Protiv BEOGRADIZACIJE!

:rotf:
jos ce ispati da beograd izdrzava Srbiju
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
nemojte vise propaDOSmo
dajte vi nama nase i nemojte nas pomagati, bice nam bolje

:rtfm:Predlazem da Beograd pocne da naplacuje boravisnu taksu svima koji dodju, a posebno onima sto dodju pa ne znaju da odu. Slice se vise para u budzet pa necemo morati vise da pljackamo Srbiju.:think:
Sto da ne i ja kad odem na Kop moram da platim boravisnu taksu.:dontunderstand:

maxigirl
Predlazem da Beograd pocne da naplacuje boravisnu taksu svima koji dodju, a posebno onima sto dodju pa ne znaju da odu. Slice se vise para u budzet pa necemo morati vise da pljackamo Srbiju.
Sto da ne i ja kad odem na Kop moram da platim boravisnu taksu
Па зар не видиш да овде говоримо о важнијим стварима него што је то Београд?

И нико овде не измишља ствари из зле намере или љубоморе на не зна шта, већ зато што је ситуација таква каква јесте, а за њу је одговоран управо Београд,тј. аристократија која је сконцентрисана у њему. А њихова филозофија је јасна: "Ма боли нас уво за остатак Србије јер је нама и више него добро".
Ван Београда влада немаштина и безнађе где људи не виде излаза и решења за проблеме које имају, али мандаринима не пада на памет да то промене, већ земљу још више уништавају.

Режим се може наоружавати колико год хоће, али се не треба изненадити ако ускоро гладна Србија навали у Београд, и однесе све оно што су јој београђани украли.

neverujuidole
Ja bih mnogo volela da se Bgd izdvoji iz Srbije, ali ne daju. Odavno bi smo bili deo civilizzovanog sveta
Ти си барем искрена и не фолираш се ко неки, и још си прави изорак београдске аристократије што уништава Србију.

Јер не заборави да бити аристократа аутоматски значи бити и расиста, што је најкраћи пут до нацисте. Ове три психолошке фазе: аристократа - расиста - нациста, представљају право објашњење зашто је српска аристократија годинама подржавала - а и даље оправдава, геноцид над Србима.

Наравно, нико вам не брани да одете међу себи једнакима - у Европу или Папуа Гвинеју, сасвим свеједно, али не са оним што сте покрали од српског народа.

Poslednja izmena:
maxigirl
Па зар не видиш да овде говоримо о важнијим стварима него што је то Београд?

И нико овде не измишља ствари из зле намере или љубоморе на не зна шта, већ зато што је ситуација таква каква јесте, а за њу је одговоран управо Београд,тј. аристократија која је сконцентрисана у њему. А њихова филозофија је јасна: "Ма боли нас уво за остатак Србије јер је нама и више него добро".
Ван Београда влада немаштина и безнађе где људи не виде излаза и решења за проблеме које имају, али мандаринима не пада на памет да то промене, већ земљу још више уништавају.

Режим се може наоружавати колико год хоће, али се не треба изненадити ако ускоро гладна Србија навали у Београд, и однесе све оно што су јој београђани украли.

pa ta tvoja takozvana aristokratija nije iz BG-a, vec iz gladne Srbije.
Sutra ce u Blicu izaci lista od 300 najuticajnijih Srba pa vidi ko je medju njima Beogradjanin.
A sto se mene licno tice, nemate mi sta vise uzeti pa sve da ste i tri puta gladniji. Uzeli ste mi sve jos
45. Nego dodjite po svoje zemljake aristokrate.:hahaha:

maxigirl
pa ta tvoja takozvana aristokratija nije iz BG-a, vec iz gladne Srbije.
Sutra ce u Blicu izaci lista od 300 najuticajnijih Srba pa vidi ko je medju njima Beogradjanin.
A sto se mene licno tice, nemate mi sta vise uzeti pa sve da ste i tri puta gladniji. Uzeli ste mi sve jos45.
Сасвим свеједно је да ли су рођени или натурализовани београђани-дођоши, они себе препознају као аристократију која се стиди свог сељачког порекла и српског народа. Сви они поседују осећај више расе и проклињу судбину (јер нису баш неки верници па да се љуте на Бога) што им је наместила такву зврчку, да се роде као Срби.

Nego dodjite po svoje zemljake aristokrate.
Ту сам ја читаво време.

