Protesti protiv Milovog rezima u CG

SRBIJU ocekuju nemiri takodje....

NATO je preduslov da se udje u Evropsku Uniju. Sadasnja vlast u Srbiji radi na tome. Na eventualnom referendumu oko ulaska u NATO ne vjerujem da bi Srbija ispunila 50+1%.

Kako sve to upakovati narodu vidjecemo.

Да добро питање.
Како од 11% направити 50%+1 за улазак у НАТО !?
Како од 27% направити 50%+1 за улазак у ЕУ !?

Iz mog ugla gledano najbolje je da se ostane neutralan ali je ta opcija - nemoguca.
Kojem se prikloniti carstvu pitanje je sad.

Definitivno svi mi volimo da pusimo Marlboro, pijemo viski, Koka Kolu.... vozimo automobile proizvedene na zapadu itd
Otprilike Vucic to i radi.Generalno,mnogo mi se gadi, ali ako svesno vodi tu politiku ne zbog svog dupeta,vec nacionalnog interesa,ja mu skidam kapu. Jasno je da ce ova prica sa ulaskom u EU trajati godinama...U medjuvremenu se mnoge stvari mogu promeniti, pa ako Rusija postane ekonomski odrziva opcija za nas, moze se curak okrenuti u drugu stranu. Na kraju krajeva, tu je Toma kao rezervna opcija.U suprotnom,kud svi,tu i mali Mujo. Bitno je da se u medjuvremenu ne donose ishitrene odluke-uvodjenje sankcija Rusiji,priznanje Kosova i slicno.
A sto se tice Marlbora,viskoze, zapadnih kola- vole i Rusi,i voze mnogo skuplje,kvalitetnije i novije, pa im to ne smeta da se konfrontiraju sa zapadom...

Iz mog ugla gledano najbolje je da se ostane neutralan ali je ta opcija - nemoguca.

Definitivno svi mi volimo da pusimo Marlboro, pijemo viski, Koka Kolu.... vozimo automobile proizvedene na zapadu itd

Јел то хоћеш да кажеш да си се продао за кока колу и виски ?
За то исто су се продавали и црвенокошци и становници Аустралије, Африке, Ј. и С,Америке. За флашу "ватрене воде", за шаку ђинђувица, перлица и огледалце и зато данас више не постоје или су по резерватима. Видиш како си сам себе лако разоткрио. Оно што су западни истребљивачи и крволоци успели пре 500 година на то исто се и дан данас најнижи људски шљам за те исте ситнице продаје.
Ти си још један одличан доказ да људска глупост нема границу.

Poslednja izmena:
kazu ljudi iz crne gore da su zatvorenici KPZ Spuz lojalni Mafijasu Djukanovicu dobili slobodan vikend i smanjenje kazne u zamenu da obuku fantomke i izazovu incidente koji bi posluzili policiji kao razlog za razbijanje protesta i represiju.

Pogledaj ovaj snimak - isti ovi mafijasi snimljeni sa fantomkama kako izlaze iz sedista DPS-a evo ih u prvim redovima ruse ograde i bacaju kamenje i baklje na policiju

Sve je to rezim mafijasa Djukanovica iscenirao
То се увек ради, и није ништа ново и неочекивано у оваквим стварима, од стране бруталног режима...

Занимљивије је што организатори протеста нису били боље припремљени на све те смицалице...

За то исто су се продавали и црвенокошци и становници Аустралије, Африке, Ј. и С,Америке. За флашу "ватрене воде", за шаку ђинђувица, перлица и огледалце и зато данас више не постоје или су по резерватима. Видиш како си сам себе лако разоткрио. Оно што су западни истребљивачи и крволоци успели пре 500 година на то исто се и дан данас најнижи људски шљам за те исте ситнице продаје.
Prodace i tebe.... ne boj se.

Да добро питање.
Како од 11% направити 50%+1 за улазак у НАТО !?
Како од 27% направити 50%+1 за улазак у ЕУ !?

Peti Oktobar je proso a nista se ne desava u Srbiji.

- - - - - - - - - -

ko je ovaj šaban?
prvi put ga vidim...koji q je okačio ime na klip...nikad čuo za ovog tupana ustašića..:lol:

On je arapski izbeglica koji je naucio da govori ko cnogorac.

Prodace i tebe.... ne boj se.

Ко да ме прода ?
Па ти си сам себе продао !
Кад нисам себе продао до сада још мање ћу од сата и тек нећу да се продам кад је уопште питање до када ће они којим си се ти продао још моћи да тед гоозе. Изгледа да долазе они који ће њих да таслаче ...

То би отприлике изгледало овако ... они нови таслаче оне које тебе гузе .... и то је тај нови светски поредак ... Путин - евроамериканац - најебали *********. А ја све то гледам са стране и уживам и призору !

