Protesti ispred vlade Srbije

Hoćeš da se kladimo da mu to dođe drugi nick? Tog Boleta sam isprozivala pa se opet registrovao i leči komplekse istim rečnikom i neuspelim forama z:lol: Amaterizam na delu. Kad Bole uđe ovog nema i obratno. :zima: uostalom reći će nam administratori šta je, ja im baš poslala poruku po tom osnovu :zima2:

Vidiš kako sam se ja ispraksovala - kucam u isto vreme i kao Enchanted i kao neverujuidole i kao Milunka i kao rumenka z:Dz:Dz:D

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Bezi bre, kad god nemas odgovor nestanes ili pocnes sa trpanjem smajlija, a sto lazete ti tvoji nickovi je posebna prica :rotf:

Sizofrenija je opaka bolest, idi leci se zeno :rotf:

Danas su se navodno ispred vlade Srbije skupili razni sindikati izmedju ostalog zdravstva i pravosudja kao i vetarani trece armijske oblasti koji traze da im se isplate pare koje im drzava duguje po osnovu dnevnica.

Sta se desava , vi koji ste u Beogradu ,koliko se naroda skupilo, koje su parole uzvikivali i da li su pistali u pistaljke i lupali u serpe? :)

Ništa posebno.Skupilo se jedva 200 ljudi.Ajde za zahteve ovih sindikata ima osnove,tiče se zahteva o isplati povećanih naknada za topli obrok i regres,što je vlada obećala a sad ne može da ispuni. Nesposobnost samostalnog sindikata da za ovakve opravdane zahteve skupi šačicu ljudi i maltretira pola Beograda,a kada ima političkih primesa onda mogu da skupe i par hiljada.Garantujem da će za neke buduće sumnjive zahteve pokrenuti štrajkove i skupiti više hiljada ljudi i urlati dole vlast.

Novine "alo" su objavile saopštenje sindikata radnika EPS-a u koji najvljaju štrajk i protest protiv vlade zbog plata.
S obzirom da u kasi EPS-a imaju novca i za povećanje plate radnicima ove kompanije a da dugo nisu povećavane,čemu najvljeni protesti protiv vlade kada treba da se obrate svojem rukovodstvu.
Opet organizovanje štrajka sa političkom pozadinom.

U EPS bi pod hitno trebala da upadne Zandarmerija zajedno sa jedinicama SAJ(iako se ne vole medjusobno) i pohvata zivu celokupnu administraciju
i neverovatno veliki broj nepotrebne radne snage.
Uputiti ih sve na bezbednu lokaciju gde ce biti obucavani za buduce javne radove kao sto je izgradnja gasovoda Juzni Tok. z;)

Back