PROTIV BATINA !!!!!

moje iskustvo. imam sina od 13 godina, koji cesto ima problem sa manijakalnom decom. nije jedini.zapravo citava grupa dece, ispasta zbog njih dvojice-trojice. za sve znam iz kakvih porodica poticu.agresivni roditelji, koji problem bilo koje vrste resavaju batinama, pri tome i ocevi alkoholicari.zeludac mi se prevrne, redovno, na roditeljskom.ne mozes da verujes u kakve monstrume ta deca rastu.i sta su spremni da urade.on se brani, ne da na sebe, ali nekada dodje vidno uzrujan zbog nekog konflikta.jer ja njega vaspitavam sasvim drugacije i dete jednostavno ima problem da se na taj nacin "socijalizuje". ja od mog sina ne zelim da napravim pit-bul terijera.

Joj, kad pomislim sta sve moze da mi se desi u ovoj Banana rpublici, opet mi se ide van. Znaci, mozemo mi svoju decu da vaspitavamo pravilno, u skoli mogu imati problema sa drugom decom koja su vaspitana uz nasilje.:I

Psihologue:
PROTIVNIK SAM BATINANJA ZENA ILI DEVOJAKA..
PITANJE GLASI:

SHTA VI ZENE PREDLAZETE PROTIV MUSKE GRUBOSTI,
KAKO DA SE ZASHTITITE OD MANIJAKA I BUDALA,
SILOVATELJA I KRETENA...

Podstaknut sam temom sa Savremenog mushkarca i ovim zelim
kontrirati idiotima koji ponizavaju zene..
Nikad nikog nisam isprovocirala da me udara a kamoli batina a imam ponekad dugacak jezik zaista...No mislim da bi me vise ponizilo i uvredilo da mi neki muskarac kaze nesto u nekom smislu da se postidim nego da me tuce...

ariela:
Nikad nikog nisam isprovocirala da me udara a kamoli batina a imam ponekad dugacak jezik zaista...
Ovo sto je Ariela pomenula, tipican je primjer opravdanja koje neke od zlostavljanih zena koriste kako bi nasilnike amnestirale od odgovornosti...
One preuzimaju krivicu, iako apsolutno nema opravdanja za nasilnike....!!!

Katastrofa.... :!: ja stvarno ne mogu da vjerujem da ima takvih manijaka koji tuku zene i to u 21.vom vijeku! Evo savjeta idite na boks ucite da se branite :smile:
Mada ima i psihickog zlostavljanja, to je ja mislim jos gore.
Zene glave gore i tucite vi njih :-D

U Beogradu i dalje sve naopachke..
Umesto da hapse silovatelje i ludake,pa zatim ih osude grad ce
otvoriti SOS sluzbu za pomoc unesrecenim zenama..
Dobro to treba, ali zar ne treba spreciti da se batinanja i silovanja uopshte dese?
Osuditi budale na veliku globu i zatvorsku kaznu na minimum
od 10 do 15 godina..

Back