svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Seki mu je rodjeni brat
Jesi siguran?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Seki mu je rodjeni brat
Jesi siguran?
Bosnjaci hercegovci
- - - - - - - - - -
Znam da mu je brat u to sam siguran ali da li je rodjeni nisam
Ja mislim da su amidžići što rekli Trokutistanci...
- - - - - - - - - -
A ti zaboravljaš da je bio "herceg od Svetog Save" da je bio Srbin i svetosavski pravoslavac...
Ovako izvjestavaju muslimanski mediji iz sarajeva
inace ovaj radoncic je brat fahrudina radoncica koji je doso iz CG u sarajevo i bio potrcko Alije Izetbegovica i tako se obogatio
sada vodi trecu stranku po snazi kod muslimana u BIH inace dobar prijatelj sa Dodikom
Na in4s.net nema jos najava za nove protesteУ колико почињу протести данас?
Наравно да никада није осетио сузавац. Други пут понесите маске направљене од густе газе (материјал за пелене) натопљене раствором соде бикарбоне.Vidjela bih tebe u tom haosu kako ponosno stojis, kako ne letis sto dalje od suzavca. Jesi li uopste ikada osjetio suzavac ili sok bombu? Sve ti se grci u plucima, povraca ti se, ne mozes da dises...ne vidis od suza, idu ti sline i bala...ponizen si, bijesan, ogorcen i samo mislis o tome kako ces da se vratis tamo da im hebes mamu , ali si nemocan, narod posrce, pada...stari ljudi... polako, tek je pocelo.
"prvo te ignorisu, onda ti se smiju, onda te biju, onda pobjedjujes"
Врло вероватно али има ту једна битна чињеница.
Сви режими који су се оформили после 1990 године широм Еворпе су на силу наметнути фашистички, демократски и нацистички елемети који имају само један задатак а то је да буду верни извршиоци америчких наређења која се спроводе преко Брисела а чији су извршиоци такозване демократске владе а у пракси крајње квислиншки и издајнички отпад, људски шљам, криминалци, рекеташи, убице .....
Зато су сви ти режими врло крхки и слаби и не треба много да се скрше сами од себе.
Било ко да стоји иза ових дешавања уопште није толико битан колико чињеница да ће било ко да дође после бити још лакше смењив.
А знаћемо ко стоји иза овога тек онда ако почне цео квислиншки окупациони систем власти да се урушава сам од себе.
На жалост, пошто САД и ЕУ ћуте, по свој прилици они стоје иза овога али кад се смени црногорски велики мафијашки шеф тек следећи ће бити толико лако смењив као да се хапси пијани кафански бурдеља.

Наравно да никада није осетио сузавац. Други пут понесите маске направљене од густе газе (материјал за пелене) натопљене раствором соде бикарбоне.![]()
Džaba im ako ih uhvati iznenadno da naknadno stavljaju maske.
Jednom sam se nagutala suzavca i to iskustvo nikad neću zaboraviti, onomad kad su nepismena stranka još bili šatro radikali , a već su bili prodati i organizovali sličan skup na Trgu.
Nije mi žao ovih što u ime stranki gutaju suzavac jer očekuju isplatu za to junačenje, žao mi onih zavedenih koji zaista misle da posle ovog dolaze bolji i moralniji , a još nisu svesni koja će tek govna posle Mila da im instaliraju.
После оволиких револуција и упустава, графичких приказа и ко зна чега све, они долазе на протесте против диктарота неприпремљени.
Али добро на новом скупу очекујем барем 10-100 људи са гас маскама. У формацијама за одвајање полицајаца и отимање опреме.
А касније и више.
Довољно је погледати пар скимака са Мајдана и видети организацију истурених група.
Snimak je nastao 15 minuta nakon brutalnog prebijanja Mija Martinovića, prilikom čega je zadobio teške prelome na više mjesta po tijelu. Nakon što je u teškom stanju ležao na pločniku 15 minuta, odred policije je napokon odlučio da mu pruži pomoć i preveze ga u Klinički Centar. Tom prilikom se jasno vidi da policajci, iako su odlično svjesni težine povreda koje su nanijeli Martinoviću, bez mnogo saosjećanja i bez žurbe, uz povike kolegama da pomognu, stavljaju Martinovića u vozilo i odvoze.
I to ali ako i ne vide Majdan zar iz našeg iskustva nisu ništa naučili i videli , a ne izbivaju iz naše kuće ?!