- Poruka
- 51.779
Jesi Frančeska, evo ti jedan mali koštunica za to![]()
Hvala, nije trebalo...
P.S. Ja "radim" na tome da mi se "skinu" vec postojece...ali onaj Jomini kaze da ne moze samo za jednog.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi Frančeska, evo ti jedan mali koštunica za to![]()
Master of erors je (bio) vas, ne pravi se nevest. Ako i ti nemas neki drugi nick, mnogo mi nesto dugo proslo vreme dok malopre nisi nekom odgovorio...
Bolje se pitaj sto VI ne dobijate banove na konto kucnog vaspitanja........koje je gore nego kod kocijasa........
Dušice, pa ne pratim samo jednu temu, a otvoreno mi je još 5-6 prozora, adsl-velika brzina, pa mi se može
Nemam drugih nick-ova, uostalom ako bi me neko prepoznao to bi bila tiz:sp2:
Dobro - povlacim rec, ali Master of erors je na stalnom "ignore", ma ko to bio.
Šta ima da se pitamo kad smo zaštićeni![]()
Da ne širimo, ovaj na koga se odnosio post je voyo, aimar, olimpijakos, ma koliko se on pravio lud![]()
Dobro - povlacim rec, ali Master of erors je na stalnom "ignore", ma ko to bio.
Da sam ja hteo da se pravim lud,ne bi tebi pali svi ti likovi na pamet ikada.....![]()
Hoćeš da se kladimo da mu to dođe drugi nick? Tog Boleta sam isprozivala pa se opet registrovao i leči komplekse istim rečnikom i neuspelim foramaAmaterizam na delu. Kad Bole uđe ovog nema i obratno.
uostalom reći će nam administratori šta je, ja im baš poslala poruku po tom osnovu
Vidiš kako sam se ja ispraksovala - kucam u isto vreme i kao Enchanted i kao neverujuidole i kao Milunka i kao rumenka![]()
Danas su se navodno ispred vlade Srbije skupili razni sindikati izmedju ostalog zdravstva i pravosudja kao i vetarani trece armijske oblasti koji traze da im se isplate pare koje im drzava duguje po osnovu dnevnica.
Sta se desava , vi koji ste u Beogradu ,koliko se naroda skupilo, koje su parole uzvikivali i da li su pistali u pistaljke i lupali u serpe?![]()