Protesti protiv Milovog rezima u CG

Lideri opozicije Mandic i Radulovic su vec vise od 12 sati u zatvoru i ako nikakvo krivcno delo nisu ucinili, osim ako je organizacija protesta krivica po nekima.

Niko ne zna sta se sa njima desilo.

Tako je nesto moguce samo u zemljam gde su na vlasti fasisticki rezimi da se lideri opozicije hapse.

Isti taj narod koji se pobunuio sinoć će u proljeće opet glasati DPS. Obećavaće im posao, pa će na tu foru da ih navuku, a kad prođu izbori, odyebaće ih kao djevojku koja im je dala prvu noć.

ne mogu ni da se zaposle ako nisu za dps

25 godina je vladavina Mila, dvaput je dvaput, a za drzavnu platu ce i da zaokruze i pojedu izborni listic.

fora je sto sada zamajavaju narod sa tim i sto je ovo tehnicka, kao, vlada, do prijema u NATO.

[ Sunday, October 25, 2015 8:42 AM ] Mama : Mislila sam da nikad vise necu imati taj gorak osjecaj .Da nije moguce da dodje da promjena a sad sam toliko ogorcena dana sljedece idem i ja ...
[ Sunday, October 25, 2015 8:43 AM ] Mama : Da tebi sine nesto bude meni ne treba vise nista...
[ Sunday, October 25, 2015 8:43 AM ] Mama : Bas bi me bilo briga ko je na vlasti ...
[ Sunday, October 25, 2015 8:44 AM ] Mama : Kako ste prosli ?
[ Sunday, October 25, 2015 8:45 AM ] : nagrdjeno
[ Sunday, October 25, 2015 8:46 AM ] nagutali se suzavca
[ Sunday, October 25, 2015 8:46 AM ] uzas
[ Sunday, October 25, 2015 8:46 AM ] Mama : Pricaj mi ...

[ Sunday, October 25, 2015 8:46 AM ] Mama : Gutali smo suzavac i ja i tata ...
[ Sunday, October 25, 2015 8:48 AM ] Mama : Jelena nije mogla na Zabjelu da otvori prozor jer je osjecala suzavac .
[ Sunday, October 25, 2015 8:48 AM ] : zasuli su grad suzavcem
[ Sunday, October 25, 2015 8:48 AM ] Mama : Toliko ste bili opasni demostranti da su bacili tonu .
[ Sunday, October 25, 2015 8:49 AM ] : u jednom trenutku pred ispaljivanje suzavca ja osjetim strah

[ Sunday, October 25, 2015 8:49 AM ] : i okrenem se oko sebe
[ Sunday, October 25, 2015 8:49 AM ] : i u mom vidokrugu ni jedna zena
[ Sunday, October 25, 2015 8:50 AM ] : najkriticnije je bilo odmah cim su ga ispalili
[ Sunday, October 25, 2015 8:51 AM ] : bili su oni lanci i stubicci i narod je nagrnuo na nas, ja sam se uplasila da necu uspjeti da ga preskocim jer su bas brzo nasrcali gurali
[ Sunday, October 25, 2015 8:51 AM ] : svi su okolo govorili polako
[ Sunday, October 25, 2015 8:51 AM ] : pocela je gomila da nas gura prema moraci, u park, u siblje

[ Sunday, October 25, 2015 8:52 AM ] : oko nas je bio samo dim koji te uzasno pece, ne mozes da dises
[ Sunday, October 25, 2015 8:52 AM ] : ja i mico smo se drzali za ruke
[ Sunday, October 25, 2015 8:53 AM ] : u jednom trenutku se isprijecilo nesto...mico je poceo da me vuce u strahu da se ne razdvojimo

