Evo ovako,BEOGRAD,moj rodni i voljeni grad je centar sveta(za mene),svetska metropola,jedinstven,ni na jedan drugi ne lici,svoj je i kao takav je velicanstven,A gospodo to i kosta.Zivot je skuplji,broj stanovnika mu se i ne zna.Pa ako i ostali gradovi vole kulturna i sva druga desavanja-koliko se ko potrudio toliko je i dobio.Tragedija malih sredina je sto je ne zainteresovana za izgled i nacin kulturnog zivota-vec samo da li su guze site i napite.Koliko je samo u Beogradu duso bilo samodoprinosa-nijedan nisam propustila za sve ove moje 52 godine,pa izvolite i vi .Grad se stalno izgradjuje pa koliko se ulozi toliko se i ima.Koliko para toliko i muzike.

[/QUO
A jel bio neki samodoprinos i za ova 4 presvlacenjea Mutapove ulice uzastopsce .
Pa nije . Ta izgradnja Beograda , ide iz Budzeta . A da bi u bilo koje selo , seljaci uveli vodu , moraju sami da plate . Sto i cine , kad god mogu . Bila je takva politika , da se svi iznabijaju u BG. sve od 45 pa do sad . Pri tom i BG se ne razvija racionalno i na nacin koji bi zaista bio adekvatan i koristan samim Beogradjanima , nego tamo gde moze da se otme po neka para . Ivicnjaci , presvlacenje ulica , itd.
Zato se ne grade mostovi , jer na njima ne moze da se corise .
A metropola jeste , zbilja , jedina u regionu .