Bez komentara,ovo je dovoljno....pogotovu ovo "podvuceno crnim"....:rtfm::rtfm:

АЛЕКСАНДАР ЈУГОВИЋ: ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЈА
(Блиц) - Сви се залажу за децентрализацију власти само док нису на власти. Поштено, децентрализација одговара грађанима Србије, али властодршцима никако. Ретко ко је спреман да се одрекне привилегије да располаже великом количином новца, а самим тим и власти. Али сва је срећа да без децентрализације власти никада нећемо ући у ЕУ. То ће отприлике бити једини мотив да се учини то и такво добро по грађане Србије. Где смо ми, а где су остали?

Данашња Шпанија има 17 региона, 50 округа и близу 10.000 општина са својим буџетима и политиком развоја (у општини живи просечно око 4.500 становника). Француска има 22 региона, 101 департман и скоро 40.000 општина (са просечно око 2.000 становника). Мала Словенија има шест региона и око 200 општина, а Хрватска 20 жупанија и близу 500 општина. Србија нема ниједну функционалну регију, а број општина (167) исти је као и пре четири деценије. Средином деведесетих и тим општинама антиуставним ударом одузета је имовина, отето право на приходе, чак и право на премер и катастар.

Општине су просјаци који чекају милостињу београдских властодржаца.

У „кругу двојке” окреће се три четвртине укупног српског капитала. У београдској општини Савски венац доходак по глави становника већи је од 25 до 30 пута него у Бајиној Башти, Мајданпеку, Кладову, Медвеђи… Поређења ради, однос између најбогатијих и најсиромашнијих општина у Белгији, Холандији, Великој Британији, Француској мањи је од два пута.

Више од две трећине државне територије Србије (не рачунајући Косово и Метохију) има статус презрене провинције. Нити се гради, нити се запошљава, нити се рађају деца. Србија јужно од Београда умире. Празне се и нестају читава села и градови. Из старих и напуштених кућа чују се вапаји за помоћ, али нема ко да их чује. Уваљени у удобне фотеље са дебелим вратима и зидовима канцеларија, господари судбине обичног човека (радника, професора, лекара…) не примећују да овако више не може. Они би да одлучују о својим пројектима, заборављајући на најважнији, божји пројекат који се зове живот.

Боже колико глупости на једном месту...
1.Београд није српски град - дбл бр.1
2.Ja bih mnogo volela da se Bgd izdvoji iz Srbije, ali ne daju. Odavno bi smo bili deo civilizzovanog sveta - дбл.бр 2

Ја не разумем шта је са вама.ПА НИСУ БЕОГРАЂАНИ И БЕОГРАД КРИВИ
већ странке за које гласате ...
Ај ја ћу сад да вам пошаљем паре,ето само зато што МЛАТИМО лову грдну,не престајемо да шмрчемо коку јер не знамо шта ћемо са парама итд---
памет у главу
још један од начина да се разбије српска нација је овако
посвађати народ
на цаку ДИ СУ НАШИ НОВЦИ
ПИТАЈТЕ ФУНКЦИОНЕРЕ СТРАНАКА ЗА КОЈЕ ГЛАСАТЕ и енде.

hehe ti tjesh meni da kazesh kakav je bg.sve samo ne srpski.mozesh da kazes komunisticko-titoisticko-crnogorsko-ustasko-evrounijatski:per: to vech ima smisla....

Који си ти паћеник,страшно...:dash::dash::dash::dash:

има смисла да си ти један јадан,искомплексирани кретен...
Да цео један град назове не-српским може само ноторни глупак или komunisticko-titoisticko-crnogorsko-ustasko-evrounijatski плаћеник...Бирај шта си:roll:

Који си ти паћеник,страшно...:dash::dash::dash::dash:

има смисла да си ти један јадан,искомплексирани кретен...
Да цео један град назове не-српским може само ноторни глупак или komunisticko-titoisticko-crnogorsko-ustasko-evrounijatski плаћеник...Бирај шта си:roll:

ocigledno nisi upucen:eek: znaci po tebi beograd nije komunisticko-titoisticko-crnogorsko-ustasko-evrounijatski?:rtfm: to je istina samo niko netje da prizna

:rtfm:Predlazem da Beograd pocne da naplacuje boravisnu taksu svima koji dodju, a posebno onima sto dodju pa ne znaju da odu. Slice se vise para u budzet pa necemo morati vise da pljackamo Srbiju.:think:
Sto da ne i ja kad odem na Kop moram da platim boravisnu taksu.:dontunderstand:

A zašto bilo ko odlazi u Beograd? Nije mi jasno... Kao da ne može da ostane da živi u unutrašnjosti, kao da mu tu nije bolje...

