih zao, sve su to nesrecne sudbine...A sto se tice glogovog kolca zabili ste ga Beogradu jos 45.
Nego koji ti konkretan predlog imas, ako ga imas, mislim ozbiljan, a ne kafanski ili skupstinski. Na koji nacin da dovedes investitora u unutrasnjost Srbije i objasnis mu da ce radnici raditi do setve ili zetve a posle ce masovno na bolovanja i tako to. Koji bi seljak pristao da radi od 9 pa do najmanje 5. Da dobije odmor od dve nedelje i tako to?
Problem je sto u Srbiji nicu samo trgovine, banke i ostale usluge. A za to nije kriv Beograd. Ja recimo ne poznajem ni jednog jedinog Srbina koji radi u nekoj proizvodnji.
Ако из ова два болдована дела твог цитата не схватиш да си озбиљно поремећена особа - а такви су већина аристократа-расиста, онда ти спаса нема.

Зато је и добро што водимо ову дискусију, како би Срби видели шта се крије испод маске финоће оних, који уништавају ову земљу.

Србија или Београд - изаберите сами.

Poslednja izmena:
pinki borac
Бојим се да не разумеш колико ти људи презиру и мрзе свој народ, зато је и непоходно да се то антисрпско и расистичко гнездо растури, те да уместо аристократије моћ преузме српска интелигенција.

Додуше они имају јаку подршку нацистичког Новог Светског Поретка, те стога треба рачунати на жилав отпор.

Zao mi je zurim.:whistling: Ceka me taxi. Moram do grada na kafu, pa malo da svrnem na poslic, jescu u Meku jer sam u zurbi ima neki veliki soping danas u Delta sitiju a uvece zna se na splavove. Uh bas me ceka naporan dan.:plez:

Парсифале добро ја знам ,мало је ироније у мом посту, али можда је то једино решење јер Београд не може и не жели да схвати да Србија вене.
А што се тиче МаксиШмизле ,џаба ти је не може она да схвати ,програмирана је,када схвати биће касно, мора ће да се бори за храну и опстанак,али неће бити спремна.

Парсифале добро ја знам ,мало је ироније у мом посту, али можда је то једино решење јер Београд не може и не жели да схвати да Србија вене.
А што се тиче МаксиШмизле ,џаба ти је не може она да схвати ,програмирана је,када схвати биће касно, мора ће да се бори за храну и опстанак,али неће бити спремна.

Izvini stvarno sam glupa kad ne mogu da shvatim kako cemo pomocu glogovog kolca podici Srbiju iz pepela.:dash: A mozda da predjemo na masovnu proizvodnju kolaca za zapadno a moze i istocno trziste aaa sad pocinjem da shvatam, jos kad ih patentiramo ima bog da nas vidi.:rotf::klap:

pinki borac
Слажем се с тобом, а трагично је то што они схватају да Србија пропада и уживају у томе, те ово о чему говоримо није особина само српске аристократије, већ се дешава и код других народа.

Психијатрија се бави великим бројем поремећаја људске психе и добар део њих су толико уобичајени у друштву, да се више и не сматрају болешћу. Осећај "више расе" спада у ту групу, a можемо га сматрти психичким поремећајем зато јер нема своје упориште у стварности. Ако погледаш људе који се на овој дискусији, форуму или друштву, отворено или прикривено декларишу као "аристократе", видећеш да су то особе просечне или испод просечне интелигенције и образовања (или су високо образовање стекли за 8-10 година студирања), које нису успеле да код себе развију људске и интелектуалне потенцијале, те стога читав свој систем вредност заснивају на припадности "вишој раси" - Београдској, Европској или некој трећој..

Зато јер не поседују основни сет моралних норми (или сматрају да су оне "безвезе"), најчешће успевају да се наметну друштву као владајућа елита, како би га пљачкали без милости. Па јел видиш да су у државном апарату запослили вишак од 22.000 аристократа, где сваки прима плату од 750 евра!
А Србија умире!

Зато је неопходно да се изврши дислокација Београда, те да се уместо полуписмених аристократа запошљавају интелектуалци, који ће знати да подигну Србију из блата, у којe ју је овај режим бацио.

maxigirl
Ma daj molim te ne moram ja NISTA da radim, dovoljno imam od onoga sto drpim od vas.
Не требаш се стидети пословне пратње, и то је посао.

Poslednja izmena:
Izvini stvarno sam glupa kad ne mogu da shvatim kako cemo pomocu glogovog kolca podici Srbiju iz pepela.:dash: A mozda da predjemo na masovnu proizvodnju kolaca za zapadno a moze i istocno trziste aaa sad pocinjem da shvatam, jos kad ih patentiramo ima bog da nas vidi.:rotf::klap:

Па лако МаксиШмизло кренемо забијемо,не повампирите се ,Србији крене, сви сретни и задовољни

Pa ne znam ni ja pravo da ti kazem.

Pa potrudi se da saznaš ili da pretpostaviš...
Problem Beograđana na ovoj temi je što misle da njih neko krivi za situaciju...
Krivimo vlast... A ljudi iz unutrašnjosti idu u Bg da rade za 20000 mesečno, jer van Bg ne mogu da rade ni za toliko... Tačnije, ne mogu da rade...

A za to, ponavljam, nisu krivi Beograđani, niti smo krivi mi unutrašnji (kako nas neko nazva), već vlast.

Volem ovaj unutrašnji humor, smejem se do suza :lol:
Ma Mučenici su to teški... I kada ga pitaš odakle je a jadan odgovori - Iz begiša :hahaha:
Slaninaši i čvarkaši ponovo jašu i maste beogradske ulice...

