Protesti protiv Milovog rezima u CG

Policija uništava imovinu građana part 2.

Molimo gradjane koji nam mogu pomoci da dodjemo do vlasnika ovog demoliranog vozila da nam se jave - prema izjavi jednog gradjanina, ocevidca, policijski sluzbenici su palicama razbili ovo vozilo i iz njega izvukli coveka kojeg je onda tuklo desetak sluzbenika
12039464_1044351792283049_3305696956143864039_n.jpg

10406490_1044351798949715_4794994993379477178_n.jpg

ja bih reka da je ovo vozilo potpredsjednika liberalnog saveza crne gore :deda:

U Crnoj Gori Srbi se ne vide, zastavu može svako da nosi, nose je i u Beču i u Berlinu, pa čak i Zagrebu, al to ne znači da je to Srpska zemlja. Srbi u Cnoj Gori nisu ni lanuli kada se Kosovo proznavali, niti sada kada su glasali za prijem u UNESCO. Tamo živi jedan drugi narod a Srbi se ne čuju u Crnoj Gori !!!
Ауууу, како се нису чули када је признато Косово? Био је митинг, можда и већи од овог, али... власт је била јача него јуче.
Зашто Лукашенка називаш диктатором? Тај појам је девалвирао, као и многи други. Сви су диктатори који нису по вољи атлантистима. Енглеска краљица је на власти 40 година, па је нико не назива диктатором, иако има сасвим довољно разлога да понесе ту титулу.
Ситуација се прати управо због тих Срба, због њихове слободе и, наравно, наде да ће атлантисти изгубити још једну партију.

Goran Popović, čovek koji je ranije dobio otkaz zbog dva teška disciplinska prekršaja. Štrajkovao je glađu ispred policijske uprave. Kraće rečeno, organizam kome je puno korito jedina svetinja.

СВИЊА:
11150701_944538288899927_2093702199905659264_n.jpg

ОРАО И СВИЊА
ИЛИ НАША БРАЋА ПОДМИЋЕНА ОД Don Mila

Једном свиња из пуна корита
пред вратима имућнога дома,
и ка умије, по свињски локаше.

Орај гордо на крутој литици
величава крила одмараше
и оштраше смртоносне канџе
бацајући пламене погледе
на све стране у прољетње јутро,
к побједи се новој готовећи.

Него свиња, како се налока,
поиздиже турин обрљани
и угледа на литицу орла.
Грокну крупно, па говори орлу:

„Шта ту чучиш на голој литици,
несретниче и гладни ајдуче,
изгнаниче под општим проклетством?
Што је твоја жалосна судбина?

Празна слава и грабеж крвави,
па и с крвљу ручак без вечере.
Помири се и предај људима,
виђи ка се живи обилато:

мени на дан три корита дају,
све пуније једно од другога;
па цио дан у глиб до ушију,
превраћам се, на свијет уживам;
ни што мислим, ни главу разбијам,
но иза сна на пуно корито.“

Орај тресну, па прикупи крила,
с презренијем одговара свињи:
„Мож се хвалит ка поштено живиш
пред свињама, али не пред нама,
јербо наше племе поносито
таквога се гнушава живота.

Него ти се чудити и није:
свињски мислиш, а свињски говориш
То ти сада дају и госте те,
ал’ не зато рашта ти помишљаш,
но док мало накупиш сланине,
па ће одмах маљугом по цику.

То погађаш, ми смо грабитељи,
под вселенским живимо процесом
опасности и крвопролића;
то су наше игре и пирови.

Но ликови наши поносити
јесу симбол земног величанства,
на крунама царскијем блистају;
јошт се круне диче и поносе
што су лика нашега достојне.“

То изрече, па хитро полети,
ка крилата из лука стријела,
у својему над облаком царству.

Оста свиња у гадном брлогу
чекајући у чело сјекиру.

Петар Петровић Његош, Пјесме, књига I, 208

Ауууу, како се нису чули када је признато Косово? Био је митинг, можда и већи од овог, али... власт је била јача него јуче.
Зашто Лукашенка називаш диктатором? Тај појам је девалвирао, као и многи други. Сви су диктатори који нису по вољи атлантистима. Енглеска краљица је на власти 40 година, па је нико не назива диктатором, иако има сасвим довољно разлога да понесе ту титулу.
Ситуација се прати управо због тих Срба, због њихове слободе и, наравно, наде да ће атлантисти изгубити још једну партију.