A zašto bilo ko odlazi u Beograd? Nije mi jasno... Kao da ne može da ostane da živi u unutrašnjosti, kao da mu tu nije bolje...

Pa ne znam ni ja pravo da ti kazem. Na poslu ih imam bar pola pola. Rade za 20 hiljada od cega bar 10 daju na neki cumez pun vlage u kome zive do petka a u petak sednu u bus i zapale kuci gde se verovatno iskukaju kako su tesko radili cele nedelje i bla bla bla a onda napune torbe hranom i verovatno se jos ogrebu za koji dinar od jadnih roditelja kojima verovatno imponuje sto im deca zive u Bgd-u.
Da kazes da idu u pozorista, nisam ih tamo vidjala a i kako bi sa takvim primanjima.
O cemu sanjaju ..... pa verovatno da se dobro udaju ovde, jer sam primetila da se sve vrlo dobro nose...:hahaha:.. primetila sam i da puter kifle i pogacice obavezno jedu viljuskom i nozem...valjda misle da tako radi nobles :hahaha:, ali zato sudove u kuhinji ne znaju da operu .... jer boze moj neko ce pomisliti da nisu dovoljno velike gospodjice.:hahaha:
Jednom sam negde u prolazu pokupila recenicu lepe brene koja je mislila da ce kada dodje u Beograd ziveti sa glumcima i pevacima ....kao icice zajedno u prodavnicu, voziti se u liftu i tako to...:hahaha:

Microwave
Одличан спот, све што су рекли истина је.

maxigirl
Pa ne znam ni ja pravo da ti kazem. Na poslu ih imam bar pola pola. Rade za 20 hiljada od cega bar 10 daju na neki cumez pun vlage u kome zive do petka a u petak sednu u bus i zapale kuci gde se verovatno iskukaju kako su tesko radili cele nedelje i bla bla bla a onda napune torbe hranom i verovatno se jos ogrebu za koji dinar od jadnih roditelja kojima verovatno imponuje sto im deca zive u Bgd-u.
Da kazes da idu u pozorista, nisam ih tamo vidjala a i kako bi sa takvim primanjima.
O cemu sanjaju ..... pa verovatno da se dobro udaju ovde, jer sam primetila da se sve vrlo dobro nose..... primetila sam i da puter kifle i pogacice obavezno jedu viljuskom i nozem...valjda misle da tako radi nobles , ali zato sudove u kuhinji ne znaju da operu .... jer boze moj neko ce pomisliti da nisu dovoljno velike gospodjice.
Jednom sam negde u prolazu pokupila recenicu lepe brene koja je mislila da ce kada dodje u Beograd ziveti sa glumcima i pevacima ....kao icice zajedno u prodavnicu, voziti se u liftu i tako to..
Зато је и неопходно да се Београд дислоцира, како људи из Србије не би морали да долазе овде (да ти не сметају својим присуством), јер у њиховим местима не постоји никаква шанса да се запосле. А признаћеш да право на запослење имају сви држављани Србије, а не само београђани.

Чињеница је да је Београд постао вампир који сише крв Србији, и ако му се као у неком хорор-филму не забије глогов колац у срце, онда је са Србијом готово.

Poslednja izmena:
Je l bi se smejao ti kad vidiš tužnu patku (ili patka) kako piše gluposti...? To nije smešno uopšte...

Volem ovaj unutrašnji humor, smejem se do suza :lol:
Ma Mučenici su to teški... I kada ga pitaš odakle je a jadan odgovori - Iz begiša :hahaha:
Slaninaši i čvarkaši ponovo jašu i maste beogradske ulice...

Kukaju i plaču - gledaju beogradsku gospodu kako zive i uzivaju... Prizivaju ratove i nasilne promene vlasti kako bi se dočepali vlasti i stanova ko komunjare 45 godine kada nisu znali čemu služi wc šolja :hahaha:
Da ne pominjem kako kod mene reaguju šokirani kada vide u kupatilu bide (ne znaju sta je to) pa se iščuđavaju posle sto ja to imam 2 wc šolje...
Šta će, naviklo da čučne i uvati se za šljivu :hahaha: :lol:
I oni da idu u pozorište ili neku izložbu??? :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Evo kako divljaju na selu pa posle dođu u veliki grad

Poslednja izmena:

Back