Protesti protiv Milovog rezima u CG

Ново полицијско насиље дукљањероса Мила БРИТВЕ:
Ухапшен универзитетски професор Владимир Божовић
http://www.in4s.net/index.php/novo-...sen-univerzitetski-profesor-vladimir-bozovic/

12106948_10153746196617728_5008100626693326254_n.jpg

Desilo se kao što sam i predviđao;
Sa četničkim parolama se ništa ne može napraviti u CG.

Samo se čudim da pošalje 1000 policajaca na oko 100 protestanata.
10 na 1.

Evo čujem da se ponovo okupljaju (50-100) pred skupštinom na trotoaru i da su vrlo ratoborni iako od policije dobijaju po lobanji.

Desilo se kao što sam i predviđao;
Sa četničkim parolama se ništa ne može napraviti u CG.

Samo se čudim da pošalje 1000 policajaca na oko 100 protestanata.
10 na 1.

Evo čujem da se ponovo okupljaju (50-100) pred skupštinom na trotoaru i da su vrlo ratoborni iako od policije dobijaju po lobanji.

Što se čudiš za 10 na 1? :lol: 1918. Da se nikad ne zaboravi! NATO sačuva' nas, ka Boga te molimo, da nas opet ne okupirau monstrumi

Vidi da je samo u pitanju 100 demostranata kako nam ti ovde stalno govoris ,Milu bi bolila ona stvar,ignorisao bi ih ali Milo je malo nervozan i u velikom strahu cim je jutros krenuo silom na mirne demostrante
Ima Milo tajnu policiju koja prati svaku kucu u cg,to je jedina komunisticka sluzba koja ne da se nije reformisala nego je postala mnogo gora nego u vreme komunizma.Bolje je milo obavjesten nego ti

Moracanin jesi li ti Turcin,Jedan moj dobar prijatelj iz Berana mi je prico da samo Turci u CG podrzavaju Mila i da je CG policija 80% sastavljena od crnogorskih poturica

Vidi da je samo u pitanju 100 demostranata kako nam ti ovde stalno govoris ,Milu bi bolila ona stvar,ignorisao bi ih ali Milo je malo nervozan i u velikom strahu cim je jutros krenuo silom na mirne demostrante
Ima Milo tajnu policiju koja prati svaku kucu u cg,to je jedina komunisticka sluzba koja ne da se nije reformisala nego je postala mnogo gora nego u vreme komunizma.Bolje je milo obavjesten nego ti

Moracanin jesi li ti Turcin,Jedan moj dobar prijatelj iz Berana mi je prico da samo Turci u CG podrzavaju Mila i da je CG policija 80% sastavljena od crnogorskih poturica
Kakav Turčin, je*bo te Turčin.
Mila ne podržavam ali još manje ovoga četničkoga blentu Mandića.
Joiš manje one četnike i one njihove parole.
U CG policiji su većinom Crnogorci a ima ih svih.

Ja čekam da ispliva neki novi vođa, koji će biti miran, pametan, uzdržan, tolerantan do svih, bez galame i drečanja da mudro vodi CG.
Siguran sam, da od ovih trenutnih nijedan nije takav.
NAŽALOST.

Ja čekam da ispliva neki novi vođa, koji će biti miran, pametan, uzdržan, tolerantan do svih, bez galame i drečanja da mudro vodi CG.
NAŽALOST.

Manjaš stranu, DUKLJANINE? :hahaha:

NAŽALOST.

Ovako je slicno receno i na facebook profilu Slavka Perovica prije par sati...

"Znam jedno - ako se ikad više pojavi neko ko hoće iskreno da se pobuni protiv mafije, njene zločinačke krvi i zločinačke pljačke, mora se osloniti na to djelo, drugog oslonca nema." - Slavko Perović

Ovi protesti su bili na pogrešnom mjestu.
Da su bili gore na Gorici ili na Ćemovskom polju bilo bi više ljudi i solidarnosti.
Ovako su napravili neviđenu gužvu u saobraćaju pa nema podgoričanina koji im nije j**o mater.
Skoro svi su podržali akciju policije da se ovaj haos u centru odkloni.

ps.
Toliko nečistoće, smeća i svakakvog odpada da se čovjeku diže želudac
Pa su počeli i prasad da peču i bacaju kosti okolo.
Strašno!!!!!!!!!!!!!

Ovi protesti su bili na pogrešnom mjestu.
Da su bili gore na Gorici ili na Ćemovskom polju bilo bi više ljudi i solidarnosti.
Ovako su napravili neviđenu gužvu u saobraćaju pa nema podgoričanina koji im nije j**o mater.
Skoro svi su podržali akciju policije da se ovaj haos u centru odkloni.

ps.
Toliko nečistoće, smeća i svakakvog odpada da se čovjeku diže želudac
Pa su počeli i prasad da peču i bacaju kosti okolo.
Strašno!!!!!!!!!!!!!

Ako su pečeni prasići najveći problem u CG onda ste vi srećni ljudi.

Back