[ Sunday, October 25, 2015 8:53 AM ] ja sam nekako usppjela da vidim da je to samo drvo i uhvatila ga sa druge strane da bi mi on pustio ruku
[ Sunday, October 25, 2015 8:54 AM ] : mico je nasao put iza nekog grmlja i mi smo trcali sa narodom, svi su govorili ne traljajte oci, zadrzite dah, ovamo, ovamo
[ Sunday, October 25, 2015 8:54 AM ] : nepoznati ljudi su pmagali jedni drugima
[ Sunday, October 25, 2015 8:55 AM ] Mama : Uzas koji ako Crnogorski narod oprosti neka zivi u mraku ....
[ Sunday, October 25, 2015 8:55 AM ] : onda smo sreli balsu koji je poludio sto ga nismo poslusali...majkoooo jesam li ti rekao da ne dolazis
[ Sunday, October 25, 2015 8:55 AM ] Mama : I dalje
[ Sunday, October 25, 2015 8:55 AM ] : sad i o vama moram da brinem, dje je luka
[ Sunday, October 25, 2015 8:56 AM ] : luka od 15 godina nismo znali dje je u tom haosu!
[ Sunday, October 25, 2015 8:56 AM ] : od tog momenta smo bili zajedno sa balsom, pokusavali smo da se sto dalje udaljimo od suzavca, ali je on ispaljivan sa svake strane
[ Sunday, October 25, 2015 8:57 AM ] : svi su vikali ne trljajte oci, dojite ovamo, ovdje je cistije
[ Sunday, October 25, 2015 8:58 AM ] : posli smo u ulicu kralja nikole i uputili se prema parku jer je tamo vazduh bio cistiji
[ Sunday, October 25, 2015 8:58 AM ] : cinilo se nakratko da je kraj
[ Sunday, October 25, 2015 8:58 AM ] : ali su onda ispalili suzavac i sa strane hotela crna gora i sa strane sat kule
[ Sunday, October 25, 2015 8:59 AM ] : mi smo htjeli da se docepamo auta koji nam je bio parkiran tamo i upali smo u novi dim suzavca
[ Sunday, October 25, 2015 8:59 AM ] : i opet uzas, peku oci, suze, ne vidis, ne mozes da dises
[ Sunday, October 25, 2015 8:59 AM ] Mama : UZAS
[ Sunday, October 25, 2015 8:59 AM ] : ne znam da li je to bio samo suzavac ili i sok bombe
[ Sunday, October 25, 2015 9:00 AM ] : neka omladima je pocela da lomi izloge i da gadje sve sto se moglo slomiti
[ Sunday, October 25, 2015 9:00 AM ] : drugi su govorili, nemojte
[ Sunday, October 25, 2015 9:00 AM ] : vristali
[ Sunday, October 25, 2015 9:00 AM ] : privuci cete policiju, prestanite
[ Sunday, October 25, 2015 9:00 AM ] Mama : UZAS
[ Sunday, October 25, 2015 9:01 AM ] : onda se javio balsin druga da se sreo sa lukom u centru i mi smo bili kod lide kod gintasa i stali tu da ih sacekamo
[ Sunday, October 25, 2015 9:02 AM ] : medjutim ubrzo smo i odatle morali da idemo dalje prema autobuskoj stanici gdje je kordon policije prosao pored nas sa dzipovima i onim bijelim kombijima kao kola hitne pomoci
[ Sunday, October 25, 2015 9:03 AM ] : puno njih je kod autobuske ocajno pokusavao da nadje taksi isto kao i mi jer nam je auto ostao daleko u oblaku suzavca
[ Sunday, October 25, 2015 9:04 AM ] : u tom trenutku je dosao balsin druga sa lukicom i mi smo konacno odlucili da pjeske krenemo kuci, da se udaljimo od dima a balsa je odahnuo i ostao sa drugovima
[ Sunday, October 25, 2015 9:04 AM ] : otisli smo do rode na tuski pjeske
[ Sunday, October 25, 2015 9:05 AM ] : balsa nam je poslije javio da je u nekom ulazu i da je njednom starom covjeku pozlilo i da oni nece da ga ostave a da ne mogu da izadju
[ Sunday, October 25, 2015 9:05 AM ] : mi smo stigli kuci i sve vrijeme se raspitivali kod balse z tog dedu
[ Sunday, October 25, 2015 9:05 AM ] Mama : Place mi se
[ Sunday, October 25, 2015 9:06 AM ] : balsa i njegovi drugovi se nisu odvajali od njega dok se nije malo povratio, kad se sve rascistilo poslije sat i po izasli su i on je dosao kuci
[ Sunday, October 25, 2015 9:06 AM ] : po ulicama je narod iskazivao bunt i nezadovoljstvo prevrcuci kontejnere
[ Sunday, October 25, 2015 9:07 AM ] : auta su haoticno isla ulicama izbjegavajuci kontejnere
[ Sunday, October 25, 2015 9:07 AM ] Mama : Sve sam slicno prosla .Mogla si fino da budes kuci!
[ Sunday, October 25, 2015 9:08 AM ] : moglo se cuti po neko pitanje medju ljudima, jeste li dobro, treba li vam pomoc
[ Sunday, October 25, 2015 9:09 AM ] Mama : Covjeka takve havarije ujedinjuju u muci ...
[ Sunday, October 25, 2015 9:09 AM ] Mama : Tako treba da ih skidaju sve dok ne odu ...
[ Sunday, October 25, 2015 9:10 AM ] Mama : Dobro je jedino sto nije bilo poginulih
[ Sunday, October 25, 2015 9:10 AM ] Mama : A oni nece dati vlast pa i da padne krv.
[ Sunday, October 25, 2015 9:11 AM ] : tacno
[ Sunday, October 25, 2015 9:11 AM ] Mama : I sto onda ....Zato pamet u glavu ...
[ Sunday, October 25, 2015 9:12 AM ] Mama : Kako ste sad bole li vas oci ?
[ Sunday, October 25, 2015 9:13 AM ] : kad sam dosla kuci umila sam se i tu je nastao novi ocaj
[ Sunday, October 25, 2015 9:14 AM ] : sve te pece, uzas
[ Sunday, October 25, 2015 9:14 AM ] : nisam znala
[ Sunday, October 25, 2015 9:14 AM ] : samo sam rekla micu i luki da se ne umivaju
[ Sunday, October 25, 2015 9:17 AM ] Mama : Sad si vidjela sve i smiri djecu i trpi vlast nece dugo .