Spomenuo sam Lukašenka iz ronije, jer ga na zapadau nazivaju diktatorom dok Milo koji je 27 godina na vlasti je uvažen demokrata. Milo je zapravo najveći diktator u Evropi al je pod pokrovitlejstvom EU, NATO i SAD-a.

Što se tiče Engleske kraljice i sam, sam pisao o tom fenomenu na forumu, slažem se u potpunosti sa tobom.

Ovo sadda što se dešava u Crnoj Gori više liči na ppeti oktobar iz Srbije, kompletan scenario je prokopiran sa svim parolama. Samo još fali Srdja Popović da daje izjave. Ne vidim da se tamo bori neko za Srpstvo, već vidim da neko zloupotrebljava Srpstvo i manipuliše Srbima.

Spomenuo sam Lukašenka iz ronije, jer ga na zapadau nazivaju diktatorom dok Milo koji je 27 godina na vlasti je uvažen demokrata. Milo je zapravo najveći diktator u Evropi al je pod pokrovitlejstvom EU, NATO i SAD-a.

Što se tiče Engleske kraljice i sam, sam pisao o tom fenomenu na forumu, slažem se u potpunosti sa tobom.

Ovo sadda što se dešava u Crnoj Gori više liči na ppeti oktobar iz Srbije, kompletan scenario je prokopiran sa svim parolama. Samo još fali Srdja Popović da daje izjave. Ne vidim da se tamo bori neko za Srpstvo, već vidim da neko zloupotrebljava Srpstvo i manipuliše Srbima.

Поента је да демократију нико не иебе ни два посто. Брига Амере (а и Русе, реално, као и Кину и друге велике силе) да ли је неко демократа или диктатор (шта год ти појмови значили), њима је важно да ли им је неко савезник или не. Ако је савезник подржавају га, ако није покушавају да га оборе. И то је то. Са том разликом што Русија нема намеру да осваја цео свет и да покорава друге народе, као Амери. Зато је мање револуција које су изазвали Руси, а више револуција које је изазвала Америка.

И могу да се сложим са твојом анализом протеста у ЦГ, чак сам читао на порталу ,,Принцип" да је ово све изрежирано у договору власти и ткз. ,,опозиције".

sta je babi Milo to joj se i snilo.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

i posle ce opet srbi da budu krivi. :roll:

Zašto bi nas u Srbiji zamarala dešavanja u Podgorici. Crna Gora je jasno pokazala neprijtaljestvo prema Srbiji, priznali su Kosovo i priznali su Kosovo u UNESC-u. Srbiju treba da zanima povlačenje tih priznaja, onda možemo na Crnu Goru da gledamo drugačlije. Dal je neko na ulici Podgorice lanuo i zatražio da se povuče priznaje Kosova kao nezavisne tvorevine. Nije, barem se nije čulo. Srbiju ništa drugo ne treba da zanima kada je Crna gora u pitanju !!!

Poslednja izmena:

Мислиш , али Мило је признао Космет, санкције , оделио се ...

Срђа га је заобишао .Додуше и 5.октобра су носили шајкаче , певали четничке песме ..викали НЕЗАВИСНОСТ

Нема Срђа везе са овим , ово је народни бунт против НАТО пакта ..Црна Гора неће у НАТО !

- - - - - - - - - -

могла би и ја да се пријавима за мода

Мислиш , али Мило је признао Космет, санкције , оделио се ...

Срђа га је заобишао .Додуше и 5.октобра су носили шајкаче , певали четничке песме ..викали НЕЗАВИСНОСТ

Нема Срђа везе са овим , ово је народни бунт против НАТО пакта ..Црна Гора неће у НАТО !

- - - - - - - - - -

могла би и ја да се пријавима за мода

:zcepanje:

Zašto bi nas u Srbiji zamarala dešavanja u Podgorici. Crna Gora je jasno pokazala neprijtaljestvo prema Srbiji, priznali su Kosovo i prizali su Kosovo u UNEC-u. Srbiju treba da zanima povlačenje tih priznaja, onda možemo na Crnu Goru da gledamo drugalije. Dal je neko na ulici Podgorice lanuo i zatražio da se povuče priznaje Kosova kao nezavisne tvorevine. Nije, barem se nije čulo. Srbiju ništa drugo ne treba da zanima kada je Crna gora u pitanju !!!

Овде се не слажем са тобом. МОРА да нас занима Црна Гора и дешавања у њој. Јер, она је пре свега део нашег идентитета и чак су комунистички скотово који су креирали ,,црногорску нацију", признали да Црногорци имају српско порекло. Друго, наш народ у ЦГ и наша Црква су на удару. Али, не на удару од народа, већ на удару од издајничког Миловог режима.

