Moračanin
Veoma poznat
- Poruka
- 11.434
Milo da ima i malo dostojanstva, prihvatio bi nove izbore.
Poslati policiju na narod je sramota i zato mora otići u p.m.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То не знам, али сам сигурна да ово неће тако безболно да се заврши. Биће још свашта. Жао ми је што ће Срби опет награбусити.Skočiće mu podrška za 2%...
u hn pre neki dan smenjen predsednik opstine, smenio ga lokalni biznismen, verovatno na vreme da se ne pobune nocas
Руси су пре 7 дана упозорили да се спрема мајдан као у Украјини.
Ухапшен Мандић.
Zar nije u HN predsjednik opštine brat ovog Mandića?
Milo da ima i malo dostojanstva, prihvatio bi nove izbore.
Мене више занима где је Медојевић. Нико га не помиње као да је у земљу пропао!!!!sklonili ga da ne guta suzavac više ....sada idu lepo na ja'njetinu i prasetinu i mirna Bačka
![]()
Naravno i Risto Sotona je tu ...
Мене више занима где је Медојевић. Нико га не помиње као да је у земљу пропао!!!!

Једини прави владика у СПЦ је управо Амфилохије. Штета што он није био изабран за патријарха а не овај екумениста Иринеј.
Ово је било у режији англосаксонаца, а сада на сцену ступају Руси.Jake snage policije obezbeđuju zgrade Vlade, skupštine, Radiotelevizije CG, predsjedništva i sedišta drugih državnih institucija. U centru Podgorice gotovo da nema ljudi. Dim suzavca polako se povlači.
Ostade Milo. Za sada.
То не знам, али сам сигурна да ово неће тако безболно да се заврши. Биће још свашта. Жао ми је што ће Срби опет награбусити.
Ово је било у режији англосаксонаца, а сада на сцену ступају Руси.![]()

Руси паметно раде. Живи били, па видели.ne znam zašto , ali i meni se čini da će biti upravo tako