[ Sunday, October 25, 2015 9:17 AM ] Mama : U svemu zlom ima nade da se nas narod budi ...
[ Sunday, October 25, 2015 9:18 AM ] Mama : Nista vise nece biti isto ...Nadam se ...Ovo je pocetak njihovog kraja ...

25 godina je vladavina Mila, dvaput je dvaput, a za drzavnu platu ce i da zaokruze i pojedu izborni listic.

fora je sto sada zamajavaju narod sa tim i sto je ovo tehnicka, kao, vlada, do prijema u NATO.

To tek nije tačno, do posla u državnim firmama se dolazi samo ako imaš debelu vezu. Ako si za DPS, a nemaš vezu, možeš samo da se slikaš.

Lik vas lozi,nema Milo toliku podrsku ,da je imao nebi krao svake izbore i pokro referendum
Milova ANB ima prislusne uredjaje u svakoj spavacoj sobi u CG jos od vremena sfrj

- - - - - - - - - -

To tek nije tačno, do posla u državnim firmama se dolazi samo ako imaš debelu vezu. Ako si za DPS, a nemaš vezu, možeš samo da se slikaš.

I moras da se izjasnjavas kao crnogorac ako hoces posao

to i kažem, takve pozicije ni očevi ni sinovi ne žele da izgube, a sem malog broja, svi su podložni kupovini.

svi su u ovom vremenu matrijalizma u kom zivmo podlozni kupovini ali broj ljudi koji radi u drzavnoj administraciji i javnim firmama je zanemarljiv zato milo kupuje licne karte,ima gomilu mrtvih koji su na birackom spisku a umjesto kojih glasaju aktivisti dps,zato se brisu simpatizeri opozicije sa spiskova i ne dozvoljava im se glasanje i ko zna sta jos rezim radi

Jeste, ali za početak moraju da budu neke nove tice, ovako ka sokolovi su odlećeli za deset minuta od prvog suzavca.

Vidjela bih tebe u tom haosu kako ponosno stojis, kako ne letis sto dalje od suzavca. Jesi li uopste ikada osjetio suzavac ili sok bombu? Sve ti se grci u plucima, povraca ti se, ne mozes da dises...ne vidis od suza, idu ti sline i bala...ponizen si, bijesan, ogorcen i samo mislis o tome kako ces da se vratis tamo da im hebes mamu , ali si nemocan, narod posrce, pada...stari ljudi... polako, tek je pocelo.

"prvo te ignorisu, onda ti se smiju, onda te biju, onda pobjedjujes"

Poslednja izmena:
9fe8379459557f9603e61ae3-1.jpg

Да ли Србија има право на Драч у Албанији и Скадар .тамо још увек има људи који су верници Православне цркве и изјашњавају се Србима , не Црногорцима .

Njima je to isto... u Albaniji čak ima i muslimana i rimokatolika koji se izjašnjavaju/osjećaju kao Srbi (ili Crnogorci)...

svi su u ovom vremenu matrijalizma u kom zivmo podlozni kupovini ali broj ljudi koji radi u drzavnoj administraciji i javnim firmama je zanemarljiv zato milo kupuje licne karte,ima gomilu mrtvih koji su na birackom spisku a umjesto kojih glasaju aktivisti dps,zato se brisu simpatizeri opozicije sa spiskova i ne dozvoljava im se glasanje i ko zna sta jos rezim radi

milo vlada 25 godina, od toga je npr. namestio referendum o otcepljenju, ali nije sam, dva izbora recimo da je štelovao, ostalo vlada legitimno...oni su imali onu euforiju sa njim mlade države i on je izbore dobio čisto.

drugo, tamo niko ne sedi na terasi i javno se izjašnjava, tamo se o nekim stvarima ne razgovara....tek najtvrdokorniji i kažu za koga su, njima ne zna ni rođena žena za koga su u stvari, pa nisu CG, bez vređanja imali sve te funkcije decenijama... radi se o vrlo specifičnom mentalitetu... ja sam čak pomišljao i da je Marović i ostali, ako se nekome zamerio od tajkuna, udario sad u Mila.....ne samo oni, naravno...