Дакле, наша Црква, наш народ тамо и наш идентитет МОРАЈУ да нас занимају. Не смемо да дозволимо да се Српска Спарта претвори у црвену Хрватску.

Па баш због таквог става који имаш ти, а који је нажалост био државна Србије политика тада, Мило је успео да одвоји ЦГ од Србије.

Овде се не слажем са тобом. МОРА да нас занима Црна Гора и дешавања у њој. Јер, она је пре свега део нашег идентитета и чак су комунистички скотово који су креирали ,,црногорску нацију", признали да Црногорци имају српско порекло. Друго, наш народ у ЦГ и наша Црква су на удару. Али, не на удару од народа, већ на удару од издајничког Миловог режима.

Дакле, наша Црква, наш народ тамо и наш идентитет МОРАЈУ да нас занимају. Не смемо да дозволимо да се Српска Спарта претвори у црвену Хрватску.

Па баш због таквог става који имаш ти, а који је нажалост био државна Србије политика тада, Мило је успео да одвоји ЦГ од Србије.

Ali Crna Gora se pretvrorila u neprijatleja, stav države Srbije mora da bude takav. Demonstracije u Podgorici, koje predvode Liberali, gde se okupi 20 000 gradjana i traže smenu Mila, po receptu petog oktobra iz Srbije, to je vrlo sumnjivo da se neko tamo zalaže za Srpsku stvar ???

Ali Crna Gora se pretvrorila u neprijatleja, stav države Srbije mora da bude takav. Demonstracije u Podgorici, koje predvode Liberali, gde se okupi 20 000 gradjana i traže smenu Mila, po receptu petog oktobra iz Srbije, to je vrlo sumnivo da se neko tamo zalaže za Srpsku stvar ???

Црна Гора је непријатељска? Па по томе и Србија је непријатељска држава Србима? Е па нећемо тако, није држава непријатељска и ниј народ такав, него је режим такав. Има Срба у Црној Гори пуно и Србији наклоњених Црногораца, она још није црвена Хрватска, али прети то да буде.

Србија МОРА да се ангажује, јер то српски простор, мора Србија да се заузме за свој народ тамо, да не дозволи да њиме манипулишу, да заштити своју Цркву, не сме све то пасивно да посматра и још да подржава издајника Мила.

Али, ми немамо српску и одговорну власт, него имамо издајнике. О томе се ради.

Zašto bi nas u Srbiji zamarala dešavanja u Podgorici. Crna Gora je jasno pokazala neprijtaljestvo prema Srbiji, priznali su Kosovo i priznali su Kosovo u UNESC-u. Srbiju treba da zanima povlačenje tih priznaja, onda možemo na Crnu Goru da gledamo drugačlije. Dal je neko na ulici Podgorice lanuo i zatražio da se povuče priznaje Kosova kao nezavisne tvorevine. Nije, barem se nije čulo. Srbiju ništa drugo ne treba da zanima kada je Crna gora u pitanju !!!
Тако јесте, али баш зато нас занимају дешавања у ЦГ.
Има ли ишта слађе но када видиш да непријатељ цркава? :D

Ali Crna Gora se pretvrorila u neprijatleja, stav države Srbije mora da bude takav. Demonstracije u Podgorici, koje predvode Liberali, gde se okupi 20 000 gradjana i traže smenu Mila, po receptu petog oktobra iz Srbije, to je vrlo sumnjivo da se neko tamo zalaže za Srpsku stvar ???

Imenice koje označavaju pripadnike ili pristalice političkih stranaka i ideja - liberali,demokrati,socijalisti... pišu se malim početnim slovom kao i pridevi izvedeni od imenica koje se inače pišu velikim početnim slovom ako je reč o nacijama.Tako srpska stvar,grčki turizam.mađarska kuhinja i sl.
U dešavanjima juče u Titogradu nisu protestovali liberali.Liberal u Crnoj Gori znači crnogorski nacionalista,zaluđenik mitova o Crnoj Gori koja kako veruju nikad nije pala pod vlast Turaka.

Poslednja izmena:
Imenice koje označavaju pripadnike ili pristalice političkih stranaka i ideja - liberali,demokrati,socijalisti... pišu se malim početnim slovom kao i pridevi izvedeni od imenica koje se inače pišu velikim početnim slovom kao što nacije.Tako srpska stvar,grčki turizam.mađarska kuhinja i sl.
U dešavanjima juče u Titogradu nisu protestovali liberali.Liberal u Crnoj Gori znači crnogorski nacionalista,zaluđenik mitovima o Crnoj Gori koja nikad nije pala pod vlast Turaka.

