Protesti protiv Milovog rezima u CG

Нема Срба који су радили против Србије, сви су се они изјаснили као ********* ! Па јел ти можеш да осетиш бол Србина из ЦГ кад прочита то што Електрика и ти пишете ? Па децу им малтретирају по школама ако пишу ћирилицом, ако кажу да су Срби, посао не могу да добију у ниједној државној установи, чист усташлук. И ти онда кажеш баш ме брига за све у ЦГ :( Па као да они не знају ко је Медојевић и за шта се он залаже па им ти отвараш очи, јел ти схваташ да ЦГ убацују у НАТО по кратком поступку, убрзано, под хитно :rtfm: То је потребно спречити свим средствима, па и говњивом мотком као што је Медојевић :rtfm:
Не знам шта да ти кажем, осим да прочиташ још једном полако и са разумевањем. То што сам написала мислим на све Србе, ма где били.

Ne znam ja šta vi izbosne i gde saranjujete i zabole me za to ali ako misliš na bivšeg Predsednika Jugoslavije Miloševića kakve on veze ima sa crnonajgorom sem nekog daljnjeg porekla i to totalno nebitnog u toj meri da taj krš tamo nikad nije ni spomenuo.

bosanska posla , u sve bi da se mešaju, margarinci :roll:

Kad pljuješ po Srbima budi dosljedna... oboje Miloševićevih roditelja su Crnogorci, pa pitam je li to važi i za njega?

Milova policija
12170618_840014369449707_1076659668_n.jpg

Osim što je govorio da će se Crna Gora otcepiti objašnjavao je i da će udar na srpski jezik biti silan u Crnoj Gori i da će bezbožna vlast udariti i na srpsku crkvu. Neki građani koji su navodno imali direktan susret sa ocen Tadejom kažu da im je rekao da će u Crnoj Gori u jednom trenutku početi građanski rat, a na kraju i rat sa Albancima. Jednom čoveku iz Nikšića koji je stalno išao kod starca Tadeja rekao je da ne kupuje stan u Nikšiću, jer još nije pravo vreme, i da Crna Gora uskoro postaje nezavisna te da će za Srbe biti veoma teško. Ipak, opet je rekao da će Srbi na kraju, posle velikih stradanja pobediti, ali da će cena pobede biti veoma velika. Najveći udar biće na SPC u Crnoj Gori i Mitropoliju na Cetinju. Na kraju, kako je govorio starac Tadej, Crnu Goru će miriti ljudi iz Srbije, i ona će na kraju ponovo ući u sastav jedinstvene srpske države. Čak je govorio da će i mošti Svetog Vasilija Ostroškog jedno vreme morati da budu prebačene iz Ostroga na sigurnije mesto, piše u tekstu na pogledi.rs.

Нема шта ми да их пре или потцењујемо. Имају своју државу, ми им се не мешамо. Нека тамо раде шта хоће.
Мене занимају само Срби из Ц. Горе.
Ово што се дешава се могло и очекивати-дали су им 7 дана да се лепо припреме, организују разбијање демонстрација. Захвалите Медојевићу и Мандићу.

Не чује се ништа сад барем из мог насеља које на 5 аутом, покушао сам доћи до центра али не може се проћи. Народ се разбјежао према Старој Вароши које у близини центра. Никад оволико сузавца није бачено да буквално као даје пала магла у читавом граду.

Какви су да су, макар су се мењали.

Ма то да ли се неко мења или не нема никакве везе ако је владар добар.

Имамо савршен пример Лукашенка који влада већ 15 година и пре месец дана је добио подршку од 85% гласача да то и настави.

Back