Kukaju i plaču - gledaju beogradsku gospodu kako zive i uzivaju... Prizivaju ratove i nasilne promene vlasti kako bi se dočepali vlasti i stanova ko komunjare 45 godine kada nisu znali čemu služi wc šolja :hahaha:
Da ne pominjem kako kod mene reaguju šokirani kada vide u kupatilu bide (ne znaju sta je to) pa se iščuđavaju posle sto ja to imam 2 wc šolje...
Šta će, naviklo da čučne i uvati se za šljivu :hahaha: :lol:
I oni da idu u pozorište ili neku izložbu??? :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Evo kako divljaju na selu pa posle dođu u veliki grad

Vidim da si prilično ograničen, recimo kao tvoj bide... Mada i to je mnogo...

Šta misliš, zašto je takva situacija? Zašto oni vole da odu u Bg i maste čiste ulice istog? Što ne ostanu u svom rodnom kraju da rade i privređuju?

P.S. Siguran sam da ti redovno posećuješ pozorište... ;) Vidi se.

A za to, ponavljam, nisu krivi Beograđani, niti smo krivi mi unutrašnji (kako nas neko nazva), već vlast.

kad se vec tako delimo vise mi se svijda podela na stanovnike srednje evrope (vojvodine) i balkana (bg i ostak Srbije)
Zasto da najvece selo na balkanu (bg) upravlja nama, izmestimo vlast iz bg-a.
Ili Vojdovina Republika da ide u EU, a jednog dana nam se mozda beogradsko-srpska federacija pridruze. Neka zive malo beogradjani od svog rada.

kad se vec tako delimo vise mi se svijda podela na stanovnike srednje evrope (vojvodine) i balkana (bg i ostak Srbije)
Zasto da najvece selo na balkanu (bg) upravlja nama, izmestimo vlast iz bg-a.
Ili Vojdovina Republika da ide u EU, a jednog dana nam se mozda beogradsko-srpska federacija pridruze. Neka zive malo beogradjani od svog rada.

u pravu si.neka izmeste institucije u k mitrovicu, novi sad i nis.dosta je strajkova po bgu,svaki drugi dan kolaps saobracaja zbog strajka ***

Па лако МаксиШмизло кренемо забијемо,не повампирите се ,Србији крене, сви сретни и задовољни

Posto vidim da se vasa rasprava svela na puka vredjanja, iako ja nikoga nisam uvredila, recicu jos samo ovo. Ne poznajem ni jednog beogradjanina koji radi bilo sta u drzavnoj sluzbi, i ovde takodje vlada misljenje da su drzavne sluzbe pune pridoslica i da beogradjani mogu samo da se zadovolje platama od 20 000. Ali jos nisam cula da je neko zbog toga potezao glogov kolac.
Od ovoga drustva kao i samog grada ni ja ni moja porodica nismo nikada nista dobili ni stan ni kucu, cak sta vise smo dali, pa zato ne razumem na koji to nacin ja cedim, pljackam i koristim srbiju.
Pitam se sta bi bilo da su stvari tekle suprotnim tokom, kada vam ja sto zivim ovde toliko smetam sta bi tek bilo da sam dosla ja kod vas, pa jos dobila posao, imanje i kucu nekog vaseg dede koji je to mukom svojom stekao?
I sad sam ja rasista. Ha.

Posto vidim da se vasa rasprava svela na puka vredjanja, iako ja nikoga nisam uvredila, recicu jos samo ovo. Ne poznajem ni jednog beogradjanina koji radi bilo sta u drzavnoj sluzbi, i ovde takodje vlada misljenje da su drzavne sluzbe pune pridoslica i da beogradjani mogu samo da se zadovolje platama od 20 000. Ali jos nisam cula da je neko zbog toga potezao glogov kolac.
Od ovoga drustva kao i samog grada ni ja ni moja porodica nismo nikada nista dobili ni stan ni kucu, cak sta vise smo dali, pa zato ne razumem na koji to nacin ja cedim, pljackam i koristim srbiju.
Pitam se sta bi bilo da su stvari tekle suprotnim tokom, kada vam ja sto zivim ovde toliko smetam sta bi tek bilo da sam dosla ja kod vas, pa jos dobila posao, imanje i kucu nekog vaseg dede koji je to mukom svojom stekao?
I sad sam ja rasista. Ha.

A bre, nije narod kriv... Ko priča drugačije, taj je kreten...

Super ali ako mene ne mrzi da papirić zgužvam i stavim u dzep a on ga nonsalantno lansira na trotoar, da kenj@ju i šoraju po haustorima i iza zgrada dok se ja sabijam do kuće, da se dozivaju preko pola ulice dok ja samo mahnem i prodjem, dok ja trošim sapun i kalodont a on mi nesto objasnjava unoseći se u lice...

Znaš kako se transformišu kad odu preko da gastarbajteriču bre, čupaju i dlake iz nosa kad se vrate nazad :lol:

Haha ti mislish da ga Beogradjani ne lansiraju na trotoar??? Video sam to bre svojim ochima 2000 puta. Beograd je Srbija u malom i po tome se uopste i ne razlikuje od ostatka drzave. Zbog te velicine je sve u njemu i extremno. Ima i extremne gospode, ali i extremnih seljachina. Koliko sam samo video tih rodjenih Beogradjana da se ponasaju kao poslednja stoka. Sljam je sljam odakle god da je.

Back