Па и није. Остала је светионик српске слободе, искра слободе Србинове. Последња пала српска држава, а неки би да је се одрекну. Брука! Па ти који би се одрекли су исти као и ови милодукљани што су сад тамо на власти.

pisi tabu, pa pokusaj. ja sam bila mod na psihologiji, 10 dana doduse..dovoljno da iscitam interni 4um, ono sto me je zanimalo. :mrgreen: posle sam casno podnela ostavku, a ne ko ovaj milo sto zauzeo fotelju..:lol:

Другарице покушаћу ..увек ми је била жеља да будем на власти ..да чиним добра дела за народ , ако би ја постала мод , чинила би добра дела за формураше ..Иди ти на здравље и престани пушти другарице , није тешко , веруј ми .

Па и није. Остала је светионик српске слободе, искра слободе Србинове. Последња пала српска држава, а неки би да је се одрекну. Брука! Па ти који би се одрекли су исти као и ови милодукљани што су сад тамо на власти.

Ali to što postoje kako kažeš Milodukljani posredno je rezultat istorijskih mitova koje su komunisti tačnije koje je Josip Broz iskoristio za formiranje crnogorske nacije 1945 godine.

Ali to što postoje kako kažeš Milodukljani posredno je rezultat istorijskih mitova koje su komunisti tačnije koje je Josip Broz iskoristio za formiranje crnogorske nacije 1945 godine.

Ма знам ја зашто они постоје и ко их је створио (Хрвати и комунисти), али кажем ко се данас одриче Црне Горе, ништа није бољи од милодукљана.

Е, а Црна Гора јесте била оаза српске слободе, а њене планине и брда сачувале су Косовски Завет и аманет прађедовски. Већинско становништво Србије данас вуче корене из ЦГ, јер су се Срби, након турских освајања, раселили по црногорским брдима и планинама, а касније се делови тог становништва селили на простор Србије. Тако да данас већинско становништво вуче порекло из ЦГ и Херцеговине. Зашто то негирати, зашто се стидети корена.

То су чињенице. Е зато што смо повезани, судбина нам је иста и не смемо ЦГ одбацивати и одрицати се од ње.

da podvučem crtu .
1. protest odlično organizovan od strane vlasti da se smire nemiri .
2. vođe protesta nešto malo gore od vlasti tako da je i bila promena ne bi ništa značilo .
3 . kao fol uhapšen onaj klošar , ali je medojević mudro ostavljen na slobodi ako nešto krene loše po vlast da ima ko da je smiri protest .
4 . prevelika represija od strane policije je korišćena jer je postojao opravdan strah da neko nekontrolisano ne preuzme protest i da stvarno onda bude pravi protest .

5. upravu su svi koji tvrde da u srbiji neće biti ništa sve dok se ne oslobodi crna gora .....to je i logično jer smo zatvoreni sa svih strana neprijateljski nastrojenim komšijama i bilo kakva revolucija nema izgleda na uspeh

Ма знам ја зашто они постоје и ко их је створио (Хрвати и комунисти), али кажем ко се данас одриче Црне Горе, ништа није бољи од милодукљана.

Е, а Црна Гора јесте била оаза српске слободе, а њене планине и брда сачувале су Косовски Завет и аманет прађедовски. Већинско становништво Србије данас вуче корене из ЦГ, јер су се Срби, након турских освајања, раселили по црногорским брдима и планинама, а касније се делови тог становништва селили на простор Србије. Тако да данас већинско становништво вуче порекло из ЦГ и Херцеговине. Зашто то негирати, зашто се стидети корена.

То су чињенице. Е зато што смо повезани, судбина нам је иста и не смемо ЦГ одбацивати и одрицати се од ње.

Ne radi se o odricanju srpskog naroda u Crnoj Gori, oni su mekani i nisu u stanju da se izbore za svoje, za razliku na primer od Srba u Bosni. Crna Gora svojom pilitikom šteti Sbiji, dok Srbi koji žive u Crnoj Gori nisu snažni da se bore za Srbiju. Zato Srbija mora da ima čvrst odnos prema Crnoj Gori u političkom smislu.

Dok ostale veze, kultura, pa same rodbinske veze, jezik, crkvu. Naravno da to treba sačuvati.

Back