Njima je to isto... u Albaniji čak ima i muslimana i rimokatolika koji se izjašnjavaju/osjećaju kao Srbi (ili Crnogorci)...

У принципу и јесте исто .Драч би требао да буде наш , као и Скадар .то се може обистинити када се ујединимо са Црном Гором , Македонијом и Републиком Српском .

Ovako izvjestavaju muslimanski mediji iz sarajeva
inace ovaj radoncic je brat fahrudina radoncica koji je doso iz CG u sarajevo i bio potrcko Alije Izetbegovica i tako se obogatio
sada vodi trecu stranku po snazi kod muslimana u BIH inace dobar prijatelj sa Dodikom

Seki, Seki....prividjaju ti se cetnici! hhahahhhahhahaa

Potrebno je formirati prelaznu vladu da bi se obezbijedili slobodni i fer izbori koji, Kolumbo, slijede!

Trebaš imati nekog glavonju u DPS-u ili SDP-u...

- - - - - - - - - -

Na srpskim medijima se slamo šta može čuti o CG... ja sam se sinoć informisao na Al Džaziri o dešavanjima u Pg...
To je zato sto su i Vucic i Dodik Milovi prijatelji , a i vise od toga , posto je Gospodar svojevremeno pomagao i jednom i drugom da dodju na vlast i finansijski i logisticki,pa onda Cane Zabac,Beba Popovic i ostali zajednicki prijatelji . Ni vlastima u BG ,ni u BL ne odgovara ono sto se desava Milu zato se o tome gotovo da i ne prica u domacim medijima ,a i nije zgodno da narod u Srbiji i RS gleda da cak i nejaka opozicija moze napraviti ozbiljne probleme toboze stabilnom i cvrstom rezimu .

Poslednja izmena:
milo vlada 25 godina, od toga je npr. namestio referendum o otcepljenju, ali nije sam, dva izbora recimo da je štelovao, ostalo vlada legitimno...oni su imali onu euforiju sa njim mlade države i on je izbore dobio čisto.

drugo, tamo niko ne sedi na terasi i javno se izjašnjava, tamo se o nekim stvarima ne razgovara....tek najtvrdokorniji i kažu za koga su, njima ne zna ni rođena žena za koga su u stvari, pa nisu CG, bez vređanja imali sve te funkcije decenijama... radi se o vrlo specifičnom mentalitetu... ja sam čak pomišljao i da je Marović i ostali, ako se nekome zamerio od tajkuna, udario sad u Mila.....ne samo oni, naravno...

Vidi ja sam bio jednom posmatrac na jednom izbornom mjestu na izborima u BIH posle rata 2000god ,izborima koje je organizovao zapad i na svakom mjestu su bili stranci iz OSCE pa sam se nagledo svacega e sad zamisli ti izbore koje organizuje Milov rezim koji iza sebe ima cjelokupni aparat drzave i tajnu sluzbu ANB i gomilu novca...ko prati CG izbore mogao je da vidi da je vlada CG izborni stab DPS ,oni to i ne kriju

- - - - - - - - - -

To je zato sto su i Vucic i Dodik Milovi prijatelji , a i vise od toga , posto je Gospodar svojevremeno pomagao i jednom i drugom da dodju na vlast i finansijski i logisticki,pa onda Cane Zabac,Beba Popovic i ostali zajednicki prijatelji . Ni vlastima u BG ,ni u BL ne odgovara ono sdto se dedsava Milu yato se o tome govoto dsa i ne prica u domacim medijima ,a i nije zgodno da narod u Srbiji i RS gleda da cak i nejaka opozicija moze napraviti ozbiljne probleme toboze stabilnom i cvrstom rezimu .

Dodikov rezim u srpskoj je na udaru zapada,a opozicija koja ne izlazi iz stranih ambasada u sarajevu je najavila da ce na ulicu ali dodik je brzo reagovao i rekao da ce odmah raspisati vandredne izbore pa da se vidi

Nije to ništa neobično , partijokratija je rašireni balkanski model , i oni iz opozicije zaposle svoje gdje su u mogućnosti .. prvo se bore oko plijena i razdijele ga izmeđuse, onda meću poslušne , sve se širi u vidu koncentričnih krugova kao kad u vodu padne kamen ..

Poslednja izmena:
Opozicija u RS ima možda i više razloga da mitinguje...

- - - - - - - - - -

Nije to ništa neobično , partijokratija je raširireni balkanski model , i oni iz opozicije zaposle svoje gdje su u mogućnosti .. prvo se bore oko plijena i razdijele ga izmeđuse, onda meću poslušne , sve se širi u vidu koncentričnih krugova kao kad u vodu padne kamen ..

Što si ti neki pametan ćoek k'o da si iz RS porijeklom ;)

- - - - - - - - - -

Šeki Radončić je rođah Fahrin...

Back