Ја одавно говорим да је овде свако модератор.

koka kola i zvake su mamac ne peca se vise niko na to....sve sto valja sa zapada treba uzeti a ono sto ne valja odbaciti zasto bi to bio problem...kao zaljubljen sam u viski i koka kolu pa mogu da me zahebavaju, bombarduju i maltretiraju koliko hoce :roll:

Баш ово болдовано је срж размишљања затупастог црногорског демократе.

SRBIJU ocekuju nemiri takodje....

NATO je preduslov da se udje u Evropsku Uniju. Sadasnja vlast u Srbiji radi na tome. Na eventualnom referendumu oko ulaska u NATO ne vjerujem da bi Srbija ispunila 50+1%.
Kako sve to upakovati narodu vidjecemo.

Какви немири?

Србија неће ући у НАТО, то је неоствариво.
ЕУ је донекле и могућа варијанта, али и то виси о концу.

Него, какви немири?

Какви немири?

Србија неће ући у НАТО, то је неоствариво.
ЕУ је донекле и могућа варијанта, али и то виси о концу.

Него, какви немири?

Ko kaze da je neostvarivo? Zar Premjer Vucic nije bio radikal. Zar nije bio protiv Hansa Polcijusa, Karle Del Ponte..
Protiv Hrvata.
Vremena I ljudi se mijenjaju iz sata u sat.
USLOV ZA ULAZAK U EVROPSKU UNIJU JE ULAZAK U NATO. Da pojasnim... Srbija mora biti vojno okupirana kao I Francuska, Velika Britanija, Italija... da bi pod tim kisobranom usla u EU. Svidjalo se to nekome ili ne ali je tako.

ps
Nemiri jer TI, EREMITA, TIXI... necete prihvatiti NATO I to ce dovesti do nemira.

Poslednja izmena:

Ове три реченице су суштина дебилизма народа и основна америчка полуга којом обарају власти било где у свету и постављају своје марионете, а све у циљу пљачке и отимачине где је крајњи исход да нема ни Марлбора, ни вискија, ни кока коле јер толико осиромаше народ да нема ни за хлеб.
Стоко у људском облику, када схватите да је хлеб важнији од кока коле, када будете научили да контролишете своје пориве, можда ће вам живот бити бољи. Продајете државу и слободу за огледалца и перлице, тако ћете и завршити, као индијанци сатерани у јалове резервате.
ПС Извињавам се колеги Хусару јер изгледа као да сам преписала његову поруку :D

Poslednja izmena:
Džaba im ako ih uhvati iznenadno da naknadno stavljaju maske.

Jednom sam se nagutala suzavca i to iskustvo nikad neću zaboraviti, onomad kad su nepismena stranka još bili šatro radikali , a već su bili prodati i organizovali sličan skup na Trgu.

Nije mi žao ovih što u ime stranki gutaju suzavac jer očekuju isplatu za to junačenje, žao mi onih zavedenih koji zaista misle da posle ovog dolaze bolji i moralniji , a još nisu svesni koja će tek govna posle Mila da im instaliraju.

Da su od govana, da su ne znam kakva olos, bolji su od Mila jer nisu Milo! Aman vise! Dosta je bilo!

Ko kaze da je neostvarivo? Zar Premjer Vucic nije bio radikal. Zar nije bio protiv Hansa Polcijusa, Karle Del Ponte..
Protiv Hrvata.
Vremena I ljudi se mijenjaju iz sata u sat.
USLOV ZA ULAZAK U EVROPSKU UNIJU JE ULAZAK U NATO. Da pojasnim... Srbija mora biti vojno okupirana kao I Francuska, Velika Britanija, Italija... da bi pod tim kisobranom usla u EU. Svidjalo se to nekome ili ne ali je tako.

ps
Nemiri jer TI, EREMITA, TIXI... necete prihvatiti NATO I to ce dovesti do nemira.

neostvarivo je jer mi srpski narod nismo gomna da se prodajemo svakoj vrani koju vetar donese u Srbiju

Nismo suncokreti koji se okrecu kako sunce sija i vetar duva - za razliku od nekih.

Vucic moze da se proda americi i zapadu - ali mi Srbi necemo nikad.

Drugo Srbija je demokratska drzava za razliku od Crne Gore koja je mafijaska .

To znaci da kod nas u Srbiji takvu odluku mora da donese narod na referendumu, za razliku od Diktature u Crnoj Gori gde sve odluke donosi samo jedan covek - mafijas Milo Djukanovic.

Ne kazem da je kod nas sjajno i bajno, i da nema zloupotreba vlasti, ali je pesma u odnosu na diktaturu koja vlada u Crnoj Gori.

Back